Mijn doel van deze tekst is mensen laten inzien dat Nieuwetijdskinderen meer denken en kunnen doen dan als volwassenen denken. Nieuwetijdskinderen zijn kinderen met een speciale gave. Meestal zijn ze er wel van bewust. Ze maken meestal iets mee zoals iets raars zien,horen en voelen. Ieder van zoon kind heeft zijn/haar eigen gave.  Sommigen kunnen en kennen redelijk veel. Zoals jullie misschien al wel weten gaan wij Nieuwetijds kinderen jullie leiden naar een hoger of meerdere niveaus Daar hebben we wel wat ervaring voor nodigen niet iedereen beseft dat en dat is heel frustrerend. Wij, Nieuwetijds kinderen, hebben het meestal moeilijk met naar school te gaan .En wij voelen ons anders dan (normale) kinderen.  Daarmee worden wij ook vaak gepest en dan gedragen hun zich als volwassenen en voelen wij ons kleiner dan onze werkelijke leeftijd.

 

En dan komen we thuis en worden we terug behandeld als kinderen die niet begrepen worden. Dan vraag ik mij af zijn wij nu kinderen ?

Ik probeer alleen maar te zeggen tegen ouders grootouders andere famielie leden van een kind dat hoog bewust is en niet begrepen wordt

Behandel ons Aub  als spirituele volwassenen.

 

Elise

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees