Deze zeldzame steen uit Peru is een mooie zachte steen. Als je hem draagt voelt dat als een streling van machtige wezens die het beste voor je wensen. Deze krachtige steen lijkt heel erg op merliniet. Gebruik hem voor een bezoek aan de Inca’s en oude culturen in Meso-Amerika, het is een sjamanen steen die de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs bevat. Hij geeft toegang tot multidimensies en helpt je te reizen tussen de werelden. Het is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust,

intellect en intuïtie. Het brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar en vermengt spirituele en aardse vibraties.

Machu Picchu-steen

Als je betrokken bent geweest bij offers of culturele beroering dan biedt de steen heling en de-energetiseert hij de herinneringen. Machu Picchu-steen heelt de ziel als tegengestelde van het fysieke lichaam. De steen helpt je ook bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert. Hij brengt je visie en je hart samen, ook helpt hij ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdruk te her programmeren. Steen van karmische genezing. Hij werkt sterk op het emotionele gebied en is ook zeer goed bij familie karma, wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe geeft. Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties.

Bron: Lichtpuntje

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees