Deze zijn goed te herkennen, aan één of meerdere zijden hebben ze aangegroeide vlakken of facetten, net zoals bij kerken en kathedralen. Dit zijn heel bijzondere kristallen die zich niet aan één persoon binden, maar in feite universeel zijn. Ze werken heel graag samen met ascensiehealers, om zo veel mogelijk licht en bewustzijn te verspreiden. Grote universele meesters werken door deze kristallen heen, waardoor ze als een soort doorgeefluik fungeren om hart en bewustzijn te openen. Ze bevatten heel specifieke informatie over de komende Nieuwe Tijd.

kathedraalkwarts

Het is een kosmische computer die de wijsheid van eeuwen bevat, een Lichtbibliotheek waarin zowel de goddelijke eenheid volledig aanwezig is als goddelijke kennis en bewustzijn. Als je met de steen mediteert krijg je hier toegang tot. Veel kathedraalkwartsen werden in Lemurië al gebruikt en bevatten dus erg veel kosmische informatie. Hij biedt ook toegang tot de Akasha-kronieken. Je kunt hem programmeren om van deze wereld een betere te maken. Op een pijnlijke plek gelegd zorgt dit kristal voor een aanzienlijke vermindering van de pijn.

Deze kristallen helpen je paranormale gaven te ontwikkelen. Ze maken ons mensen bewust dat we multidimensionale wezens zijn. Ze bevatten ook informatie van Atlantis, Lemurië, Egypte, de Maya’s en andere hoge beschavingen. Mensen die al begaafd zijn kunnen door deze kristallen, technieken van zeer hoge niveaus ontwikkelen. Kathedraalkwartsen kunnen met ieder ander kristal gebruikt worden, maar ook met kruiden, oliën, geluid en verschillende frequenties van licht. Dit zijn de perfecte kristallen om mee te mediteren omdat ze je leiden, beschermen en ondersteunen terwijl je de spirituele domeinen ontdekt. Deze kristallen laden je fysieke lichaam op en zorgen dat je spiritueel groeit. Ze leren ons in harmonie met anderen samen te werken en een Nieuwe Aarde te creëren. Het zijn de meest ideale kristallen voor groepen, praktijken, meditatie groepen of bijeenkomsten.

Bron: Lichtpuntje

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees