Ook wel de Engelensteen of Engelenvleugel genoemd, door de hoge vibratie die deze steen uitzend. Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Deze steen is zelfreinigend, versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens, richt haar energie naar de gebieden die het meest hulpbehoevend zijn. Heeft een zeer fijne vibratie, opent het kruin en hogere chakra en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. De kracht van Seleniet ligt in de gave om met alle chakra's in het lichaam te kunnen werken.

 

 

In tegenstelling tot vele andere kristallen en stenen, richt het zich niet tot een aspect of probleemgebied. Het werkt zoals een tuner; het zoekt ruisgebieden in de aura’s op, wordt vaak gebruikt voor het verhelderen van denkprocessen. Het zou een van de vormen van kennisopslag in Atlantis en Lemurië zijn geweest. Het is als enige, naast Apophylliet, krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen. Tevens is Seleniet uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door simpelweg de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen.

Het kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. Programmeren van andere stenen geschiedt door de punt van het Seleniet op de steen te richten, en hierbij te visualiseren hoe de toegevoegde energie moet functioneren. Omdat Seleniet als een brug dient tussen de verschillende niveaus van bewustzijn, is het een goed hulpmiddel bij visualisatie, meditatie en het verkennen van het onderbewuste.

Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren, ook tussen individuen. Het verzacht alle ruis uit communicatie, die veroorzaakt zou kunnen worden door onduidelijke uitspraken of boodschappen. Witte Seleniet is een zachte steensoort, die niet met water in contact mag komen, omdat het anders zijn glans verliest en zelfs helemaal op kan lossen erdoor.


Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees