Edelstenen I tot L

 

Edelstenen I tot L

Jamesoniet

Deze zeldzame steen heeft een sterke energetische lading die de fysieke en mentale verfijnde lichamen ontgift. Als je de waarheid van fictie moet onderscheiden is deze steen nuttig. Hij verheldert gedachten en handhaaft harmonie terwijl je voor je waarheid staat. Jamesoniet is een verkoelende en stabiliserende steen die het lichaam helpt bij het handhaven van zijn energetische welzijn. Maak een essence alleen via een indirecte methode.

Deze steen absorbeert elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit en andere vormen van negatieve energie dat de cel functie verstoort. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het spijsverteringssysteem en herstelt de slijmvliezen. Deze steen herstelt de balans in het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem. Het voorziet het metabolisme van essentiële mineralen om optimaal te functioneren. Energetisch stimuleert Klinoptiliet ontgiftings processen en hersteld het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Dit is het blauwe component van Lapis Lazuli die ook uit Afghanistan komt. Lazuriet heeft een hoge vibratie die je bewustzijn vergroot en je paranormale gaven versterkt. Dit is een perfecte steen voor multidimensionale reizen en reizen naar andere sterrenstelsels en ook brengt de steen je terug bij je sterrenstelsel waar je oorspronkelijk vandaan komt. Hij laat je beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts van de aarde. Hij reinigt de hogere chakra’s waardoor je je inzichten beter kunt begrijpen.

Idocraas

Deze steen wordt ook wel Vesuvianiet genoemd. Hij legt een verbinding met het hogere zelf en verschaft informatie aan de incarnerende ziel. Psychisch rekent hij af met gevoelens van gevangenschap en onderdrukking. Hij helpt bij de verwerking van ervaringen uit vorige levens waarin men een gevangene was, in groot gevaar verkeerde of geestelijk of emotioneel onderdrukt werd; hij heft woede op, verlicht angst en schept innerlijke zekerheid. Idocraas stimuleert vindingrijkheid en ontdekkingsdrang en koppelt deze aan creativiteit.

Isiskristal

Deze hebben een hoofdtafel die bestaat uit een vijf, of zevenkantig vlak, de tegenoverliggende tafel is driehoekig. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de energie van godinnen als Isis en de Hathors. Het gaat dan om hogere bewustzijnsvelden van deze godinnenenergie. De Hathors vertoeven in de hogere sferen van Venus. Isiskristallen helpen om spirituele kennis in het emotioneel lichaam te integreren, waardoor het emotioneel lichaam de glorie van het zijn ervaart en daar ook uiting aan geeft. Het helpt ons in onze groei van alleen voelen

Karur Beta Amethist

Deze bijzondere amethisten kunnen citrien bevatten en elestiaal zijn. Ze worden gevonden in Karur, dit is de plaats van de heilige koe in India. Ze hebben een andere energie dan de kristallen van Brazilië en Madagaskar. De vibratie van deze kristallen is zeer hoog en puur. Ze openen je kruinchakra voor het goddelijke, waarna de energie naar je hart stroomt en deze opent. Alle hogere chakra’s worden geopend waarna je je hogere zelf kunt omarmen. Als je met dit kristal mediteert voel je dat je aura in grote toeneemt en lichter wordt, omdat het kristal

Infinity stone

Dit is een lichtgroene serpentijn en is een zachte, zeer gevoelige steen die je in contact met Engelen brengt. Hij geeft toegang tot verleden, heden en toekomst en integreert ze. Een goede steen om vorige levens mee te verkennen, want hij bevordert mededogen en vergeving van jezelf. Als je deze steen vasthoudt, neemt hij je mee naar de geneeskrachtige gebieden in de toestand tussen twee levens, zodat een genezing die in het vorige leven niet heeft plaatsgehad, alsnog kan worden verricht. Deze steen heft onbalans uit vorige levens

Limoniet

Dit is een aardende en beschermende steen, hij bestaat voornamelijk uit ijzeroxide. Dit mineraal stabiliseer, geeft doorzettingsvermogen en innerlijke kracht. Op het spirituele vlak beschermt de steen tegen occulte aanvallen, slechte wensen en geestelijke invloed. Hij beschermt ook het lichaam tijdens metafysische bezigheden. Dit kristal heft verwarring op en scherpt de geest, het ondersteunt ook andere stenen met heling van het innerlijk kind. Het kristal zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat zonder je te hoeven verdedigen.

Kerniet

Dit kristal is kleurloos, met meestal een wit laagje erop. Dit mineraal wordt gebruikt om contact met de binnenwereld van de aarde te maken. Dit kristal geeft informatie over de kennis van oude beschavingen die hier leven en over de condities van de aarde, over de stabiliteit of speciale gebieden waar potentiele problemen zich kunnen voordoen. Kerniet initieert de cirkelende beweging van de Kundalini door de kruinchakra . Kerniet zorgt ervoor dat je contact krijgt met spirituele energie van Verlichte Meesters voorheen.

Lepidocrokietkwarts

Dit is een echte krachtsteen die je voorbij tijd en ruimte voert om te communiceren met het Engelenrijk. Hij stemt de persoonlijke visie af op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich manifesteren. Deze combinatie waarborgt dat alles perfect op orde is. Dit kristal beschermd het fluïdekoord tijdens astrale reizen en zorgt voor een probleemloze terugkeer. De verkregen inzichten worden bewust in het lichaam gebracht. Bewust gebruikt biedt het kristal inzicht in de toekomst omtrent gevolgen van huidige handelingen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees