Edelstenen A tot D

 

banner Edelstenen A tot D

Auraliet 23 is een nieuwe ontdekking van zeer krachtige kristallen uit de heilige “Cave of Wonders” in het Boreal Forrest, ver in het noorden van Canada. Auraliet -23 is meer dan 1,2 miljard jaar oud. Elk kristal weerspiegeld zijn reis bevroren in de tijd. De steen lijkt op gewone Amethist, maar wetenschappers hebben 23 elementen en mineraen in de steen ontdekt, al zullen de verhoudingen en samenstelling bij ieder kristal anders zijn.

Amfiboolkwarts met Rook-Amethistfantomen uit Brazilië, die wij voor het eerst in 2014 zagen, hebben prachtige fantomen en innerlijke vleugels van rookkwarts en amethist en zijn verbonden met de energie van de Engelen. Door de tweezijdige lading van rookkwarts en amethist aardt dit kristal de spirituele energie. Ook is dit zeer krachtige en beschermende kristal verbonden met de violette Vlam en Saint Germain, waardoor het innerlijk rust geeft en helpt bij transformatieprocessen. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door

Columbiet

Deze steen is nauw verwant aan Tantaliet en heeft veel van zijn eigenschappen. Het is een beschermende steen die negatieve energie opneemt en helpt dat je niet energetisch leeggezogen wordt, ook helpt hij milieuvervuiling tegen te gaan. De steen blokkeert vijandige krachten en creëert een energetisch raster rondom het lichaam om negativiteit af te weren, ook bij negatieve buitenaardse krachten. Columbiet verwijdert entiteiten, aanhechtingen, mentale bevelen en kernovertuigingen in zowel het etherische als fysieke

De oude Egyptenaren noemden deze combinatie van Calciet en Seleniet de steen van de Zonnegod. Zij geloofden dat als ze met Albast begraven werden de steen hun ziel naar het licht zou brengen, een soort brug naar de sterren en de Goden. Albast verbindt het weten met het niet-weten, het geziene met het ongeziene, deze steen gedraagt zich als een brug naar de toekomst of naar alternatieve werelden. Het helpt je door dimensies en tijdkaders te reizen. Leg tijdens een meditatie of steenlegging de steen boven je hoofd en deze helpt bij het reinigen en balanceren van alle chakra’s.

Chrysoberil

Deze steen van voorspoed en overvloed is een samensmelting van groen-en goud-stralen. Deze zijn verbonden met je 3e en 4e chakra en kunnen de vibratie van je energieveld zodanig veranderen dat je krachtig kunt handelen vanuit een mildheid. Hij opent je hart en helpt je oordelen achter je te laten en een toestand van verlicht onderscheidingsvermogen te bereiken, ook helpt hij je open te stelen voor Goddelijke Liefde en ware overvloed, doordat ze een beroep doen op het hart en je vermogen om te ontvangen. Deze steen van

Axiniet

Deze steen opent het Aardester- chakra en haalt het positieve in een ieder naar boven. Zeer goede steen voor persoonlijke groei omdat hij je aanmoedigt om dingen los te laten en je over te geven aan de nodige veranderingen. Je kunt met de steen mediteren voor vriendschap en voor harmonie binnen bestaande relaties. De steen verdiept intimiteit op alle niveaus. De steen helpt je om open en eerlijk naar jezelf te kijken om te zien wie je echt bent. Axiniet ondersteunt bij ziekte aan de adrenaline klier, bij motorische storingen en botbreuken.

Geel Gouden Calsiet

Deze calsietsoort is verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen verbonden met Engelen is zeer liefdevol. Hij schenkt sereniteit en wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. Bij meditatie brengt hij je in een zuivere bewustzijnstoestand.

bumble bee

Deze steen is nog niet heel lang geleden ontdekt bij Mount Papandayan op West Java. Dit is één van de hoogste vulkanen van Indonesië. Deze steen is een krachtige combinatie van een aantal stenen waaronder Orpiment en zwarte Agaat of Jaspis. Deze steen vertegenwoordigt de Wijze Vrouw, de oude priesteres die kennis en wijsheid in zich draagt. Deze vrouwen werden geëerd in de gemeenschap waarin ze leefden. Met deze steen komen vrouwen de in de menopauze zijn weer in hun kracht en leren ze dat ze hun plaats in de maatschappij verdienen.

Annabergiet

Deze steen leert je dat alles perfect is zoals het is. Hij laat de harmonie van je Hogere Zelf zien en dat alles dus mogelijk is. Op het somachakra(haarlijn) laat hij je weten wie je echt bent en leert je dit aan de wereld te laten zien. Op je 3e oog versterkt deze mystieke steen je intuïtie en je vermogen te visualiseren. Ook helpt hij je contact te maken met wezens uit hogere dimensies. Dit kristal verschijnt pas in je leven als daar klaar voor bent, als de tijd rijp is. Precies wanneer je er klaar voor bent om de informatie en hulp van dit kristal te ontvangen.

Amegreen

Deze prachtige combinatie is heerlijk zacht en licht, het Amethist brengt de violette staal of vlam van zuivering, transformatie en stimuleert het kruinchakra, het prasioliet(groene Amethist) kalmeert de emoties en brengt de energieën van het hartchakra in. Deze steen herinnert ons aan de eeuwige levenskracht. Hij laat ons weten dat we geliefd zijn door de wezens van andere dimensies en dat die ons beschermen en helpen. Prasioliet is een steen van transformatie en werkt als brug tussen de frequenties van de aarde en die van hogere gebieden, zodat energie in het hart en de ziel

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees