Ik kwam in een schrijfblok een stuk tekst tegen van 3 juli 2012 en ik wil graag wat stukjes met jullie delen en laat het fungeren als een note aan mezelf: Actief handelen (lees: bewust keuzes maken) ten opzichte van je eigen gedachten, gevoelens en emoties ten aanzien van situaties en gebeurtenissen, zorgt voor een betere beheersing van het emotionele - en mentale - lichaam en maakt de integratie van de verschillende lichamen eenvoudiger. Door bewust je keuzes te maken ten aanzien van je gedachten, gevoelens en emoties - en er een bepaalde afstand van te nemen, de situatie neutraal te benaderen - en zo geen negativiteit uit te zenden, voed je niet langer een negatieve spiraal. Daarmee help je jezelf en 'anderen'. Omdat alles één energie is, verandert jouw houding en manier van in het leven staan het gehele Universum.

 

Kom je in de negatieve spiraal terecht, bestaat het 'gevaar', dat je negativiteit gaat voeden, aantrekt en zodoende energie produceert die energie-vampieren, leechers of de duistere kliek voedt en/of eigen demonische entiteiten vorm - en/of levenskracht - geeft.

Een neutrale - of positieve - benadering van Al-dat-is is een stap voorwaarts. Een negatieve benadering - hoe verrot de ervaring, situatie of gebeurtenis mag zijn - draagt bij aan het in stand houden van de negatieve spiraal, zowel in collectief opzicht als waar het het individu betreft.

Met een beetje oefening is er bij de benadering van een gebeurtenis, ervaring of situatie elke keer weer de keuze. Benader je het onbewust, vanuit conditionering, aangeleerd systeemdenken of bijvoorbeeld in het verleden in je onderbewuste opgeslagen overtuigingen, theorieën en denkbeelden of benader je het bewust, vanuit een origineel standpunt, eigen (IK-BEN-Aanwezigheid) denkbeelden, creatief vrijdenken of bijvoorbeeld vanuit de schaduw van het onderbewuste gehaalde / vrijgekomen ruimte / kracht, waarbij innerlijke 'hogere' inzichten leidend zijn?

Het is jouw keuze, die je elke keer weer opnieuw mag maken.

 

Warme hartengroet,

Marcel Graumans

 

Bron: Stap uit de Matrix

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees