Verzamelend ,de stukken van mezelf, die ik ooit achter liet op mijn aardse Reis. Doorheen eonen van tijd en ruimte, op het Veld van oneindige Creativiteit. Ik neem ze nu mee ,en koester ze diep, zie hoe Goddelijk al mijn facetten zijn . Ze maken mij tot het Volmaakte Ik Ben, en Ik ervaar Vreugde in hoe ik alles Verfijn. Spontaan ,en open als de Gouden Ziel,vervolg ik mijn pad, op de terugkeer naar Huis.


In Dankbaarheid,realiserend,verwonderd, met mezelf accepterend, ben ik in feite al Thuis.
Het was slechts in het ontkennen ,en verliezen, wegstoppen van wat ik in feite van binnen steeds Ben, dat ik dacht mijn weg naar huis niet te vinden , Nu zie ik het pad,omdat ik meZelf weer herken .In Vreugde omarm ik dit Goddelijk Wezen, mijn "kleine" ,"grote" ,en grootste Zelf, Ik laat mijn Hart mijn Ware Thuis worden , en het dak van mijn Huis is het Hemels Gewelf.

Ik Zie dat velen dezelfde weg bewandelen, Voldaan en Tevreden met het geen wat is gedaan .Ons Harten verbindend in Overvloedige Liefde, vangen wij samen de terug Reis aan . Stap voor Stap,met oneindig Geduld, de Reizigers keren hun paden weer om. Beseffend dat het Moment is Gekomen, om Terug te keren naar de Bron.


Elaina Ishtara copyright 2013 ElainaIshtara

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees