Edelstenen Algemeen

 

Edelstenen Algemeen

Bergkristal wordt als positief, helder, reinigend gezien … en als je je verdiept in bergkristal, dan klopt dit ook wel. Maar bergkristal heeft natuurlijk ook een gewoon natuurwetenschappelijke uitleg en deze is veel minder romantisch dan hoe de mens er tegenaan kijkt. Het mooie van bergkristal is dat het in de meest uiteenlopende vormen voor kan komen. We kunnen het met recht letterlijk en figuur als ‘schitterend’ omschrijven.

Abalone is een weekdier in een schelp en wordt al eeuwenlang geoogst. Niet alleen voor het vlees, die heden beschouwd wordt als een ware delicatesse, maar ook voor de schelp, die bewerkt wordt tot een mooiogend sieraad. Het is dan ook door deze sieraden dat de abalone schelp bij de meeste mensen wel gekend is, maar niet iedereen is op de hoogte van zijn magische en krachtige eigenschappen.

In een huis waar mensen (zowel kinderen als volwassen) leven (één of tien) kan het van tijd tot tijd gebeuren, dat energieën in heftige golven door het huis rollen of de energieën schommelen. Dit gebeurt omdat de mensen verschillend zijn, zich ontwikkelen en natuurlijk ook energieën van buitenaf mee brengen. Door deze energieën kan drukte of spanning ontstaan, wat voor de mensen die in dit huis leven belastend en beperkend is. Om weer een liefdevolle, prettige sfeer te creëren zijn stenen zeer behulpzaam.

Welke kristallen horen er bij welke geboortemaand of sterrenbeeld Lees hier hoe de verschillende kristallen met de maand van het jaar (de zogeheten geboortestenen) of met hun sterrenbeeld corresponderen. Dit is handig om te weten wanneer u voor iemand kristallen wilt uitkiezen die goed bij hem of haar passen.al je op de groene link klikt krijgt u alle informatie van de edelsteen weer. Ook vind u onder de selectie edelstenen allerlei edelstenen.

Edelstenen kunnen op het lichaam worden gedragen of gelegd om diverse chakra's te activeren of in balans te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in de meeste kristal winkels en moeten worden gereinigd in koud water met zout. Daarna worden ze geactiveerd door ze in zon- of maanlicht te leggen. Zonlicht activeert de mannelijke eigenschappen en geeft kracht, vastberadenheid en veerkracht. Maanlicht activeert het vrouwelijke: ontvankelijkheid, harmonie en openheid. Dit zijn de edelstenen die worden gebruikt.

Je kunt kristallen op vele manieren en voor vele doeleinden gebruiken.Ze kunnen je helpen als ondersteuning voor mentale, lichamelijke of geestelijke aandoeningen. Een van de meest nuttige toepassingen van kristallen is er een tonic van te maken zodat het kan worden gedronken door de persoon die behoefte heeft aan genezing.  Als voorbereiding laad je de kristallen op in de zon of maan. Hierna dompel je de juiste kristallen onder in gezuiverd water. Laat dit 24 uur staan zodat de energie van de kristallen afgegeven kunnen worden aan het water. 

Uw kristallen en edelstenen zijn kostbare instrumenten ter verbetering van uw welzijn. Zorg er daarom goed voor. Ze komen mooi tot hun recht op een speciaal plekje of, als u dat meer aanspreekt, bewaar ze dan in een stoffen zakje of doosje.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees