In een huis waar mensen (zowel kinderen als volwassen) leven (één of tien) kan het van tijd tot tijd gebeuren, dat energieën in heftige golven door het huis rollen of de energieën schommelen. Dit gebeurt omdat de mensen verschillend zijn, zich ontwikkelen en natuurlijk ook energieën van buitenaf mee brengen. Door deze energieën kan drukte of spanning ontstaan, wat voor de mensen die in dit huis leven belastend en beperkend is. Om weer een liefdevolle, prettige sfeer te creëren zijn stenen zeer behulpzaam.

 

Zij kunnen écht wonderen verrichten. Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten, noemt zich “de gouden driehoek”, Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen, energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.

Waarom nou drie stenen - en waarom driehoek?

Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben. In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de vader, de zoon en heilige geest. Bij mensen de primaire levensbehoeftes: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen. Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool, zien we terug in de piramides. Ook in de kunst, als basis van de tekenleer, wordt de driehoeksvorm gebruikt.


Hoe werkt de gouden driehoek?

De energieën van de stenen verbinden zich onderling en vormen daardoor een goede stabiele basis- energiestroming. Deze energiestroming is zo sterk, dat (als de stenen groot genoeg zijn) een heel huis ermee beïnvloed wordt. De gouden driehoek brengt alle aanwezige energie in balans en handhaaft tevens het bereikte energieniveau. De spanning loopt niet meer zo gauw op, de emotionele uitwisseling onder de mensen is beter en alles is lekker schoon. Er heerst een vredevolle zuivere energie met rust waardoor u in harmonie kunt leven en vanuit rust een heerlijk leven kunt leiden. Zuiver en ideaal om u lekker te voelen, in uw hoofd, uw hart en uw lichaam.

De gouden driehoek kan op verschillende manier gebruikt worden:

Eén grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of kleinere gouden driehoeken in de woon-, slaap-, bedrijfs- en praktijkruimte.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De Amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

 

De Bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.

 

De Roze kwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

 

Bron : Het Steenhuis

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees