Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Edelstenen M tot P

Edelstenen M tot P

 

 

 Maansteen is rozig, grijs en/ of geelachtig en vertoont kleurverschillen bij veranderend licht. Maansteen bevat kristalachtige structuren die een bijzondere schittering geven, waardoor de steen iets magisch en mystieks krijgt. Maansteen is al heel lang, en nog steeds, de steen van de vrouw. In Arabische landen geldt de maansteen als familiesteen die vruchtbaarheid en kinderrijkdom geeft. De steen wordt ook genoemd bij een aantal bijzondere volksgebruiken zoals het laten toenemen van de vruchtbaarheid van fruitbomen. Een Maansteen dient bij wassende maan in een bloeiende boom gehangen te worden om meer vruchten te geven aan het einde van de zomer. Neemt men een Maansteen in de mond, dan wordt datgene dat men moet ondernemen in het geheugen ingeprent. Maansteen is een zeer algemene steen die op heel veel plekken op aarde wordt gevonden.

Deze zeldzame steen uit Peru is een mooie zachte steen. Als je hem draagt voelt dat als een streling van machtige wezens die het beste voor je wensen. Deze krachtige steen lijkt heel erg op merliniet. Gebruik hem voor een bezoek aan de Inca’s en oude culturen in Meso-Amerika, het is een sjamanen steen die de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs bevat. Hij geeft toegang tot multidimensies en helpt je te reizen tussen de werelden. Het is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar en vermengt spirituele en aardse vibraties.

Vindplaats: Indonesië

Psychisch: vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang.

Geestelijk: bevordert de concentratie en het geheugen.

Spiritueel: herstelt vrede en harmonie voor het lichaam.

Gezondheid: krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop.

Magnesiet is een witte, melkachtig tot geelachtig gekleurde steen met een hoog magnesium gehalte. Het mineraal wordt industrieel gebruikt in de staal- en rubberindustrie en bij het maken van bepaalde chemicaliën en meststoffen. De steen wordt ook gekleurd om bijvoorbeeld kralen te maken en wordt dan Howliet genoemd.   De structuur lijkt wat op hersenen. In de natuurgeneeskunde wordt dit aangeduid als de signatuur van de steen. Magnesiet is een zeer spirituele steen, die met name emoties in balans brengt en de drager leert zich te uiten.

Magnetiet is een vaal zwarte steen die, qua schoonheid, misschien niet de mooiste steen is, maar wel heel bijzonder. Magnetiet, zoals de naam al aangeeft, is van nature magnetisch en wordt vanwege zijn kracht ook wel Herculessteen genoemd. Magnetiet werd ook gebruikt als een vroege vorm van een kompas. De Chinese Huang Di zou in 1234 v.Chr. voor het eerst een kompas hebben gebruikt: een stukje bamboe met een magneetsteen erop, als kompasnaald, in een schaal met water die zich richtte naar het noorden en het zuiden. In Indonesië staat deze steen bekend onder de naam ‘Badar Besi’.(= volle maan ijzer) en zou bescherming bieden tegen boze geesten. De steen speelt nog steeds een belangrijke rol in de industrie voor het vervaardigen van magneten en bij bepaalde chemische processen (productie van ammoniak en koolwaterstoffen) .

Malachiet is een diepgroene steen met zwartgroene banden. Het is een zogenaamd ‘edel’ kopererts dat met name veel voorkomt in Afrika. België had vroeger grote mijnen in het voormalige Belgisch Congo. Rond 1950 stond de Congo op de vierde plaats van ’s werelds grootste producenten van koper. Malachiet is één van de oudst bekende edelstenen. De vroegste Malachiet decoratie dateert van circa 10.500 jaar geleden! De vondst werd gedaan in het huidige Irak ten tijde van de Neanderthalers. De Sinaï en zijn kopermijnen stond er om bekend spiritueel te worden gedomineerd door de Egyptische godin van schoonheid, liefde en vrouwen, Hathor. Zij werd ook wel de ‘dame van Malachiet’ genoemd. Van de groene, koperhoudende steen werd ook Kohl gemaakt. Vrouwen die deze eyeliner aanbrachten stonden onder de directe bescherming van de Godin Hathor. Het Egyptische woord voor oog make-up werd hetzelfde geschreven als het woord voor bescherming.

Wat een fantastische steen! Als je hem tegen je 3e oog houdt, voel je energie als wind door je bovenste chakra’s waaien. Laat je meevoeren als in een lieft, stap voor stap omhoog naar de zeven lichtlichaam chakra’s boven ons hoofd. Net als Stellair Beam Calsiet heeft deze toegang tot interdimensionale koninkrijken. Deze kristallen die gevonden worden in west Kansas USA zijn genoemd naar het Merkaba voertuig van Licht, omdat je hiermee door je innerlijke Koninkrijken kunt reizen. Ze helpen ons op ons pad naar Ascensie, door alle blokkades die zich in het etherische lichaam en de bovenste chakra’s bevinden zachtjes te verwijderen.

Moqui-marbles

Deze sjamanenstenen worden meestal door indianen gevonden en bestaan uit een kern van zandsteen omgeven door een metaallegering met een hoog ijzergehalte. Ze worden gebruikt in paren. De vrouwelijke steen is glad en de mannelijke met een ring of uitstulping of gewoon iets grover. Deze aardende stenen versterken je levensenergie en helpen blokkades doorbreken. Ze brengen balans in lichaam geest en ziel. Goed bij depressies en neerslachtigheid en slaapproblemen. Ze geven rust en maken weer blij. Indianen gebruiken de stenen bij astraal reizen , vision quests en healing. Ze beschermen en helpen je in je kracht te staan.

Morganiet

Dit is een roze variant van beril, de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het harchaktra, dat het reinigt en activeert. De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohimengelen, maar ook met het regenbooglicht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie.

Mosagaat of Mocha stone (Mocha, Saudi Arabië) is een agaatsoort met groen of bruin gekleurde insluitsels die lijken op stukjes mos of stukjes blauwschimmelkaas. De steen is eigenlijk een Chalcedoon met dendriet (=kristal met een vertakte groei). Mosagaat bevat geen organisch materiaal en wordt vaak gevormd uit verweerd vulkanisch gesteente. De nepplantjes in de steen zijn in werkelijkheid in de steen geïnfiltreerde oplossingen die ijzer en mangaan bevatten en dunne laagjes vormen langs de scheurtjes. De meeste Mosagaten komen uit India, maar tegenwoordig worden in het Duitse Idar Oberstein Agaten dusdanig gemanipuleerd dat dendriten kunstmatig worden gevormd en de stenen als Mosagaat kunnen worden aangeboden.

Moscoviet

Mystieke steen met een sterk Engelencontact, stimuleert bewustzijn van het hogere zelf, bevordert astrale reizen. Hij spiegelt projecties terug en geeft steun bij pijnlijke gevoelens. Hij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, woede, onzekerheid, stress, gewicht, bloedsuiker, nieren, RSI.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees