Laat mij alstublieft Zien waar ik het ontvangene kan delen. Waar ik naar toe kan met hetgeen ik schrijf. Breng de mensen op mijn pad,die dezelfde visie hebben,en met mij willen samenwerken om dit Project tot Stand te brengen. Laat mij de openingen Zien zodat ik actie kan ondernemen. help mij alstublieft zodat ik het Pad Zie,dat ik dien te bewandelen. Help me alstublieft om orde in mijn leven te brengen. Heel mijn Hart. Laat me alstublieft de mogelijkheden Zien om te groeien in Waarachtigheid. Help me alstublieft om Waarlijk een kind van het Licht te zijn. Help me alstublieft om Waarlijk in kwetsbare ontvankelijkheid te gaan Staan. Help me mijn angsten los te laten. 

Bevrijd me van angst. 
Bevrijd me van onzekerheid. 
Bevrijd me van verdriet. 
Bevrijd me van twijfels. 
Bevrijd me en laat me Zien! 


Help me God om Echt uit te dragen ,wat U aan mij laat Zien. Onverschrokken en standvastig,als het kind van God dat ik Ben. 


Help me lieve Moeder Aarde om Sterk te Zijn in mijn lichaam. 
Help me Zuster Zon om net als U,te Stralen en 'smensens harten te Verwarmen met het Licht van God. 
Help me lieve Maan Zuster om de mensen verkoeling te doen vinden,van hun nood en pijn en angst. 
Help me lieve mede Engelen van Liefde,om een Pilaar van Liefde te Zijn


Help me Sandalphon om mijn aardse zaken op te lossen ,en een evenwicht te vinden tussen hemel En Aarde. Help me Vader Henoch,om een puur Wit Licht te Zijn voor degenen die Verdwaald zijn en het Duister van de Wereld.

Moeder Maria,help mij de innerlijke Liefdeskracht te hervinden,zodat ik ook als een warme mantel van Liefde kan Zijn voor de Mens


Lieve vader,help mij te her-inneren Wie k Ben,en Sterk te Zijn in onlosmakelijke Verbinding met de Bron Der Bronnen. 


Lieve Engelen,Meesters,Godinnen,Lichtwezens,,help mij om de juiste Goddelijke Waarheid te Zijn en te Verspreiden,zodat ik hoop kan geven aan de mensheid ,die in angst voor vernietiging leven


Help mij in Vredesnaam om Datgene te Zijn,dat mijn Vrienden,In Mij Zien,. 
help mij ,Vader,Moeder,om Vertrouwen te hebben in Al dat ik doe. 
help mij alstublieft om de juiste ,doorvoelde beslissingen te maken,zodat mijn Pad helder en licht en gratieus word,en is . 
Laat de Heiligen me bij staan. 
In de Naam van Pure Goddelijke Liefde vraag ik Hulp en Ondersteuning. 

AMEN 


Dank U..Dank U ,Dank U!

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees