En wij maar denken dat de hemel het paradijs is…. ;-) Wij bestaan allemaal uit dezelfde energie, afkomstig uit dezelfde bron. Energie wat door de wil om te creëren en zichzelf te ervaren, zichzelf gecreëerd heeft in een stoffelijke tastbare verpakking. Wij, dankzij ons stoffelijk lijf, Moeder Aarde, alles om ons heen..  Een bewustzijn wat de trilling heeft van onvoorwaardelijke Liefde, die in staat is zichzelf mee te maken dankzij de creatie die zij heeft gemanifesteerd, ontsproten uit de gedachten, de wil om te ontstaan.  Een bewustzijn, een energie wat in ons allen zit, en wat door ons heen vibreert, ongrijpbaar en toch in staat om te creëren.

 

Heidi Verheul  

Heel onze wereld, heel onze omgeving is ontstaan dankzij onze gedachten, dankzij de energie die zich vertaald heeft doordat de denkbeelden zich hebben gemanifesteerd door de vele aandacht die wij eraan hebben geschonken.  Helaas zijn wij vergeten dat wijzelf de creatie zijn van onszelf, en dat wijzelf de creatie zijn van alles om ons heen. Ook al zijn wij ons hier niet bewust van, het scheppingsproces creëert door. 

Dat alles is zichtbaar in de maatschappij waarin wij leven, in ons eigen omgeving, het leven wat wij leven. 

Wij zijn de echte scheppers van dit allemaal om ons heen, en wij zijn in staat om een paradijs van Onvoorwaardelijke Liefde, een hemel op Aarde te creëren, mits wij ons herinneren wie wij zijn, en de kracht vinden om de focus te leggen op dát wat wij willen creëren. 

Wanneer wij de volledige verantwoording nemen hiervoor, en onze focus, onze energie gaan richten op dát wat wij wel willen creëren zullen wij in staat zijn om een enorme doorbraak te creëren op dát wat wij nu zien als de maatschappij, als de economie, als ons leven.

Maar wanneer wij onze aandacht blijven leggen naar datgene wat wij Niet willen in het leven, zullen we in herhaling blijven vallen, en blijven creëren wat wij nu al honderden jaren creëren. 

Jij en alleen jij zult jouw eigen leven vorm geven, dit doe je nu al jaren, of je je hier bewust van bent of niet. Het goeie nieuws is, dat wanneer jij een leven leidt wat jij niet wilt, jij in staat bent om een nieuwe richting in te slaan, door je energie te verleggen en je focus te houden op dátgene wat jouw echt zielsgelukkig maakt. 

En dit zul je voelen door jouw veranderde gevoelsleven, welke jij meteen als kompas kunt gebruiken zodat jij weet of je nog op de juiste weg zit of niet. Ben je gelukkig dan zit je op de goede weg, ben je niet gelukkig dan ben je de verkeerde kant op aan het creëren. 

Alle bewuste en wakkere zielen hebben ervoor gekozen om hun licht te stralen én vast te houden. Nu op dit moment! Omdat wij dankzij ons bewustzijn, en dankzij ons mens-zijn, weten dat wij onze werkelijkheid te creëren... weten dat wij de grootste invloed hebben op onze omgeving..

Het doel: hemel op aarde creëren. 

Schenk aandacht aan dátgene wat jij denkt, want dit zal jouw werkelijkheid worden.  Jij bent waar je op wacht, en waar je op zult wachten als je verlossing buiten jezelf blijft zoeken. 

~Herinner je~

 

Heidi Verheul

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees