Gegroet dierbaren, Ik begroet jullie vandaag met een open en vol hart, ik ben Merlia. Ik ben gekomen om te helpen met het uitbalanceren van de vrouwelijke en mannelijke energie tot een evenwicht. De aarde roept om vrouwelijke energie op dit moment omdat de planeet al te lang uit balans is. Nu zijn er veel kansen doen zich veel omstandigheden voor die jullie in staat stellen om verandering aan te brengen. Het is erg duidelijk dat jullie je in een terugtrekkende golf bevonden en velen van jullie hebben zich er behoorlijk zorgen om gemaakt.

 

 

Jullie hebben een terugtrekende beweging waargenomen ten opzichte van wat jullie als vooruitgang zagen. En dit heeft zich mondiaal voltrokken, niet alleen maar op een plaats. Simpel gezegd, dit gebeurt omdat er angst is. Wanneer de mensen bang worden, zetten ze en stap terug in hun eigen evolutie en dat is wat jullie hebben gezien in de hele wereld. Wees gerust dierbaren, wij maken ons helemaal geen zorgen. Waarom? Omdat we een aantal van de machtigste mensen op de meest kritieke plekken en kruispunten van tijd hebben geplaatst, daar waar ze de golf kunnen veranderen. Ja, ze kunnen iedere deel van deze gold omkeren en het omvormen naar een evolutie.

 

Vrouwelijke kracht, de basis van de creatieve kracht op deze planeet.

Allereerst, denk niet dat er een goed of fout is aan deze golf. Wnat golven zijn er eenvoudigweg om heen en weer te rollen, zo ook gebeurtenissen in onze realiteit, om uiteindelijk vooruitgang in een bepaalde richting te kunnen bereiken. Jullie boeken geweldige vooruitgang, meer dan jullie weten of kunnen bevatten, zelfs al voelt dat op dit moment niet zo. Dierbaren, we zullen jullie helpen om deze energie te balanceren zodat jullie de vrouwelijke kracht, de vrouwelijke energie beter zullen begrijpen, vrouwelijke kracht, de basis van creatie op deze planeet. En of je nu een mannelijke of vrouwelijke lichaamsvorm draagt, het is een aspect van ieder van ons. Het is het puzzelstuk dat nu de grootste kracht gaat worden. De uitdaging voor velen van jullie is dat, hoewel je je altijd bewust bent geweest van deze krachten op dit gebeid, je er niet altijd op vertrouwd hebt of wist hoe je ze in moet zetten op de manier die je wenst. Nu heb je de kans omdat dit nu mondiaal gebeurt, en dat zullen een aantal van jullie voelen. Je zult je bewust worden van de energie binnenin je die je in staat stelt om uit je dagelijkse sleur te stappen, voorbij de uitdagingen die je tijd en energie opslurpen. Je hebt uitdagingen maar ook vooruitgang, zoek daarnaar. Zoek de mogelijkheden die je bekrachtigen en een stap vooruit doen zetten, let vooral de komende maand op want we sturen jullie veel energie. Wij allemaal, aan deze kant van de sluier, zullen in deze mooie energie delen. Wij doen dit niet om je een kant of een andere kant op te sturen, wij bemoeien ons nooit met de gebeurtenissen op deze aarde, de plek van vrije keuze. Het is onse intentie om je de hoogst mogelijke vorm van energie te sturen zodat je wakker kunt worden uit de droom terwijl je nog steeds in je fysieke lichaam bent. Op dat moment namelijk zul je je positie begrijpen, tezamen met de hoop en de dromen die je meegenomen hebt vanaf de andere kant van de sluier. Want daarom kon je nu hier zijn, om deze mooie energie te aarden. Lichtwerkers zijn overal, in ieder stadium van leven , in alle geloofsovertuigingen en op alle geografische locaties. Om je de waarheid te vertellen dierbaren, jullie houden de energie van aarde vast terwijl deze aan het verschuiven is.

 

Unieke smaken Licht

Jullie hebben altijd de energie van de aarde gevoeld. De walvisachtigen, walvissen, dolfijnen, deze hele groep wezens, hebben de energie van de aarde al een lange tijd vastgehouden. Een aantal jaren geleden is de verantwoordelijkheid hiervoor verschoven naar de mensheid maar jullie worstelen ermee omdat de spanning op de aarde soms te groot wordt om te dragen. Maar jullie worden wel geroepen om dit te doen. Jullie hebbe je niet op aarde geabonneerd om alleen maar de goede tijden mee te maken, dat weet je toch wel?  Jullie hebben iets meegebracht van Thuis en ieder van jullie kan dit aarden, verankeren op zijn of haar eigen manier, met je eigen unieke manier/smaak van licht. Sommige van jullie denken liever aan een kleur als e aan licht denken dan aan een smaak. Maar jullie kleurbereik is erg beperkt. Jullie dierbaren, zijn dat niet.

Jullie hebben deze mooie smaken licht die jullie overal op kunnen zetten. Je hoeft er niet bewust aan te denken maar als je donker ziet schijn dan gewoon je licht erop. Wanneer je onwetendheid ziet, schijn je licht van wijsheid erop, licht is krachtiger dan donker. Jullie zien nu dat je je licht laat schijnen op de beste manier die je kunt, terwijl je er wat uit kunt filteren wat je niet bevalt, anderen zien dat niet perse. Zo werkt het nou eenmaal, zelfs in wetenschap. Wanneer je naar iets kijkt, valt alles op zijn plaats zodra jij je ogen opent. En zelfs als er chaos om je heen is zal het een ander vorm aannemen op het moment dat je besluit je eigen smaak licht erop te laten schijnen. Want hier kijkt iemand ergens naar en die zegt “O, geen probleem”, terwijl een ander met een andere smaak licht een andere focus heeft en daardoor een hele andere oplossing voor dezelfde uitdaging heeft.

 

Vier verschuivingen van energie in 2017

Dit zijn de tijden van gebalanceerde energie op aarde, maar jij bent nog niet zo in evenwicht op dit moment. Om je de waarheid te zeggen ben je erg uit evenwicht op dit moment en dat roept me hier naartoe om te helpen. Het is niet mijn taak om de aarde in evenwicht te brengen, het is mijn taak om jullie te helpen herinneren m dat te doen. Jullie hebben de vleugels omgedaan en besloten dat je de sluiter neerliet en dat zorgt ervoor dat je niet herinnert wie je daadwerkelijk bent. We applaudisseren wel voor jullie dierbaren, op manieren die je niet kunt voorstellen. We moedigen jullie volgende stappen aan, want die zijn daadwerkelijk groots. Ja, dit is een jaar van grote verschuivingen. Welkom aanboord!

 

De eerste golf.

Zoals we al eerder vertelden komen er vier grote energieverschuivingen in 2017.

De eerste begin maart. En hoewel dat een grote verschuiving van energie is, lijkt het niet erg op een golf. Golven hebben de neiging om met grote kracht te komen en alles te veranderen in het begin om vervolgens alles glad te strijken. Deze golven zijn anders omdat ze langzaam komen. Vooral in het begin zodat deze energie door het dierenrijk verankerd wordt. Wij vragen jullie dierbaren, om speciaal op je dieren te letten en om tijd met ze door te brengen. Wij vinden het fascinerend dat jullie denken dat je dieren kunt ‘bezitten’, terwijl dieren in werkelijkheid de basis van de energie vasthouden zodat mensen ze kunnen absorberen op een andere manier. Jullie werken samen met het dierenrijk omdat je er onderdeel van bent. Jullie zijn tenslotte ook geclassificeerd als dier met een geest. Deze verbinding gaat al lang terug. Let goed op zodat je je dierenvrienden kunt helpen deze aanpassingen te maken die ze nodig hebben om op hun pad te blijven. Ja, zij hebben een deel van de puzzel en houden de energie vast waar jullie van afhankelijk zijn. Terwijl jij meer bewustzijn ontwikkeld op[ de grote veranderingen in de wereld is het belangrijk om te onthouden dat je niet alle drama’s die je ziet ontvouwen in de media, hoeft te volgen. Weet dat je op schema ligt. Je bent precies op het goede punt geplaatst, precies waar je moet zijn zodat jij jouw licht kunt aarden op deze kritische plek. Sommige van jullie hebben al tijden geprobeerd om te bewegen, tegen onverklaarbare weerstand opstuitend. Je wilt je dromen achterna maar de richting die je kiest lijkt verder van je weg te bewegen. We vertellen jullie dierbaren jullie voelen je vastzitten omdat je nog net klaar bent. Kijk uit naar deze vernaderingen om ook daadwerkelijk iets compleet te maken of te vernaderen. Het kan zelfs zo zijn dat de mogelijkheden bij mensen liggen waar je al een tijd geen contact meer mee hebt gehad. Het is mogelijk dat éen simpel contactmoment een proces op gang kan brengen dat je op je pad gaat zetten. Je zult veel veranderingen ondergaan als deze vier golven hun ankers uitslaan.

 

De tweede en de derde golf.

Een tweede golf arriveert op 10 mei en de derde begint op 28 juni en di zal tot eind augustus duren. Je zult veel te verwerken krijgen daarna. De vierde gold zal tussen midden oktober en middennovember volgend jaar komen. Op dit moment is de timing nog steeds in een flux, kan dus nog veranderen, omdat het van veel verschillende factoren afhangt, andere golven en hoe de mensheid daarop zal reageren. Typerend is dat wanneer een golf van deze aard binnekomt, mensen zich terugtrekken, ze verbergen zich voor de golven en energie die ze als een inbreuk op hun energie zien. Hun instinct is om zichzelf te beschermen, dus help ze alsjeblieft dit te begrijpen. Laat anderen zien hoe ze bekrachtigd kunnen worden door hun eigen acties en kijk dan vervolgens toe.

Hoewel er meer dan genoeg negativiteit is voor iedere mens op aarde vragen we jullie dat nu juist niet te doen. Heb de moed om het licht vast te houden. Herinner dat jij van Thuis gekomen bent met al deze lichtenergie. Jij bent gekomen en hebt de energie gevoeld terwijl je niet goed wist wat je ermee moest doen. Terwijl je ouder werd, werd je wakker uit de droom. Nu ben je hier en sta je net zo sterk op aarde als de aarde in beweging is. Alles is in beweging en jij bent een ankerpunt van licht. We eren je erom dierbare want dit is niet makkelijk om te doen. Het is geen beslissing die je makkelijk neemt, sommige van jullie hebben er meerdere levens mee geworsteld voordat je die beslissing nam. Jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben. Jullie hebben de moed gehad je vleugels af te leggen, te doen alsof je mens bent in een biologische bubbel die het spel speelt. En als het enige dat wij kunnen doen is je laten zien hoe groots jij bent en welk enorm effect je op de aarde hebt, dan is ons werk gedaan.

 

De vierde golf is nog in de stroom, in flux

Ik zal met velen van jullie werken om je door het proces heen te leiden van het varen op deze golven zodat je voorbereid bent voor de vierde. Dit jaar van verandering kan gemakkelijk zijn voro jou. Het is met de grootst mogelijke eer dat we je groeten na zo’n lange tijd. Weet dat wij –allemaal- zielsveel van je houden. Jullie dragen het licht van thuis. Jullie zoeken naar plekken op aarde om je licht te laten schijnen, je licht te durven zijn. Ik vraag je met de grootst mogelijk eer om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, en speel goed samen. Ik ben Merlia. Kom me eens opzoeken. Espavo

 

Gegroet dierbaren

Ik ben Em. Terwijl het spel goed onderweg is kom ik langs bet gebalanceerde energie, een energie die jullie je snel eigen aan het maken zijn. Dierbaren, we weten dat jullie uitdagingen hebben op aarde….herinner je; wij steunen jullie. En n gaan we ons focussen op het goede omdat jullie de kans hebben je ficus te leggen waar je dat ook maar wilt. Wanneer je je focust op iets heb je letterlijk de vaardigheid om het te veranderen, omdat je een scheppende kracht bent. Je hebt een diepe herinnering aan de beelden van Thuis en de je kunt de echo in van ziel horen. Dit is de ficus die je zoekt als je Thuis probeert te creëren op aarde. Wat jij je niet realiseert is dat wanneer je ergens naar kijkt jij het ook daadwerkelijk helpt te scheppen. Dus alsjeblieft laat je intentie positief zijn. Let op alles dat je met je eigen perceptie bewust kunt veranderen. Betekent dat dan dat er niets negatiefs is? Nee, het werkt niet zo dierbaren, jullie zijn een levend veld van dualiteit. Je zult nog steeds veel zien maar in plaats van licht en donker zul je steeds meer grijstinten onbescheiden. Maar omdat je met de snelheid van liefde reist, en dat is sneller dan lichtsnelheid,  zul je deze manier van contrast maken niet zo lang meer nodig hebben.

 

De Trialiteit Focus

Terwijl je evolueert en deze delen integreert vragen we om een stap terug te nemen. O, we weten wel dat je snel graag naar voren gaat maar soms is het moeilijk om langzamer aan te doen, we vragen je om even uit je eigen bestaan te stappen. Laat je geest achter je lichaam gaan staan en let op wat er gebeurt. Kijk naar jezelf terwijl je al deze gedachten hebt, deze informatie tot je neemt, deze emoties ervaart. Observeer zonder oordeel, want dat is niet toegestaan in dit perspectief. Zie jezelf en we weten dat dit voor sommige van jullie heel moeilijk is want je hebt ideeën over schoonheid, zelfs vakjes voor schoonheid en we vertellen je, je hebt geen idee wat schoonheid is, je komt niet eens in de buurt van het begrip van ware schoonheid. Schoonheid woont in je hart en daarom verwarren jullie liefde nogal eens met schoonheid en andersom. Schoonheid is de magie die je van Thuis hebt meegenomen. Je probeert het in je eigen visie uit te werken, met name waneer jij je energie op iets focust.

We willen de trialiteit focus introduceren. Als je iets voor het eerst ziet ervaar je het in dualiteit; licht en donker. Echter er is nog een ander aspect; dat wat je alleen kunt ervaren met je hart. We vragen je om daaraan te gaan werken. Tijdens tijden van enorme verandering is het niet makkelijk om daaruit te stappen. Ja je zult er recht doorheenlopen door deze verandering. En terwijl jij dit pad maakt, ondanks alle moeilijkheden, maak je niet alleen een pad voor jezelf maar ook voor degenen die na jou komen. Precies dat is hetgeen veel van jullie voor ogen hadden toen jullie naar aarde kwamen. Je hebt meer antwoorden in je dan je doorhebt.

for yourself to go through but also for all those that followed behind you.

We vragen je alleen maar om lang genoeg stil te zijn om je hartslag te horen. Luister naar de boodschap die het voor je heeft. Want er gebeurt  iets magisch wanneer deze boodschap zich begint te vertalen in je dagelijkse leven en gesproken woorden. Zeg het hardop zodat de trillingen uit je mond de wereld in kunnen vloeien. Het is het completeren van de grote energiecirkel waaraan je hebt gewerkt.

 

Focus op het goede

We hebben gezegd dat Merlia hier is en vrouwelijke energie meegenomen heeft voor jou om mee te werken. Herinner je er is geen een goede of een foute, er is. En we weten ook dat je gezien hebt dat aarde uit balans is en dat er vrouwelijke energie nodig is om het evenwicht te herstellen. Ieder van jullie heeft de vrije keuze over hoe je deze disbalans wilt beleven op een manier die je in staat stelt om je eigen kracht aan te boren. Of je nu een mannen- of een vrouwenlichaam draagt, want dit is wat ik vertegenwoordig op aarde. Jullie beginnen goed te gaan mengen wat eerst zo tegengesteld was om dit spel van mens spelen te kunnen spelen. Het is allemaal in beweging en jij mag beslissen waar je heen wilt gaan. Ja je leeft op de planeet van vrije keuze. Maar dat betekent niet dat je ieder moment de vrije keuze ook hebt. Je hebt jezelf begraven in drama’s, spellen en afspraken dat je soms niet meer de vrije keuze ook kunt maken. Wanneer je focust op trialiteit in plaats van dualiteit stap je van de derde zo in de vijfde dimensie. Je begint te leren hoe dit werkt. Focus op het goede, steun elkaar, het zal jet Thuis brengen omdat het alle afleidingen wegneemt van alle gekke dingen die er aan de gang zijn en die je niet begrijpt.

Verspil je energie niet aan het proberen te begrijpen hiervan, je bent er al, je bent in staat om het licht vast te houden op een van de mooiste manieren die er is, dus adem dit rustig in. Adem diep in, breng het licht in je lichaam door je kruin en laat het door je hele lichaam circuleren. Voel je de energie?  Voel je de opwinding? Jullie zijn magische wezens dierbaren. Jullie zijn een god incarnatie en je enige taak is om je dat te herinneren. Wanneer je op een zelfgekozen pad loopt zullen alle gebeurtenissen, alle contacten je leiden door wat jij wilde ervaren. Niemand is hier zonder bedoeling en er is simpelweg geen plaats op deze planeet op dit moment waar niet iemand actief zijn rol speelt. De test is eenvoudig dierbaren. Neem een kleine spiegel, hou het onder je neus en zie hoe er mist ontstaat door je adem. Je weet nu dat je nog niet klaar bent, er is meer te doen en je zult het snel herkennen.

 

De cirkel is rond.

Je hebt de liefde in je die alles weer bij elkaar kan brengen. Loop hand in hand dierbaren, wanneer je maar kunt. Begrijp dat wanneer de mensheid in angst schiet het naar afscheiding beweegt en dat is wat er nu gebeurt. En hoewel er een grote golf van scheiding over de aarde rondwaart zit daarin ook de sleutel om te veranderen. Jullie hebben de liefde in je om alles weer terug op het spoor te krijgen, je hoeft je alleen maar te focussen.

Het is met de grootst mogelijke eer dat ik jullie op deze manier groeten kan. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen en samen te spelen.

Espavo.

 

Hartsverbindingen

~ vooruitspoelen en weer terugspoelen ~

door Barbara Rother

Vooruitspoelen en terugspoelen

Mijn ochtend begint met Steve vasthouden en knuffelen terwijl ik mezelf een moment geef om dankbaar te zijn voor het leven. Ik doe vervolgens de deur open om de morgen te begroeten , samen met onze hond Sadie. Samen omarmen we de schoonheid van de nieuwe dag. De bergen, die dichtbij zijn, hebben een unieke schoonheid ’s ochtends vroeg. Soms gun ik mezelf een paar momenten om op het bankje te zitten en te genieten van hoe de ochtend zich ontvouwt. Dan open ik de shutters in het huis en laat de zon binnen. Dit is een van mijn favoriete momenten van de dag. Het voelt altijd als een frisse start voor wat zich dan ook maar aan mij mag ontvouwen, ik ga wandelen met Sadie terwijl ik naar de vogels luister en de waterval in ons zwembad hoor trinkelen. Dan komt Steve om met met een zoen te begroeten, onderweg naar zijn kantoor, klaar voor de dag. Ik geniet van mijn kop koffie terwijl ik het nieuws tot me neem, ik kijk geregeld naar  “Good Morning America” en de cast van de show is een vast onderdeel van mijn dag geworden. Ik heb ook geleerd hoe ik de show op moet nemen zodat ik op mijn eigen tijd kan kijken en geen tijd aan reclames hoef te besteden. Ik ben verzot op de kracht van vooruitspoelen, ook als het me niet boeit wat er getoond wordt, gebruik ik de afstandsbediening om naar iets door te spoelen dat me wel boeit. Ik weet hoe belangrijk het is om mijn ochtend positief te starten, net zoals ik weet hoe belangrijk het is om altijd positief te zijn in iedere situatie. Zo kun je je leven leven. En soms spoel ik de show terug omdat het me te snel ging en ik meer tijd wil om het op me in te laten werken. Het kan allemaal soms zo snel gaan dat het een negatieve invloed heeft op ons levensritme. Er is zoveel te doen dat onze geest continue in allerlei richtingen getrokken wordt naar het volgende op ons lijstje. We kunnen losgekoppeld raken van wie we zijnen vroeg of laat zal zich dat uiten in ons leven, ons werk, onze relaties en uiteindelijk ons lichaam. Als we de tijd nemen om te observeren wat zich aan ons ontvouwt kunnen we van onszelf leren. We kunnen ons verhaal even terugspoelen en nog eens kijken Ik weet dat ik soms vast kan komen te zitten in een situatie en Steve herinnert me er dan meestal aan dat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Ik druk dan weer op start en ga door want ik weet dat ik vooruit moet gaan om een nieuwe ervaring te krijgen. Mannen staan erop bekend dat ze vastgelijmd zitten aan de afstandsbediening van de tv en alles bepalen. Ik plaag Steve er wel eens mee dat hij er zo aan vastgelijmd zit dat hij dezelfde show opnieuw en opnieuw afspeelt. Wanneer ik hem dan naar het waarom vraag zegt hj dat hij het wel gezien heeft maar niet gehoord heeft. Ik zie zijn behoefte om de controle over de afstandsbediening te hebben en ik ben me ervan bewust dat ik ook wel eens de neiging heb om veel door te willen spoelen, ik denk dat we allebei graag de controle hebben. Misschien moeten de de afstandsbediening wel weggooien en wachten wat er dan gebeurt. We waarderen de geschiedenis en de toekomst. We kunnen terugspoelen en vooruitspoelen om onszelf te begrijpen vanuit leven in het moment.  Dit is wie we op dit moment zijn .

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees