Wanneer je je manier van kijken veranderd, en gaat kijken naar de dingen in je Leven die je wél hebt, waar je wél gelukkig van wordt, wanneer je tevreden wordt met alles in je Leven precies zoals het nu is.........  Wanneer het je lukt om heel je perspectief te veranderen, en je blik op de mooie dingen in het Leven weet te leggen verander je heel je Leven, verander je heel je eigen trilling, je eigen energieveld waardoor je vanzelf nieuwe kansen, nieuwe mensen in je Leven gaat aantrekken. Mensen die op hetzelfde trillingsniveau resoneren dat jij doet.

 

Alles is energie, natuurkundig feit.Dus ook alles wat jij denkt, waardoor je dát wat je denkt uitstraalt, waardoor je dát wat je uitstraalt weer naar je toetrekt, en waardoor je uit dát wat je naar je toetrekt weer je lessen kunt halen.Dit gebeurt uit Liefde, dit allemaal laat jou zien wat er in jou geheeld mag worden. Dit alles laat jou zien dat jij helemaal zelf verantwoordelijk bent voor wat er grotendeels in jouw Leven gebeurt, en hoe jij ermee omgaat bepalend is voor alles wat je daarna weer aantrekt.

Het is een visuele cirkel waar jij zelf verantwoordelijk voor bent, en waar jij ook zelf uit kunt stappen.Alles is energie, en alles bestaat uit energie, en alles wat leeft laat ook zijn energieafdruk achter in de wereld met iedere handeling die uitgevoerd wordt. Met iedere gedachte die gedacht wordt, met iedere beweging die gemaakt wordt, Met ieder woord wat gezegd wordt.Hoe liefdevoller en zuiverder jouw gedachten, jouw handelingen, JIJ bent, hoe mooier en puurder ook de energie zal zijn die jij uitstraalt, die jij achterlaat met iedere beweging die jij doet, met iedere gedachte die jij denkt.

Dit geld uiteraard ook voor negatieve gedachten, negatieve gevoelens, kwaadwillende handelingen. Ook dit vertaald zich naar een energieniveau wat te zien is in je omgeving, en wat te voelen is voor diegene die hiervoor openstaan.En omdat iedereen met elkaar in verbinding staat, door onze energievelden om ons heen, onze aura's, beïnvloed alles wat wij denken, doen en handelen ook de ander. Wij zijn echt allen een, want we staan met elkaar, met alles in verbinding! Daarom is het zo van belang om je volle verantwoordelijkheden te nemen voor wie jij bent. Want alles wat jij denkt, doet en ervaart heeft effect op een ander.

Er zijn zoveel hooggevoelige mensen die deze energie oppikken, en het merendeel van de tijd niet eens doorhebben waarom ze zich toch zo moe en uitgeput voelen. Of waarom ze zulke stemmingswisselingen hebben. Wat denk je van de hoeveelheid etiketten die tegenwoordig uitgedeeld worden alsof het een gratis snoepje is?? ADHD, ADD, Autisme, PDD-NOS, en noem maar op. 

En de hoeveelheid ziektes die er de afgelopen jaren bij zijn gekomen waarvoor de artsen geen duidelijke verklaring hebben zoals Fibromyalgie en vele soortgelijke ziektes met andere benamingen? Mijn mening is dat veel van deze personen met een bovengenoemd etiket al jarenlang energie oppikten in hun eigen energieveld van een ander, wat als eerst op heel onbewust en diep niveau klachten gaf en waardoor zij uiteindelijk lichamelijke en geestelijke klachten begonnen te ontwikkelen. 

Helaas zijn nog zoveel mensen zich niet bewust van dat wij met zijn allen de volle verantwoordelijkheid hebben voor onszelf en de rest van de wereld. En dat alleen wijzelf in staat zijn om ons eigen leven en daarmee ook dat van de ander ten positieve te veranderen. Wanneer wij ophouden te luisteren naar een ander, de verantwoordelijkheden bij een ander neer te leggen, zelfs ophouden dit bij een of ander religie neer te leggen bijvoorbeeld bij God…

Want wanneer wij dit doen, leggen wij de verantwoordelijkheden bij een andere/hogere macht neer, waardoor wij in een slachtofferrol kunnen blijven zitten. Het is de manier die de mensheid al jarenlang volgt, en wat een zeer vastgeroest patroon lijkt te zijn. Wanneer wij hiermee ophouden en inzien dat wij allen ons eigen wereld vormgeven, en hier volledig zelf verantwoordelijk voor zijn, en deze verantwoording ook gaan nemen, zullen we echt een hemel op aarde kunnen creëren voor ons allen. 

Alleen wij zijn hiertoe in staat als we hiervan bewust worden. Wijzelf zijn God. Wij samen zijn God. Wij met zijn Allen zijn verantwoordelijk voor onszelf, voor ons medemens, voor onze medeschepsels, voor de natuur, voor de wereld om ons heen. Laten we uit Liefde voor onszelf, wakker worden, en bewuster gaan leven, en bovenal, naar onszelf gaan luisteren en eigen verantwoording gaan nemen voor ons leven. 

Ik spreek uit ervaring, ik was me al bewust van deze wijsheid als kind zijnde alleen was ik het even vergeten door het zijpad wat ik insloeg.

Met Liefde gedeeld,

Heidi Verheul

 

Op deze afbeelding kun je zien  hoe energie resoneert op gedachten en gevoelens.

 

Lees ook:

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees