Elaina Ishtara


Ik ben Marijke Elaina Ishtara. Ik ben geboren als heldervoelend ,helderziend,en helder horend. ik mag regelmatig  berichten ontvangen van "Boven",die ik dan door "automatisch " schrift opschrijf. het zijn over het algemeen boodschappen voor de mens,de aarde en soms over andere dimensies en ga zo maar door. ik bepaal totaal niet zelf wat er geschreven wordt,en weet vaak niet eens waar het over zal gaan .. het gebeurt en ik schrijf. ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen aan de algehele bewustzijns verandering naar het kristallijnen bewustzijn,dat nu gaande is overal... ik wens jullie oneindig veel liefde,wijsheid,en innerlijke vrede en gelukzaligheid in jullie hart ,ziel en lichaam..  

Column Elaina Ishtara: She dreamed

She dreamed..
of far away places;..
pinkish shining and full of twinkles...
deep green meadows that would sooth her eyes..

Elaina Ishtara

Stap voor stap vervolgde zij haar weg, soms verdwaalde ze in een duister dal vol labyrinten,bijna verteerd door wanhoop en moedeloosheid.Soms vliegend door sterrenstof en dankbaar voor elk moment van pure vreugde en ontroering op diep nivo,vaak door de meest simpel schijnende dingen,zoals een stralende zon,een zingende vogel,een zucht van lente wind,of een vriendelijk gebaar. Dansend op het ritme van de wind,zingend met de klanken van het Leven zelf. Verrukt over elk wonder dat haar pad kruiste. Al was het"maar" 1 pakkend woord in een boek,een glimlach van een kind,nieuwe oorbellen voor 5 euro,die straalden van schoonheid,of een grappige tekst op een place mat in een restaurant.

Laat mij alstublieft Zien waar ik het ontvangene kan delen. Waar ik naar toe kan met hetgeen ik schrijf. Breng de mensen op mijn pad,die dezelfde visie hebben,en met mij willen samenwerken om dit Project tot Stand te brengen. Laat mij de openingen Zien zodat ik actie kan ondernemen. help mij alstublieft zodat ik het Pad Zie,dat ik dien te bewandelen. Help me alstublieft om orde in mijn leven te brengen. Heel mijn Hart. Laat me alstublieft de mogelijkheden Zien om te groeien in Waarachtigheid. Help me alstublieft om Waarlijk een kind van het Licht te zijn. Help me alstublieft om Waarlijk in kwetsbare ontvankelijkheid te gaan Staan. Help me mijn angsten los te laten. 

Ik ben  Elaina Ishtara
Geboren in het sterrebeeld vissen in het jaar 1961.
Ik heb vanaf kind zijn een sterk contact gehad met de Licht wereld,waar ik sterk mee verbonden ben.
Heb als kind uittredingen gehad,vaak ook bewuste, als ik hierover vertelde werd ik niet gelooft,
en ik trok me terug in “mijn” wereldje.

Verzamelend ,de stukken van mezelf, die ik ooit achter liet op mijn aardse Reis. Doorheen eonen van tijd en ruimte, op het Veld van oneindige Creativiteit. Ik neem ze nu mee ,en koester ze diep, zie hoe Goddelijk al mijn facetten zijn . Ze maken mij tot het Volmaakte Ik Ben, en Ik ervaar Vreugde in hoe ik alles Verfijn. Spontaan ,en open als de Gouden Ziel,vervolg ik mijn pad, op de terugkeer naar Huis.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees