Zelf merkte ik het ook,  ik kon zelfs een aantal weken niet hardlopen, wat ik normaal gezien altijd, al bijna 4 jaar lang, twee keer per week doe. Waarom dat niet lukte? Hardlopen brengt me heel erg naar de aardse frequentie. Dat is o.a. een reden waarom ik hardloop! Om goed te aarden. Maar het was gewoon even nodig om naar de hogere frequenties te gaan. Dat moest mijn lichaam blijkbaar ook verwerken en daarom zo’n enorme vermoeidheid.  Ik weet zeker dat er velen met mij deze energieverandering hebben gevoelt. Wel of niet bewust.

 

Esther Columns

Het voelt voor mij als een aansturing vanuit de Engelen. Alsof zij de aarde instralen en de mensen die er klaar voor zijn, gaan vanzelf mee in de andere frequentie. Ik heb mij de laatste paar maanden enorm ‘gedragen’ gevoelt. Het enige wat ik kon doen was mij overgeven aan de energie van het nu en het vertrouwen. Alhoewel er redelijk veel met mij en met geliefden om mij heen gebeurde. Vooral verwarrende en emotionele zaken. Die moeheid was natuurlijk mijn eigen weerstand voor verandering en de verhoging van frequentie welke mijn lichaam moest verwerken.

 Het is een voorbereiding op wat er komen gaat. Vooral de verandering van frequentie van de aarde. Er zijn veel mensen die in de frequentie van de aarde blijven, die zullen later naar de hogere frequentie gaan. Dat geeft niks hoor. Zij hebben nog wat ‘aardse’ dingen te leren. Niemand is meer of minder, beter of slechter. Er is alleen verschil in frequentie. Er zullen mensen overlijden, voor je gevoel ‘meer dan normaal’. Mensen die dit jaar, komende anderhalf jaar komen te overlijden, vooral jonge mensen, komen terug op een later tijdstip. Wanneer de aarde in een hogere frequentie is.

Zij hebben nu de verandering meegemaakt, zij hebben het gevoelt, om het over een hele tijd te herkennen in hun lijf zodat zij voorbereid zijn. En vervolgens anderen mee kunnen nemen in de energie. Het is een mooie taak voor ze, die ligt te wachten, het is over een paar100 of paar1000 jaar, ik kan dat niet zien. Er zijn dan veel minder mensen dan nu op aarde. Ook dan is het nodig dat er een energie-frequentie verandering plaatsvindt. Het gaat dan weer om een verhoging van frequentie.  Vooral jonge mensen die nu en komende 1,5 jaar overlijden gaan dat doen. Een voorbestemd iets. Laat dat een troost voor je zijn.

 Mensen die nu heel erg moe zijn, krijgen het advies om veel water te drinken en elke keer bewust verbinding te maken met je hart. Afstemmen op je harts-energie doe je als volgt; leg je handen op je hart, denk aan je hart, concentreer je op je hart, denk aan een liefdevolle herinnering, denk aan de mensen die je liefhebt, voel die harts-energie, stem je daar bewust op af. Daar help je jezelf mee, om gemakkelijker door het proces heen te komen. Doe dat dagelijks, de komende weken tot september/oktober. Vanaf sept/okt zal er weer wat veranderen in de energie, het gaat nu nog rustig aan stap voor stap.

In sept/okt komt er een omslag, het gaat dan ineens met een sprong. Je helpt jezelf die sprong te kunnen maken door afgestemd te zijn op je harts-energie. Daarom vanaf nu dagelijks doen!  …Sommige mensen zullen terugvallen in frequentie, omdat het te hoog is, en gaan de frequentie iets lager pakken/beleven, sommige gaan mee met de sprong. Het is een frequentie sprong. In maart 2015 heb je nog zo’n sprong.  Maart 2015.. ik weet niet wat er dan is, maar elke keer komt deze datum in mij op. We zullen zien.

 Je mag kiezen; het is je eigen keuze of je meegaat. Het is geen moeten, het is geen kwestie van leven of dood, het is alleen van betekenis in je leven, dat er bepaalde deuren open gaan op een ander level. Het is jouw keuze op welk level de deuren open gaan. Je kan het zien als een flatgebouw. Op elke etage kan er een deur geopend worden naar een verbinding met een volgende stap in je leven. Die verbinding ziet eruit als een touwbrug, zo’n touwbrug, die over een ravijn hangt, in de jungle.  Het is een flatgebouw van misschien wel 20 etages, je kan kiezen of je de deur opent naar de touwbrug op de 1e of op de 20e etage en de etages welke daar tussen liggen! Elke touwbrug zal je naar een bestemming aan de overkant brengen, naar de volgende stap in je leven. Het verschil in etage is het verschil in level, de energie-frequentie. Bedenk dat de onderste etage, de lagere frequentie wat meer in de mist, het donker, vocht en kou zal zijn en de bovenste etage meer in de zon, warmte en licht zal zijn. De etage/frequentie welke jij kiest zal bepalen welke mensen je onderweg tegenkomt op je brug, die met je mee lopen, wat uiteindelijk altijd gevolgen heeft voor je toekomst…

 Je komt sowieso op de volgende bestemming. Weer een flatgebouw waar je kan weer kiezen welke stap en vanuit welke frequentie. De hogere frequentie is de frequentie van het licht en de liefde, het is jouw keuze of je dat doet, telkens weer. Het is aan jou of je je leven vanuit licht en liefde wil leven of vanuit schaduw en mist. Deze tijd van frequentie veranderingen, de snelle verhogingen, kunnen je een enorme lift geven. Je weet nu hoe je daarin mee  kan gaan.

 Stem je vaker af op je hart en de Engelen, de liefde en het licht. Wanneer je afstemt op deze hogere frequentie, stuur dan de liefde en het licht naar de mensen om je heen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stuur ook je liefde en licht naar de landen waar mensen verre van liefde en licht zijn. Stuur het zonder oordeel, zonder gedachten, zonder wensen, zonder hoe jij het zou doen, zonder advies, stuur alleen liefde en licht. Het zal op de juiste manier aankomen zoals het daar kan zijn, zoals het daar ontvangen kan worden. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer mensen liefde en licht kunnen ontvangen en hoe meer we met de aarde kunnen groeien naar een hogere frequentie. De frequentie van liefde en licht.

Ik wens je een leven met veel liefde en licht!

Liefs, Esther Buijs

 

Bron : Eshterbuijs.nl

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees