Blue Lace Agaat is een uitstekende helende steen. Zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Het is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt vrij expressie van gedachten en gevoelens mogelijk.Het opent de weg naar het ervaren van hogere energieën. De steen is van de grote voedende en ondersteunende stenen die woede, infectie, ontsteking en koorts neutraliseert.


Psychisch werkt Blue Lace agaat tegen het onderdrukken van gevoelens die voortvloeien uit de angst om beoordeeld en afgewezen te worden. Van oordelen is vaak sprake in een ouder-kindrelatie, zowel in de jeugd als tijdens de volwassenheid. Daardoor worden gevoelens achtergehouden en blokkeert de gebrekkige zelfexpressie het keelchakra en kan deze de borstkast beinvloeden. Het gevoel te zullen stikken. Blue Lace agaat lost het oude patroon van onderdrukking op en moedigt een nieuwe wijze van expressie aan. Het helpt mannen hun gevoelige aard te bevrijden en te accepteren. Geestelijk helpt blue lace agaat bij de verbale expressie van gedachten en gevoelens en het gaat geestelijke stress tegen. Emotioneel neurtraliseren de vredige energieën die van deze steen uitgaan, gevoelens van woede. Spiritueel reinigt blue lace agaat het keelchakra zodat de hoogste spirituele waarheden tot uitdrukkingen kunnen worden gebracht. Het is een steen die gedachten verbindt met spirituele vibratie en voor diepe gemoed rust zorgt.

Genezing: Blue Lace Agaat is een krachtige genezer van de keel. Zijn eigenschap om geblokkeerde zelfexpressie te bevrijden maakt de steen tot een goed middel bij problemen met schouder en nek, een gebrekkig werkende schildklier en infecties van keel en lymf stelsel. Het verlaagt koorts, verwijdert blokkades in het zenuwstelsel, behandelt artritisch en bot misvorming, versterkt het skelet en geneest breuken. Het helpt ook haarvaatjes en de alvleesklier. Als elixer werkt het bij een onbalans in het hersenvocht en bij een waterhoofd. Blue Lace Agaat is ook te gebruiken om genezing met geluid te bevorderen, het focust en richt geluid naar de juiste plaats.

Positie: Op een relevante plaats, vooral op de keel.

 

{jcomments on}

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees