Mijn liefste broeders en zusters. Het moment in onze beleving is aan gebroken dat het begrip, eenheid, stevig geankerd en bevestigd mag worden. De regenboog die in uw hart verscholen zit wilt de pracht laten stralen.De essentie van uw bestaan staat op springen om de schoonheid te delen, te manifesteren, Als een fontein van gelukzaligheid en verbondenheid. Hoe vaak we als mens dezer tijd dit begrip ter spraken brengen, en stapsgewijs ook meer ervaren.

 

 

 

De consistentie van ons zijn, de spiegels, de belichaming van de almacht en liefde. De vlam van En-Theos-iAsme transcenderend door tijd en ruimte, alles verbindend met zeeën van liefde en vreugde. Het bewustzijn van de eenheid zegeviert in uw hart, Om het moment dat wij elkaar weer herkennen in de ogen van stralende genade. Met wederzijdse ondersteuning en delen van de kennis die we eeuwen hebben verzameld.

De Myriade vormen om te eren, allen uitdrukkingen van onze bron, onze wederzijdse moeder en vader. Alle delen van de wereld, van de kosmische levensvormen, elk deel van de aders des leven, elk zijn bestaan om de Al-heid te vormen. Het vertrouwen in het zegevieren van onze bron, onze essentie, ons schijnend hart.Versmelt alle blokkades van afgescheidenheid, ontgiftigt de kwalen van onderscheid en oordeel.

Moge onze pijn verlicht worden, en samen het lied van verenigde vreugde zingen, hand in hand, hart met hart, omarmen we het heilige bestaan van bewustzijn en het dankbare leven. Met een liefdevolle straal van aandacht scheppen we het verbond van deze tijd en spreken we de intentie uit, van samen het hoofdstuk van afgescheiden marteling en conflict te overstijgen.  

Door het oog van de waarheid zie ik u mijn broeder, mijn zuster, met de liefde als de bron, geef ik u mijn woord, bloed en lichaam. Moge we elkaar in de ogen zien en de moed ontplooien die ons assisteert om de waarheid te zien. De wil en kracht neerzetten om de illusies te doorbreken die ons weerhielden om lief te hebben.Vanuit de essentie en oprechtheid wil je zeggen dat ik van je hou, mijn liefste familie. Moge we samen in de eenheid van mens zijn, de vreugde proeven van de overvloed en de liefde die ons geschonken is.

Moge we samen de droom van het paradijselijk bestaan tot werkelijkheid scheppen. En samen het hart vormen dat de aarde en al haar kinderen voed! Vrede en rust zij met ons.

Tot onze volgende omhelzing,

Met warme en liefdevolle knuffel, Daniël

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees