Deze zeldzame steen is met zijn voedende energie een weldaad voor lichaam en emoties. Hij is zeer behulpzaam bij healing en rituelen, zowel direct als op afstand. Hij helpt je om negativiteit uit je gedachten te halen en reinigt je aura omdat hij negatieve energie opheft. Hij helpt realistische doelen te stellen en te bereiken en geeft de kracht om bij tegenslag door te gaan. Ook is hij behulpzaam bij trauma’s en onbalans. Vivianiet maakt het leven stimulerend en uitdagend ipv saai.

Op het 3e oog verscherpt hij je intuïtie en helpt hij je bij multidimensionale reizen. Hij heeft toegang tot het doel van je ziel en helpt je te zien wat voorheen duister is.

 


Hij haalt de sluiers van je ogen weg en maakt echt zien mogelijk. Ook fysiek helpt hij bij allerlei problemen met de ogen. Tijdens meditatie met de steen helpt hij je om je hart te horen spreken en moedigt hij je aan om te uiten wat er in je speelt. Als je met deze steen resoneert ontstaat er een gevoel van diepe vrede en emotionele balans. Vivianiet helpt je om zorgen los te laten door je hart onder te dompelen in gelukzalig licht.

Hij geeft hulpverleners of verzorgers die uitgeput zijn nieuwe inspiratie. Hij laat je hart ontbranden en herinnert je dat achter alles liefde schuilt. Tevens opent hij je hartchakra waardoor je ontvankelijk wordt voor de helende kracht van liefde van anderen en van de Goddelijke Bron. Op fysiek niveau stimuleert hij het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ook kan hij het herstel na een ziekte versnellen vooral bij het helen van fysieke wonden.

Bron: Lichtpuntje

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees