Gegroet dierbaren, deze dag is zo vreugdevol want jullie gaan een nieuwe realiteit binnen. We hebben uitgelegd hoe je in een multi-dimensionaal wereld kunt leven terwijl je , letterlijk maar een fragment van wie je bent kunt zien en ervaren in een fysiek lichaam hier op aarde.  Wij vinden het fascinerend dat jij bent gaan ontdekken welke andere aspecten er van jou zelf zijn. Begin ze te combineren en de perfectie ervan te zien waarmee jij naar planeet Aarde kwam. Dierbaren, zoals jullie weten is planeet Aarde de planeet van imperfectie en dat is de reden dat jullie meerdere dimensies hebben. En wat er nu aan het gebeuren is, is dat jullie de delen die jullie eerst verdeeld hebben om het spel te spelen, bij elkaar aan het halen zijn.

 

2014_12

 

Dit veranderd heel snel en dat levert een interessante situatie op. De hele mensheid heeft geleefd met een bepaalde focus in een bepaalde richting. Dierbaren op dit moment zijn er 1000-en radiosignalen die door de ruimte gaan en recht voor de Keeper zijn gezicht uitkomen, maar tuned hij in, in een van de vele duizenden signalen? Voelt hij de signalen ervan die door tijd en ruimte gaan? Nee, niet totdat hij erop intuned, zich erop afstemt. Mensen kunne over het algemeen niet afstemmen op een radiosignaal, daar heb je over het algemeen een radio voor nodig. Echter het illustreert helder dat al deze energieën op hetzelfde moment op hetzelfde tijdstip, simultaan hier zijn. Het werkt hetzelfde als alle 12 dimensies op hetzelfde moment verschijnen, je stemt jezelf echter af op maar 1 tegelijk. En dat proces begint te veranderen.


Mensheid groeit als collectief

Een tijdje geleden maakte de mensheid ene groei door die het van een eenheid naar dualiteit leidde. Dit was een grote vooruitgang voor mensen op alle gebieden van het leven.

Het is mooi om te zien dat jullie deze energie aarden, het binnenbrengen, het gaan gebruiken en gaan ervaren wat het spel van dualiteit is. In dit proces heb je geleerd bang te worden voor schaduwen, voor het donker omdat jullie alles leerden zien als het een of het ander. Jullie hebben alles gezien als licht of donker, op of neer, goed of slecht, fout of goed en zwart of wit.  En dit alles is een illusie in je afstemmen, je intunen dierbaren. Wanneer de mens iets nieuws leert is dat geweldig maar het wordt pas beschikbaar voor iedereen als het collectief geleerd wordt. In jullie wetenschap is er iets dat de “ theorie van de honderdste aap”  wordt genoemd. En hoewel het een theorie is, is dit het concept: wanneer een aap een nieuw soort gedrag leert, leert de volgende aap het ook enz. Echter pas als de honderdste aap het leert zal het beschikbaar worden in het collectieve bewustzijn van alle apen. En hoewel de interpretatie hier puur als illustratie dient is de basis hiervan absoluut waar. Het is waar dat mensen collectief kunnen groeien.

De tijd van de Drieën

Wat er gebeurd is, is dat de mensheid bereid is om opnieuw in drie-eenheid te stappen op een nieuwe manier. Buiten de grenzen stappen en de oude ideeën over dualiteit loslaten – het goede, het slechte en alle beperkende visies van alleen maar zwart of wit.

Buiten de grenzen gaan dierbaren, is wat nodig is om het spel naar de verste grenzen van je capaciteiten en bewustzijn te brengen.

Je kunt alleen de dingen waarlijk zien als je bereid bent het tot de uiterste grenzen te brengen. Als je zegt dat het alleen zwart of wit is betekent dat dat het noch zwart noch wit is, er zijn alleen maar tinten grijs. En als je dat vanuit een groter perspectief gaat bekijken, beweeg je je uit het veld van beperkingen van dualiteit en stap je in de drie-eenheid of trialiteit. En hoe is die trialiteit dan anders? En hoe gaat dat dan het leven van alle mensen op aarde veranderen? Omdat er ook een nieuwe set attributen bijkomt dierbaren.

En hoewel we van ‘nieuw’ spreken, om dit te illustreren, is het niet echt nieuw.  Het verschil is echter dat jullie op een andere manier bij deze attributen kunnen komen en op een nieuwe manier de missende stukken uit andere dimensies samen gaan voegen.

De komende maanden zullen jullie de ‘ drieën’ gaan zien. Ze zullen overal opduiken. Je zult ze zien als je er naar zoekt  of als je gewoon uitkijkt naar drieën. Ze zullen opduiken op onverwachte plaatsten, gewoon om je een knipoog te geven, en als herinnering dat je op je juiste pad bent en dat de mensheid in de richting van god, Thuis en licht beweegt. Dit is een nieuwe tijd op aarde dierbaren. Jullie hebben nooit eerder deze mogelijkheden om in je kracht te gaan staan,  ervaren, je in staat stellend om je leven te leven als een bewuste, wakkere schepper. Hoe mooi is dat! En natuurlijk zal dit andere uitdagingen uitlokken omdat mensen nu eenmaal op deze manier leren en allen zo van het ene naar het volgende niveau komen. Een van die niveaus stelt je in staat om eerst te oefenen met het lopen in je eigen creaties, daarna te harmoniseren en vervolgens te delen met anderen om je heen. En daar ligt  de werkelijke magie dierbaren, Wanneer je kunt harmoniseren op een nieuwe manier met behulp van je scheppingskracht, dan open je het veld van de drieën.

De beweging naar en in de Trialiteit.

Nu delen we een interessant verhaal met jullie, een verhaal dat de Keeper gebracht werd in de Amor verhalen. Amor was een jonge jongen die in de dagen van Lemurie leefde. We hebben het verhaal gedurende een lange tijdsperiode, stukje voor stukje aan de Keeper verteld, om te vertellen hoe de evolutie plaatsvond. Dit verhaal bevat de meeste van de waarheden omtrent de nieuwe energie die alle mensen beroert, waarmee ze worstelen en die ze ontdekken en zullen leren te gebruiken. Nu zullen jullie de drieën beginnen te zien, net als het verhaal dat aan Amor werd verteld door zijn grote leraar, en waarom het universum gebaseerd is op drieën. Hier op aarde, dierbaren, zijn jullie in staat geweest te werken met 12 in plaats van 10, die eigenlijk het meeste voorkomt, zelfs het decimale stelsel in op 10 gebaseerd.

En hoewel dit lijkt te werken op planeet aarde, zul je merken dat, als je je in de kosmos gaat bewegen, er in 12 is gerangschikt; de basisenergie van alles is gebaseerd op drieën.  Het is de reden dat veel dingen in drieën geïnterpreteerd worden, zelfs sommige van de oude geschriften – de vader, de zoon en de heilige geest. Jullie zullen ontdekken dat je nieuwe mogelijkheden hebt en dat betekent dat je een del van je eigen perfectie kan opeisen die je in ander dimensies hebt geparkeerd. Je zult je leven zien veranderen als je ziet dat je geweldig wordt in iets waar je voorheen niet eens goed in was. En opeens, en dat zal op natuurlijke wijze gebeuren,  is alles wat je hoeft te doen je eigen leiding volgen. Volg je eigen verbindingen om in de juiste energie te stappen, op een hele nieuwe manier.  Je staat op het punt de Tijd van drieën binnen te gaan, de Tijd van Bekrachtiging. En omdat je dat doet stap je uit de dualiteit in de trialiteit.

Een sterkere verbinding met je Hogere Zelf.

Een ander manier om dit uit te leggen lijkt op de manier waarop we het verschil tussen dualiteit en trialiteit uitlegden. Eenvoudig gezegd, dualiteit lijkt op een lijn met tegenstellingen aan beide kanten van de lijn. Wat zou er gebeuren als je op diezelfde lijn een derde lijn zou zetten, het zou een geweldige triangel / driehoek creëren. Dan ben je het veld van trialiteit ingegaan. Het derde punt is sterker, een nieuwe verbinding met je hogere zelf. Je innerlijke leiding kan beginnen te werken op deze nieuwe manier maar niet alleen voor jou. Omdat velen van jullie leraren zijn, dierbaren, velen van jullie zijn kanalen, vaartuigen vol informatie om te delen en jullie hebben jezelf allemaal voorbereid om dit op verschillende manieren te delen. Een aantal van jullie zullen dit bereiken op dezelfde manier als de keeper doet, terwijl de meeste van jullie dit op een net iets andere, eigen, manier gaan uiten.

Omdat jullie allemaal met een unieke lichtstraal binnengekomen zijn. Het is je taak om je dit niet alleen te laten inzien maar ook om de realiteit in te stappen van je eigen schepping. Dat is de schoonheid die wij zien en we kunnen jullie de wonderen laten zien, dierbaren. We kunnen je vertellen dat je moet geloven en vertrouwen moet hebben, en dat is in het bijzonder erg mooi omdat het je eigen energie weerspiegelt. Een ieder van jullie heeft de mogelijkheid om een beetje dichterbij de Ieder en allemaal  hebben je de mogelijkheid van energiedelen te komen en binnen vier maanden zul je zo de derde schepping binnengaan . Verwelkom de Tijd van Trialiteit en de Tijd van de drieën.  Welkom Thuis dierbaren, het is een stapsteen die jullie allemaal de komende maanden gaan nemen, dus zorg dat je van de reis geniet. Geniet van de reis en bovenal, probeer je te herinneren dat diep binnenin jou alle energie is bewaard die je naar aarde meegenomen hebt om te koesteren tot het juiste moment.

Het is met de grootst mogelijk eer dat we je groeten op deze manier en om te proberen je te laten herinneren waarom je hier bent. Weet dat wij je vragen om elkaar met respect te behandelen, Zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt. Het is een nieuw spel dat je aan het spelen bent dus speel goed samen.

Espavo, dierbaren

De groep

 

Het woord Espavo is een vroeg Lemurische begroeting en betekent; “ Dank je dat je je kracht neemt”

 

~ LightMaster’s in de Lichtstad Las Vegas ~

Las Vegas wordt ook wel de lichtstad genoemd omdat de lichten in de stad veelvuldig  de  hotels en casino’s op de Strip verlichten. Deze, vaak niet begrepen buurt, is een echte energie vortex die tussen de omringende Bergen heen en weer draait en door de vallei loopt. Het is de ultieme creatie van iets dat uit het niets uit de woestijn is ontstaan. Wanneer mensen vragen waarom Steve en ik verhuisd zijn van San Diego, Californie, dat bekend staat als paradijs, naar Las Vegas, Nevada, is dat moeilijk te beantwoorden anders dan we voelden er ons naartoe getrokken. Beiden wisten wij dat het voor ons de volgende stap zou zij. En nu, elf jaar later, is ons leven en ons werk overvloedig gegroeid, sinds we die stap voorwaarts deden.

Ik heb altijd al mensen de spirituele kant van las Vegas willen laten zien en kort geleden kreeg ik de kans om dat voor een deel van de Lichtwerkerfamilie te doen.

Steve, Austin en ik drijven nog steeds op die ervaring en de ervaring die we aan het InLight seminar hebben overgehouden, het seminar dat we hielden van van 8/10 tot 11/10 jl. Het was een bijeenkomst van Lightmaster. We werden uitgedaagd om een seminar voor hen in elkaar te zetten. Ongeveer een week voordat we het evenement zouden houden, kregen we een telefoontje van het hotel waar we het seminar zouden houden. Ze vertelden dat er een fout in de planning was gemaakt waardoor wij de eerste dag van ons seminar de grote ruimte niet tot onze beschikking zouden hebben. Ik moet toegeven dat ik me bezorgd maakte en er ook even niet van sliep, maar toen Steve ervan hoorde kreeg hij een subtiele hint van de groep die hem vertelde dat alles goed zou komen. En hoewel ik er behoorlijk van van de leg was heb ik geleerd feilloos op deze berichten aan Steve te vertrouwen. En ik voelde direct een rust over me neerdalen, klaar om naar plan B te gaan.

We huurden een grote bus en zorgden dat die de volgende dag bij  het hotel stond. Onze geweldige vrijwilligers Mardell, Barbara, Tim, Irene (E-ray-nah) en Austin zorgen voor de registratie van de deelnemers en allen werden de bus ingeleid voor een trip naar ons huis. Steve en ik keken er erg naar uit om iedereen bij ons thuis te ontvangen. Het was een mooi gezicht om die grote bus op onze oprit te zien tijden en al die geweldige schitterende mensen uit te zien laden.  Het was een echte familiereünie, 50 LightMaster’s op visite. Ons huis was gevuld met een hoge energie en iedereen verbond zich op een mooie manier met elkaar terwijl ze door het huis wandelden en de studio bekeken. coming to visite. Ik voelde me blij dat iedereen zo van mijn tuin genoot. Toen de groep weer weg was, begonnen de rozen spontaan te bloeien met de jasmijn. Ik deel graag wat ik, met liefde, de “oasis in de woestijn.” Noem.  Steve was zo blij dat hij de LightMaster’s het Evolution Center kon laten zien, de plek waar wij al onze seminars houden online, waar wij ze opnemen.

Na bijna 2 uur gingen we naar de bus om naar Mt. Charleston te gaan. Dit is mijn favoriete retreat in Las Vegas. Het is een verborgen schat, waar maar weinig mensen zich van bewust zijn. Terwijl we naar de hoger gelegen vlakte reden, kregen we een spectaculair uitzicht voorgeschoteld van geweldige luchten en mooie bomen. Iedere mijl veranderende de woestijn in bos of in een ander mooi stuk natuur. We stopten bij Lee Meadows. Het was een perfecte plek voor Steve en de groep om ons ons eerste bericht te brengen. Het uitzicht over de bergen werd begeleid door wilde paarden, die ook de plek in de bergen met ons deelden. We zetten onze intentie van de dag en de dagen die we samen zouden doorbrengen tijdens dit seminar. En hoewel we niet weg wilden gaan van deze plek, moesten we wel terug met de bus naar het restaurant dat wij hadden uitgezocht. Ik had de mensen daar kort van tevoren gebeld om uit te leggen wat er aan de hand was en om te vragen of het goed was dat we met 50 kwamen lunchen. De mensen waren zo dienen en vriendelijk. Nadien namen we de bus terug naar het hotel.

De volgende 3 dagen begonnen we met “the Arms of the Angel” muziek en beweging. We werkten hard aan het creëren van een speciale plek in de zaal. Het was een beetje lastig om van de paradijselijke natuur naar binnen te gaan. Iedere dag groeide de energie en groeide de aandacht van de aanwezigen. Steve en de groep presenteerden geweldige informatie en ik voelde me gelukkig dat ik deel uit kon maken van een van de weinige seminars die we nog in persoon doen. Het was goed om iedereen in de ogen te kunnen kijken en een knuffel te kunnen geven. En op de laatste avond eindigden wij meteen Angel Walk. De enige manieren waarop ik dit allemaal kan beschrijven is een golf van liefdesenergie. Het was moeilijk om afscheid te nemen en iedereen heeft een speciale plaats in ons hart. We herinneren onze tijd samen in de “Stad der Lichten”

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op lightworker.com te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees