Veel mensen zijn op zoek naar hun sprookjesrelatie, denkend dat hun wereld een `en ze leven nog lang en gelukkig` zal worden vanaf het moment van hun ontmoeting - maar elkaar ontmoeten is slechts de start van hun reis samen.  Zielsverwanten, tweelingzielen ed brengen waarheid in de relatie. Hun energetische band die ze hebben zorgt voor een schijnwerper die ligt schijnt op wie ze werkelijk zijn voor elkaar en in zichzelf. Hierdoor worden de programma’s die in hun kindertijd geprogrammeerd werden zwaar uitgedaagd. Zij kunnen niet langer blijven bestaan wanneer het licht van de waarheid op hen schijnt.

 

 

Om dit gevecht tussen de waarheid en de aangeleerde patronen te doorbreken is het nodig dat de zielsverwanten de andere in de relatie meer naar waarde schatten dan hun verwonding en patronen. Dit is niet opdat ze zouden toegeven aan de de eisen van de partner tegen hun wil maar zodat ze samen de leugens van gelimiteerde overtuigingen kunnen doorbreken en neutralizeren. Deze gelimiteerde overtuigingen maken het onmogelijk om in eenheid samen te zijn aangezien de overtuigingen van het mannelijke en het vrouwelijke haaks tegenover elkaar staan in dualiteit. Dit zorgt ervoor dat de waarheid vaak pijnlijk is maar de liefde voor elkaar en de wetenschap van wie ze werkelijk zijn voor elkaar zal hen meer dan genoeg motivatie geven om door te zetten tot ze werkelijk het sprookje kunnen neerzetten zonder onderliggende leugens of bedrog. In dit geval is het sprookje niets minder dan een flow van absolute waarheid samen in volledige eenheid. Elke compromis die nog bestaat tussen de twee partners kan gezien worden als een leugen die hen weg houdt van een leven in volledige eenheid.

Tweelingzielrelaties e.d. zijn hier om de mensheid de leugen van afscheiding te tonen. Ze schijnen licht op elke leugen die vertelt wordt om afgescheidenheid te ondersteunen. In Tweelingziel - en zielsverwantenrelaties is er een bepaalde vibratie van waarheid sowieso aanwezig en het maakt de leugens te pijnlijk om te negeren. De waarheid van wie de partners zijn voor elkaar kan niet genoeg onderdrukt worden om het ego construct van leugens te blijven onderhouden. De vibratie van hun verbinding zal dit simpelweg niet meer toelaten. Dus zielsconnecties zorgen ervoor dat de pijn van de leugen eindelijk erger is dan de pijn van de waarheid waardoor uiteindelijk het lijden van afgescheidenheid zal eindigen.

Conclusie is dat 3D relaties gebouwd zijn op een fundament van leugens maar dat zielsconnecties deze leugens aan het licht brengen en zo de leugens van de samenleving neerhalen. Zielsconnecties brengen terug waarheid in deze dimensie.   Deze zielsconnecties zijn niet enkel romantisch, zij kunnen familie of vrienden zijn. Om een dichte romantische relatie aan te kunnen moet de persoon die dit wenst eerst een bepaalde vibratie in zichzelf bereikt hebben. Zij moeten hun tolerantie van de waarheid opkrikken en hun interne liefde voor leugens verwijderen om  zichzelf voor te bereiden. Als dit werk gedaan is kan dit soort connectie pas aangetrokken worden en manifesteren in je leven. Enkel de leugens buiten jezelf zien in de samenleving en dan de waarheid eisen is niet voldoende. Je moet het proces doen van durven kijken naar de interne leugens die je vasthoudt en deze begrijpen, loslaten en transformeren.

~Nathan Martin & Aline Van Meer

 

 

Bron: Zielsontwaking & divinepollination

 

{fcomment id=2597}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees