Ondanks al je goede moed, en je positieve visualisatie, je richten op je wensen en verlangens ligt er toch weer een dikke rekening op de mat, en kun je flink in de buidel tasten omdat je auto dure kosten heeft..... Herkenbaar? Onthoud dan dat dit gene wat zich nu gemanifesteerd heeft in jouw leven het resultaat is van wat er de laatste jaren heeft afgespeeld in de binnenkant van jouw mooie koppie. Dat maakt waarom je geneigd ben om het op te geven, of waarom je bij de pakken neer wilt gaan zitten; het is niet aan mij besteed, het lukt me niet...

 

Heidi Verheul

Het lukt je zeker wel, onthoud dat dit wat zich nu in jouw leven gemanifesteerd heeft gaat over jouw onbewuste creatiekracht verspreid over jaren! En ja, dan is het soms ook vallen en opstaan, wil je nieuw gedrag aanleren, of je focussen op je verlangens en wensen. Zeker omdat het des te moeilijker is omdat de realiteit waarin je nu leeft het product is van jouw verleden en waar je aandacht destijds naartoe ging. En dit zal haaks staan tegenover jouw verlangens en dromen.

Daarom is fantaseren, en spelen als een klein kind zo belangrijk, omdat je daarmee het gevoel omhoog haalt hoe het is om jouw dromen te spelen. En waar jij nu je aandacht op richt zal jouw realiteit worden. Laat twijfel toe, deze is jouw bescherming uit angst, maar ga er verder niet in mee. Richt je in plaats daarvan weer op jouw verlangens en dromen. Weet dat het je lukt, en als je twijfelt, stel jezelf dan de vraag wat het verleden jouw gebracht heeft. Iedereen is in staat tot verandering, ook de grootste veranderingen. Het vormt zich een onderdeel van het leven zelf.

De kunst is om de cirkel van herhaling te doorbreken, door weer te spelen als een kind, en vertrouwen te hebben in jouw eigen grootsheid, en een herhaling te creëren maar dan nu van
jouw wensen en verlangens, en geloof mij.. Deze zullen zich manifesteren.Het vraagt een ijzeren wil en doorzettingsvermogen, en een groots vertrouwen in je eigen capaciteiten, en jij kunt dat.

Denk groots, droom groots,want je bent het allemaal waard.

~Herinner je~

Heidi Verheul

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees