Op 50 kilometer ten zuiden van de Bimini-eilanden is mogelijk een nieuwe archeologische vindplaats ontdekt. Zo’n 6 meter onder het wateroppervlak zijn duizenden steenblokken aangetroffen. De stenen wegen naar schatting drie tot vier ton per stuk. Aan de bovenzijde van het bouwwerk bevinden zich grote platte stenen die doen denken aan een verhoogd platform, zoals de top van piramides die in Midden- en Zuid-Amerika zijn gevonden.

 

 

 

Glaucofaan

Enkele kleinere stenen zijn inmiddels onderzocht door twee verschillende laboratoria. Het blijkt dat de blokken zijn gemaakt van blauwschist, gesteente dat onder extreme druk en bij zeer lage temperaturen op een diepte van ongeveer 35 kilometer wordt gevormd alvorens het door middel van geologische processen naar het aardoppervlak wordt gestuwd.

Vanwege het mineraal glaucofaan hebben de stenen een blauwe of paarse kleur. Ze bevatten daarnaast kwarts en opaal.

Hoewel blauwschist van nature niet voorkomt in de omgeving van de Bahama’s, wordt het wel aangetroffen op Jamaica en Cuba. Op andere plaatsen in de wereld is blauwschist gebruikt als bouwmateriaal. Zo werd het materiaal op Kreta gebruikt om circa 1500 voor Christus muren en woningen mee te bouwen. De Minoïsche beschaving haalde blauwschist naar alle waarschijnlijkheid uit Griekenland of Turkije.

 

Slapende profeet

Algemeen wordt gedacht dat de Bahama’s pas rond 500 na Christus bewoond waren. Wie is verantwoordelijk voor het bouwwerk ten zuiden van Bimini? De vindplaats bevindt zich voor een kustlijn die 6000 jaar geleden onder het wateroppervlak lag. Het bouwwerk zelf kan nog wel vele malen ouder zijn.

Gaat het mogelijk om het legendarische eiland Atlantis waar Plato al over schreef? De Amerikaanse ‘slapende profeet’ Edgar Cayce voorspelde dat een tempel van Atlantis zou bestaan in de wateren van de Bahama’s en dat het bouwwerk ten zuiden van de eilandengroep Bimini zou worden gevonden.

Waar kwamen de blokken blauwschist vandaan? Kwamen ze uit Jamaica of van Cuba? Voor de westkust van Cuba werd in 2001 ook een mogelijke archeologische vindplaats ontdekt. Op ruim 240 meter diepte trof het Canadese bergingsbedrijf ADC Communications toen grote steenblokken aan.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees