Deze zeldzame steen is een kleurspecifieke steen. De lichte violette en purperen vormen hebben een hoge vibratie en de dicht rozebeige hebben een veel dichtere vibratie met een heel ander effect. De violette ussingiet straalt sereniteit uit en vibreert op de frequentie van spirituele zuivering. Hij opent een toestand van verruimd bewustzijn en vormt een toegangspunt voor hemelse kristallen in andere dimensies. Hij maakt een verschuiving van de verfijnde lichamen mogelijk, wekt het lichtlichaam en brengt het op één lijn met het Hogere Zelf.

Deze kleur opent de hogere chakra’s en communiceert met de Engelenrijken en geestesgidsen en daardoor wordt je trilling verhoogt.

 

 

Ussingiet

Rozebeige ussingiet wekt de onontwaakte ziel en hij veroorzaakt een verschuiving die de ziel laat beseffen dat er gewerkt moet worden aan karmische stukken en ingesleten opvattingen en patronen die spirituele vooruitgang belemmeren. Deze steen helpt je emotioneel onafhankelijk te worden en leert dat je zelf voor je geluk en welzijn verantwoordelijk bent. Ussingiet werkt het best voorbij de fysieke vibratie om de ziel en het lichtlichaam te helen, hij ondersteunt de zuivering van lever en bloed en stabiliseert de bloeddruk.

 

Bron: Lichtpuntje

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees