Dit is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. Opent alle chakra’s voor de stroom van liefde en brengt ze op één lijn.Hij leert je vanuit je waarheid te leven en herinnert je ziel aan de redenen van zijn incarnatie. Hij beschermt de ziel tegen shock, trauma en teleurstelling en helpt je aan de aardevibratie aan te passen. Hij geeft je een veilig en rustig gevoel, waardoor het hogere zelf gemakkelijker kan indalen.

Sugiliet transformeert daarbij alle angsten, sluiers en oude stukjes die je nog blokkeren om het volledige vertrouwen te ontwikkelen om je eigen hogere zelflicht te durven laten indalen om het te gaan belichamen.

 

  

Sugiliet brengt licht en liefde in duistere situaties, hij vertegenwoordigt spirituele liefde en wijsheid. Sugiliet stimuleert vergeving en maakt een einde aan vijandigheid en moedigt liefdevolle communicatie aan. De steen verlicht verdriet en angst en bevordert zelfvergeving. Zeer geneeskrachtige steen. Het mangaan in de steen is een uitstekende pijnstiller en werkt goed bij hoofdpijn en onbehagen op elk niveau. Het behandelt epilepsie en motorische stoornissen en brengt de zenuwen en hersenen op één lijn. Lichtgekleurd sugiliet zuivert de lymfe en het bloed. Op het derde oog gelegd verlicht het wanhoop. 

Bron: Lichtpuntje

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees