Edelstenen U tot Z

 

Edelstenen U tot Z

Steen van visie, brengt emoties in evenwicht met spiritualiteit, opent het derde oog en zorgt voor aarding. Helpt bij rebirthing en bij healing van vorige levens en brengt de oorzaak van blokkades aan het licht. Goed bij herstel van ernstige ziekte, voort-plantingsstelsel, zwangerschap, huid, weefsel, haar, electrosmog.

Ussingiet

Deze zeldzame steen is een kleurspecifieke steen. De lichte violette en purperen vormen hebben een hoge vibratie en de dicht rozebeige hebben een veel dichtere vibratie met een heel ander effect. De violette ussingiet straalt sereniteit uit en vibreert op de frequentie van spirituele zuivering. Hij opent een toestand van verruimd bewustzijn en vormt een toegangspunt voor hemelse kristallen in andere dimensies. Hij maakt een verschuiving van de verfijnde lichamen mogelijk, wekt het lichtlichaam en brengt het op één lijn met het Hogere Zelf.

Dit is een bijzondere granaat die de frequentie van voorspoed en rijkdom bezit. Uvaroviet lijkt qua energie op Tsavoriet, dit is ook een groene granaat die voorspoed, welvaart en overvloed brengt. Uvaroviet kan je leren  vreugdevol te aanvaarden wat de kosmos je toebedeelt. Hij leert je dat je niet meer hoeft te strijden om voorspoed te verkrijgen, maar dat strijd je juist belemmert. Deze steen die je hartchakra opent helpt je om emotionele wonden te helen en vooral die ontstaan zijn uit een tekort, b.v. gevoelens van niet voldoende liefde of steun uit het verleden.

Vanadeniet

Is uitstekend voor mensen die hun lichamelijkheid moeilijk kunnen accepteren, heeft een sterke band met het aarde chakra, die de ziel met het fysieke lichaam verbindt en helpt u zich prettig voelen in de aarde-omgeving. Hij leert hoe u energie kunt behouden, helpt binnenstromende universele energie te ontvangen en brengt de chakra’s op één lijn. Sluit geklets in het hoofd buiten.

Dit is een steen van aanmoediging die hoop en moed geeft en zeer nuttig is bij ziekten en invaliditeit. Hij steunt en stumuleert een langdurige zieke, geeft hem de wil om te blijven leven en helpt verzorgenden het ongemak dat een ziekte teweeg kan brengen, aan te pakken. Hij opent het hartchakra en zorgt voor onvoorwaardelijke liefde. Varisciet is zeer nuttig bij de verkenning van vorige levens. Hij helpt je om diep de gevoelens en ervaringen ervan te doorleven.

Deze steen heeft een rustige, liefdevolle en blije energie en is voor iedereen goed. Daarom is het een goede steen om zomaar aan iemand cadeau te doen. Het is een steen voor zieners en een steen van wijsheid. Hij versterkt de paranormale gaven en haalt de angst hieromtrent weg. Hij is goed voor de algehele doorstroming en is goed voor de aderen. Versteend hout werkt goed voor de botten en wervels en versoepelt bij stijfheid en zorgt voor een betere, stabiele houding. Verder is hij goed voor keel, oren, ogen, holtes, tanden, kiezen en werkt hij reinigend op de lever.

Deze steen wordt ook wel Idocraas genoemd. Hij legt een verbinding met het hogere zelf en verschaft informatie aan de incarnerende ziel. Psychisch rekent hij af met gevoelens van gevangenschap en onderdrukking. Hij helpt bij de verwerking van ervaringen uit vorige levens waarin men een gevangene was, in groot gevaar verkeerde of geestelijk of emotioneel onderdrukt werd; hij heft woede op, verlicht angst en schept innerlijke zekerheid. Vesuvianiet stimuleert vindingrijkheid en ontdekkingsdrang en koppelt deze aan creatieviteit.

Deze zeldzame steen is met zijn voedende energie een weldaad voor lichaam en emoties. Hij is zeer behulpzaam bij healing en rituelen, zowel direct als op afstand. Hij helpt je om negativiteit uit je gedachten te halen en reinigt je aura omdat hij negatieve energie opheft. Hij helpt realistische doelen te stellen en te bereiken en geeft de kracht om bij tegenslag door te gaan. Ook is hij behulpzaam bij trauma’s en onbalans. Vivianiet maakt het leven stimulerend en uitdagend ipv saai.

Helpt je om te groeien in het thema dienstbaar zijn aan je eigen goddelijkheid en zo je bewustzijn te schonen.Vuuropaal brengt je levenslust, passie, visie, kennis, structuur, seksualiteit. Het is een vurige warme energie.Dit kristal wakkert het innerlijk vuur aan en beschermt tegen gevaar. Deze steen van hoop versterkt de energie en is gunstig voor verandering en vooruitgang. Als mensen emotioneel verwart zijn of mishandelt biedt de steen steun. Hij vergroot je persoonlijke macht.

Witte Calsiet

De afgelopen periode zijn de krachten van Calsiet enorm toegenomen. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrjiwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwlijke, zachte Lemurissche krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen.

Witte Zielenkwarts

Een buitengewoon spirituele steen en een ultieme genezer en krachtige energieversterker. Ontbindt karmische patronen. Hoge vibratiekracht in alle dimensies. Assisteert bij de dood en leidt de ziel door de verschillende dimensies naar de hoogst mogelijke. Troost degene die achterblijven. Goed bij droomduiding en heilzaam bij problemen uit vorige levens. Stimuleert zelfvergeving.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees