Ik ben Aline Van Meer. Op 3 december 2008 is mijn partner en tweelingziel, Christoph, overgegaan en is mijn pad naar de Nieuwe Wereld op een dramatische manier versneld. Ik wist dat ik niet zou kunnen voortleven zonder de ervaring en het weten dat Christoph nog aanwezig is en mijn intense vraag naar bevestiging van wat ik intuïtief al lang wist – dat dood en afscheid een illusie is – zorgde ervoor dat ik in recordtempo wakker werd uit de droom die dualiteit en 3D leven vormt. Nadat Christoph was overgegaan stond hij vrijwel onmiddellijk terug naast mij. Zijn overgang naar de Meesterwereld ging vlot en dit was nog maar de eerste stap in onze weg samen. Wij zijn hier en voeren een taak uit.Het brengen van De Nieuwe Wereld , de energie van 5D naar deze aardse dimensie die versluierd en verduisterd is geweest voor eeuwen en eeuwen.


 

Mijn naam is Danny Theunissen.Het leven op deze aarde, op dit gegeven moment is op zijn minst spectaculair te benoemen. Om de heerlijkheid van het leven te kunnen beleven, tijdens deze wonderbaarlijke overgangs periode. Maar zoals velen het wel beseffen, is er nog wel wat te transformeren en leven er nog talloze illusies, pijn, angsten, woede, disbalans…Illusies die vaak de schoonheid van het leven verbergen en versluieren. Met een andere invalshoek of perceptie zou je het ook als heerlijkheid kunnen zien, dat ons de mogelijkheid schenkt om de innerlijke kelder eens mooi uit te zuiveren, om zo weer plaats te maken voor nieuwe, mogelijks vreugdevolle ervaringen, concepties. Wat we ook kiezen, de moed om verder te gaan kan soms ver te zoeken zijn, en heb persoonlijk mezelf al een tijdje kunnen meeslepen om nu toch meer te kunnen genieten van het los laten en het leven in het algemeen.

Meer en meer vallen de stukjes op hun plaats en krijgt het leven een heel ander gevoel.Vreugde en enthousiasme zijn een van de elementen die ik beschouw als deel van de essentie, maar wel een uitdaging vind om geleefd te worden. Maar voel dat bij elk woord, elk lied, elke dans, elke expressie dat we manifesteren, dat we dichter bij de heelheid van het leven komen. Om de gevoelens en emoties te laten stromen zijn er talloze methodes, en voor mij is dit schrijven en fluit spelen. Voelt als een fijn hulp middel om geblokkeerde stukken los te weken en te laten varen zonder in strijd te gaan met mezelf. Ik herken, dat er in mezelf nog een heel universum is te ontdekken en wens hierbij met jullie te delen wat er zoal passeert in mijn innerlijke beleving van het leven. Ik wens ieder van ons veel vreugde, vrede, gemak en rust op deze weg van liefde. En moge we als één familie samen komen, elkaar ondersteunen en in deze prachtige tijd, samen paradijs scheppen.

Met veel liefde, Daniël


 


Mijn naam is Elise Michielsen,  uit Belgie en ik ben net als vele andere kinderen een nieuwe tijdskind. In de stukjes die ik schrijf geef ik - vanuit geheel eigen beleving zoals ervaringen van kinderen van de zelfde leeftijd soms ouder en soms ook jonger die het zelfde beleven of misschien wel totaal verschillend.  Toen ik zes jaar was heb ik een hersentrombose (bloedklonter) gekregen waar door mijn linkerkant volledig verlamd geweest was, misschien dat ik hier door een gave heb gekregen van de universele bron van alles dat is. Ik ben zelf spiritueel en paranormaal bezig en ik gebruik mijn gave's helderziend, helder horend en helder voelend  om een aantal dingen door te krijgen en soms zo anderen te kunnen helpen.  Ik hou ervan om mensen te helpen dus ik wil nieuwe tijds kinderen helpen met hun gave maar ook vooral de ouders van nieuwe tijdskinderen. Namasté, Elise.


 

vraag me niet wie ik ben
vraag me niet waarom ik hier ben
vraag me niet wat ik hier kom doen
vraag me niet waarom ik hier blijf
vraag me niet waarom ik doorloop terwijl jij blijft staan
vraag me niet waarom je mij mag volgen
vraag me niet hoe ik weet waar ik naar toe ga
vraag me niet waarom jij niet voorop kan lopen
dat zijn teveel vragen aan mij,
stel ze eerst aan jezelf,
dan begrijp je mij misschien.

Wie ben ik?

Iets schrijven over jezelf is niet altijd even handig omdat wat ik te zeggen of te delen heb gevoelsmatig niet van mij is, het is ook niet belangrijk of het van mij komt. Op het moment dat jij hetzelfde voelt of denkt als ik bewijst dat het niet van mij alleen is, ik denk dat dit het is dat ik wil delen met anderen niet mezelf maar het idee. Blogs die ik schrijf gaan over een andere kijk op de wereld, spiritualiteit en meer spraakmakende zaken in het leven. Aan de hand van een thema probeer ik mijn kijk op bepaalde zaken voor te leggen die over het algemeen niet overeen komen met de kijk van anderen, Op deze wijze probeer ik dus ook zaken aan de orde te brengen die misschien niet echt algemeen bespreekbaar zijn maar die je gedachtenpatroon behoorlijk op zijn kop kunnen zetten.


In 2003 ontdekt Janosh zijn passie: hij wil zijn creativiteit aanwenden om kunst te maken. Niet zomaar kunst, maar kunst die mensen raakt en ze bewust maakt van hoe ze in het leven staan. Vanaf dat moment neemt zijn eigen leven een bizarre wending. Op onverklaarbare wijze begint hij beelden te zien: driedimensionale hologrammen van perfecte geometrie. Hij besluit ze na te maken op zijn computer en ontdekt dat ze overeenkomen met de vormen van graancirkels. Inmiddels heeft Janosh zich bewezen als een inspirator voor grote groepen mensen. Anders dan te vertellen, laat hij het publiek zelf ervaren wat energie kan doen. Met de hologrammen als basis onthult hij het mysterie van creatie in unieke belevingen – de combinatie van tekst, beeld en geluid brengen zijn kunst tot leven in prachtige multimediashows. Met deze belevingen als speerpunt reist Janosh de hele wereld over. Hoogtepunten waren zijn voorstellingen in 2006 en 2007 op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York, waar hij als eerste Nederlander een presentatie gaf aan de staf en het personeel. Verder heeft hij onder andere getoerd door Canada, Amerika, Spanje, Zwitserland, Polen, Rusland en Australië. Janosh publiceert zijn kennis in boeken, columns, sessies en nieuwe media. Daarin diept hij de werking van geometrie uit met informatie over wetenschap, filosofie, religie en oude culturen. Zijn werk is erop gericht om je te leren vanuit je gevoel te leven en te laten inzien dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk houdt. Door je ware creatiekracht te gebruiken, kun je alles manifesteren wat je maar wilt.bekijk ook mijn boek: Verbaas je, verwonder je, verander je?  Website: Janosh


Ik ben Marijke Elaina Ishtara. Ik ben geboren als heldervoelend ,helderziend,en helder horend. ik mag regelmatig  berichten ontvangen van "Boven",die ik dan door "automatisch " schrift opschrijf. het zijn over het algemeen boodschappen voor de mens,de aarde en soms over andere dimensies en ga zo maar door. ik bepaal totaal niet zelf wat er geschreven wordt,en weet vaak niet eens waar het over zal gaan .. het gebeurt en ik schrijf. ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen aan de algehele bewustzijns verandering naar het kristallijnen bewustzijn,dat nu gaande is overal... ik wens jullie oneindig veel liefde,wijsheid,en innerlijke vrede en gelukzaligheid in jullie hart ,ziel en lichaam..  

Nathalie van Spall heeft ruimschootse ervaring in het begeleiden van diepgaande veranderings- en transformatieprocessen bij mensen en de systemen waarin zij functioneren. Haar kracht is gelegen in het integreren van verschillende disciplines. Haar aanpak wordt gekenmerkt door een integratie van intuïtieve energetische vermogens, psychologisch en bedrijfsmatig inzicht. Samen met José van den Diepstraten creëerde zij New Energy Movers, een organisatie die o.a. door middel van beroepsopleidingen, workshops en individuele begeleiding een bijdrage levert aan een meer liefdevolle samenleving. Het is hun gezamenlijke missie om de mens weer terug te geven aan ZichZelluf. Zij schreven gezamenlijk het boek Zelf ontdekt Zichzelluf en geven regelmatig lezingen over zelfontwikkeling, bezielend leiderschap en spirituele groei. bekijk ook mijn boek Zelf ontdekt zichZelluf!

Ik ben geboren op 9 augustus 1972 te Eindhoven. Ik ben vader van twee geweldige kinderen (een dochter van 7 en een zoon van 5). Ik ben een veelschrijver, veelprater en veellezer, een liefhebber van taal en verhaal en al sinds ik me kan heugen bezig met het ontrafelen van de MATRIX en allerlei esoterische en psychologische zaken. Schrijven is mijn lust en mijn leven. Ik schrijf gedichten, kinderverhalen, algemene teksten en vooral over allerlei ‘vage zaken’, die te maken hebben met “ de ‘werkelijkheid’ achter de ‘werkelijkheid’ ”. Op 28 juni 2011 heb ik mijn eerste kinderboek uitgebracht, “De Molenwerf en het geheim van de bult”.  Wat betreft mijn schrijven over bewustwording, ascensie, de MATRIX en allerlei andere ‘vage zaken’; dat doe ik sinds 2005 op Internet. Eerst op allerlei kortlopende eigen websites en onder het pseudoniem ‘Vreemde Vogel’. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen website, waar ik artikelen en persoonlijke verhalen en belevenissen publiceer. Ergens vanaf 2010 ben ik, toen ik geaccepteerd had ‘dat ik nu eenmaal wat anders gewired ben dan gemiddeld’, gaan schrijven onder mijn eigen naam. De reden hiervoor is, dat ik graag wil laten zien, dat er niets mis is met ‘anders Zijn’.  Anders is anders, niet beter of slechter, maar anders. Vanaf begin 2011 is dat ‘anders Zijn’, iets wat ik ben gaan gebruiken als mijn kracht in plaats van mijn beperking. Vaak lopen mijn denkbeelden wat vooruit en ik vind het leuk om daarover te schrijven en de zo verkregen inzichten te delen met een zo’n groot mogelijk publiek. OP die manier hoop ik te mogen bijdragen aan een stukje bewustwording en het oprekken van mensen hun bewustzijns-horizon. Ik was daarom ook zeer verheugd, toen ik werd gevraag om zo af en dan ook eens wat te schrijven voor website united-lightworkers.be. Onder het motto “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” en met in het achterhoofd “Het enige dat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet”, zal ik ook hier bewustmakende artikelen publiceren. Voor mijn andere schrijfwerk, meer achtergrond informatie en het dagboek, verwijs ik jullie naar mijn site: stap uit de matrix

Ilona PeldersMijn naam is Ilona Pelders. Ik deel met liefde en passie mijn innerlijke reisverhalen met jullie. Ik vertel verhalen vanuit mijn ziel en deel diverse ingevingen die ik krijg. Het leven is een reis naar het echte leven van het leven. Een reis waar ik ooit als een berg tegen op heb gekeken, maar dat ik nu aanschouw als de mooiste reis die een mens kan maken. De reis die mij heeft geleid naar de eeuwige zon in het bestaan. De reis naar de ziel…

Esther BuijsEsther Buijs is Trainer en Coach. En altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Ze is geboeid door verschillende onderwerpen; Menselijk Gedrag, Marketing, Ondernemerschap en Spiritualiteit. Zij overbrugt de kloof tussen denken, willen en doen.De levensloop, scholing en ervaring van Esther maakt dat zij een positief gerichte bewustwording creëert. Na jaren gewerkt te hebben met uiterlijke verzorging nam zij een belangrijke stap in haar leven. Zij ging zich richten op de innerlijke verzorging van de mens. Immers, wie zijn uiterlijk goed verzorgt maakt vaak een eerste indruk die velen aanspreekt. Maar het is de geestelijke rijkdom die mensen aan je bindt en je geliefd maakt. Daarom dat Esther op een bepaald moment in haar leven voor een ommezwaai koos. Het werken met haar intuïtieve vermogen blijkt een schot in de roos te zijn.  Esther Buijs is erkend Enneagramtrainer & OpleidingsCoach; met als specialisatie Groepsdynamica. Maar ook gediplomeerd SpiritueelCoach, Gezins & Kindercoach, ManageYourMind,- Marketing,- en Social Media Trainer.

Heidi Verheul
Dankzij mijn schat aan levenservaring door de hoeveelheid lessen die op mijn pad lagen,heb ik vele inzichten ontwikkeld en een wijsheid verkregen die ik met liefde met jullie deel. Jij bent waar je op wacht en waar je op zult wachten als je verlossing buiten jezelf blijft zoekt, alle wijsheid ligt in jouw hart opgeslagen, wachtend om gevonden te worden. Liefdevolle groet, Heidi Verheul.


 

 

Marcel Messing
Marcel Messing (Den Haag,1945) studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap, was o.a. stafdocent en decaan in het Hoger Beroepsonderwijs, wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam en adviseur van de IKON-televisieserie Via Mystica. Hij is regelmatig te gast bij de radio en medewerker van de tijdschriften InZicht en Prana.  

Als spreker in binnen- en buitenland staat hij bekend om zijn synthese van oosterse en westerse wijsheid. Hierbij verbindt hij de diepere inzichten van de esoterie met wetenschap, religie, kunst en poëzie. 

Van 1991 tot 2001 woonde hij in de Franse Pyreneeën (Ariège), waar hij onderzoek deed naar de geschiedenis van de katharen, excursies begeleidde en verdiepingsweken gaf. 

Na zich een aantal jaren grondig verdiept te hebben in de verborgen krachten achter het wereldtoneel, begon hij in te zien dat de (spirituele) evolutie van de mens ernstig wordt bedreigd. Als gevolg daarvan schreef hij in 2006 het boek Worden Wij Wakker? Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel. De daarop volgende DVD ‘Wij Worden Wakker’ is inmiddels in acht talen vertaald.  

In 2009 kreeg hij de ‘Frontier Award’, die hij als een erkenning ziet voor de werkzaamheden van de werkgroep WijWordenWakker, die o.a. aan de basis heeft gestaan van www.wijwordenwakker.org

Als voorzitter van Stichting Lindenhof is hij zo'n 20 jaar betrokken bij ontwikkelingsprojecten, speciaal voor kinderen (voeding, kleding, onderwijs en scholenbouw). Begonnen in India en voortgezet in Polen, Nepal en Afrika (Kenia en Oeganda).  

Momenteel werkt hij aan het derde deel van de trilogie ‘De parabels van Jezus’, dat dit najaar verschijnt. Uit zeven van de negen parabels die hierin worden besproken, blijkt dat de uitspraken van Jezus verrassend actueel zijn.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees