Edelstenen Q tot T

 

Sugar Blade kwartsen zijn nieuw ontdekte Lemurische kristallen die gevonden zijn in Minas Gerais. Ze zijn heel bijzonder. Er zijn verschillende varianten; Golden Healers, Tangarine, Lithium, maar ook witte exemplaren die licht citrien van binnen zijn. Ieder kristal is daardoor anders van energie. Je zult automatisch het kristal kiezen die bij jouw energie past. Bijna alle exemplaren zijn van buiten bedekt met een coating vol etsen en coderingen en van binnen zijn ze transparant.

Sillimaniet

Deze steen met zijn hoge vibratie is uitstekend voor het zuiveren, energetiseren en verbinden van de chakra’s. De steen brengt de verfijnde lichamen in één lijn met het fysieke lichaam en vergemakkelijkt een vrije stroom van energie door het geheel. Bij gebrek aan zelfdiscipline helpt de steen van zelfbeheersing je om je intentie en concentratie te handhaven. Hij verbindt de persoonlijke geest met de universele en stemt af op concepten die het universum op een hoger niveau van bewustzijn besturen.

Sommige van deze bijzondere clustertjes uit Serra do Cobral, Minas Gerais bevatten heldere kristalpuntjes. Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Als je met deze steen mediteert kom je in contact met het mythische verleden van de vindplaats van de steen. Ook de kennis van de oorspronkelijke bewoners van de locatie zal tot je komen. Deze stenen komen uit Australië en brengen je dus in contact met de energie van de Aboriginals. De steen helpt deze energie te aarden en zijn een leidraad voor de hogere kennis die je zoekt. Heel krachtig in de west hoek van een medicijnwiel of op een altaar. Steatiet of speksteen moedigt zelfbeschouwing aan en leert je dat alle kennis die je zoekt al in jezelf aanwezig is, dat jij alles weet wat je nodig hebt.

Speculariet is een hogere resonantie van hematiet die lichtwerkers helpt in te zien hoe ze hun hoge aspiraties kunnen verenigen met het fysieke leven. Speculariet helpt je de visie van de buitenwereld op wat ‘spiritueel’ is te overstijgen en dat je hier op aarde je eigen unieke expressie van de geestwereld creëert met gebruikmaking van je persoonlijke talenten en dromen. Dus te manifesteren wat jou echte vreugde brengt zonder de beperkingen door wat volgends jou mogelijk of toegestaan is en ook om het oordeel over wat ‘spiritueel’ is of niet los te laten.

Dit is een zeer krachtige spirituele steen die het immuunsysteem en het DNA versterkt en de healing van het twaalfstrengs DNA activeert. Hij aardt spirituele energieën op de planeet en laat informatie vrij vanuit alle bestaansniveaus doorstromen. Deze beschermende steen absorbeert negatieve energieën en vervuilende stoffen. Deze steen vergroot spirituele gaven en beschermt tijdens channelen. Deze steen ondersteunt uw accensie proces naar een hogere dimensie, mits u met een open hart hiermee bezig bent.

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijnste vibraties. Dit krachtige steentje helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke.

Uit Spanje en Mexico komen de krachtigste. Deze steen is familie van Zinkiet. Sfaleriet aardt iets meer en helpt je om energie en vitaliteit uit de aarde te putten en om overtollige energie (bv bij hyperactiviteit) af te laten vloeien. Ook aardt Sfaleriet je zenuwstelsel en reguleert het de energiestroom door het lichaam. De steen vergroot je fysieke energie terwijl je toch geaard blijft. Sfaleriet zorgt voor meer zuurstof in het bloed en herstelt je spieren na inspanning, dus goed voor sporters.

Stromatoliet

Deze steen bestaat uit versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Stromatoliet bevat eeuwige wijsheid die je helpt om informatie uit de Akasha kronieken te halen, bv info uit vorige levens, of blikken naar de toekomst. Dit is een perfecte steen die helpt bij evolutionaire veranderingen omdat het zelf al biljoenen jaren allerlei chaos, rampen en transformaties heeft doorstaan. De steen helpt je te leren van al je ervaringen, ook die uit vorige levens.

Traditioneel is deze beschermende steen een talisman die geluk brengt. Stauroliet versterkt rituelen en wordt bij witmagische ceremoniën gebruikt. Hij zou toegang hebben tot de oude wijsheden van het Midden-Oosten. Deze steen verbindt de fysieke, etherische en spirituele niveaus. Hij helpt bij stress, verlicht depressies en helpt verslaving aan nicotine te begrijpen. Biedt aardende energie voor luchtige mensen die nicotine hebben gebruikt om zich in de aarde te verankeren. Goed bij celstoornissen en gezwellen en geeft verlichting bij depressies. 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees