Misschien wel de meest spectaculaire ontdekking ooit in de geschiedenis van de mensheid is die van Atlantis. Science Fiction? Er zijn twee wetenschappers, Paul Weinzweig en Pauline Zalitzki, die claimen dat zij de verloren stad ontdekt hebben. Ze vonden de onderwaterruïnes van de antieke stad voor de kust van Cuba. In een ver verleden was dit droog land, maar nu steekt alleen het eiland Cuba nog boven het water uit. De oude stad ligt ongeveer 200 meter onder het wateroppervlak en de twee onderzoekers zijn er heilig van overtuigd dat dit de stad is die al meer 10.000 jaar zoek is, Atlantis.

 

Weinzeig en Zalitzki die voor de kust van Cuba onderwater aan het werk zijn, bevestigen dat er een gigantisch grote stad op de bodem van de oceaan ligt. Onderdeel ervan vormen diverse sfinxen en minimaal vier grote piramides. Frappant detail is dat het gebied onderdeel uitmaakt van de befaamde Bermuda Driehoek.

Geologische rapporten wijzen erop dat er twee dingen tegelijkertijd gebeurden in deze onderwaterstad. Het land werd overspoeld door het stijgende zeewater en het land zonk weg in de zee. Dit komt overeen met de legende van Atlantis. Waarschijnlijk vond deze ramp plaats aan het eind van de laatste ijstijd.

Het toendertijd dramatisch smelten van de ijskap op de Noordpool zorgde ervoor dat het zeewater heel snel steeg wereldwijd, maar in het bijzonder op het noordelijk halfrond. Aan het eind van de laatste ijstijd was het niveau van het zeewater bijna 150 meter lager dan nu het geval is. Toen het water eenmaal begon te stijgen ging het snel en was niets op technisch gebied, toen noch nu, wat Altantis had kunnen redden van dit watergraf.

De ruïnes zijn al tientallen jaren geleden ontdekt, maar destijds werd alle verdere onderzoek stopgezet vanwege de Cubacrisis. Verder bewijs is gevonden door Zalitzki die ontdekte dat veel van de symbolen en pictogrammen die op het eiland Cuba voorkomen, terug te vinden zijn in de ruïnes onder water.

Met een soort mini-onderzeeërs is men erin geslaagd structuren onder water op te sporen die gelijk zijn aan (maar groter dan) de piramides in Giza in Egypte. ze zijn gebouwd met stenen die enkele honderden ton per stuk wegen. Hier een onderwateropname van zo’n piramide.

De oude stad bevat ook prachtige sfinxen en stenen die net zo zijn opgesteld als in Stonehenge en in een geschreven taal zijn gegraveerd.

Er is nog een gigantische piramide ontdekt die eruit ziet als een kristal. Deze werd ontdekt door duikers in de Bermuda Driehoek. Ook deze is waarschijnlijk groter dan die in Egypte. Onderzoek heeft aangetoond dat de stenen gehakt/gesneden werden, bijgeslepen en gepolijst om ze passend te maken.

De vreemde inscripties doen een beetje denken aan de Egyptische hiëroglyfen. Verder is hier weinig over bekend, behalve dat ze overal worden aangetroffen.

 

Een aanwijzing over wat er met de bevolking is gebeurd, kan misschien gevonden worden bij de Olmeken. (De Olmeken waren een Meso-Amerikaans volk dat in het zuiden van Mexico leefde. Ze vormden een basis voor en stuwkracht achter andere precolumbiaanse culturen in Meso-Amerika en staan daarom bekend als het 'Moedervolk'. De Olmeken leefden van 1500 tot 100 v.Chr. in de dalen van Tabasco en Veracruz. Daar bouwden zij grote tempels in piramidenvorm.)

Volgens de geschiedenis van de Olmeken zelf zouden zij afstammelingen zijn van een eiland wat door een grote ramp is gezonken en de naam van het eiland was Atlanticú.

Aan de hand van gemaakte onderwateropnames heeft de Universiteit van Veracruz onderzoek gedaan bij de ruïnes van de Olmeken. De gefotografeerde onderwatervormen komen heel nauwkeurig overeen met de overblijfselen van de Olmeken.

De wereld begon toen als het ware opnieuw en Atlantis verdween niet alleen onder water, maar ook uit het gezichtsveld van de mensheid. Paul Weinzweig en Pauline Zalitzki zijn ervan overtuigd dat dit spoedig tot het verleden zal horen, omdat zij Atlantis hebben ontdekt, waardoor wij straks de geschiedenisboeken moeten herschrijven.

 

Bron: Niburu

 

 

 

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees