Gegroet Iedereen, ik ben Elrah van de Ritmische dienst.
Ik wilde me hier even bijvoegen omdat ik ook een verjaardag heb. Eigenlijk heb ik elke maand een verjaardag, maar ik heb er niemand over verteld omdat jullie niet voldoende aantallen hebben om voor mijn verjaardag een sluitend geheel te maken. Nee, we zijn nu al het 200.000 doel gepasseerd en we vergeten het dan ongeveer vanaf dat moment. Ik wilde deze met jullie allemaal vieren omdat jullie begrijpen wat er gebeurt op Planeet Aarde en dat wordt best mooi.

 

SteveRother

Hoop
Nu, we weten dat jullie allemaal die problemen hebben die ISIS, Al Qaida betreffen plus al die verschillende zaken die in jullie wereld gebeuren waarvan jullie denken dat jullie die moeten beheersen, Lieve Mensen, ik zal jullie wat anders vertellen. Er zijn zoveel verschillende stukken hier voor, want jullie leven maar in een aspect ervan. Er zijn andere keuzes die gemaakt worden en sommigen van de meest mooie gedeeltes hierover gebeuren in een andere dimensie van tijd en ruimte, naast die van jullie. In de dimensie het meest dichtbij die van jullie is, als je er zo over wilt denken, hebben ze juist de situatie opgelost. Daar hebben ze een gevonden, ze ontdekken een manier om de haat en de oorlog te neutraliseren op planeet Aarde. Die kan zich zelfs naar anderen toe verspreiden, dus houd wat hoop vast. Waarom? Omdat de vibratie muren machtig worden, nu en jullie zullen er een beetje doorbloeding van zien. Opeens zullen jullie rondlopen en denken: “Oh die wereld is een rotzooi! Ik heb niks om blij mee te zijn.” En dan zul je je zelf zien lachen.

Nou, dat is een re-setting en wat we krijgen te doen vanaf deze kant van de sluier. Jullie hebben nog steeds de vrije keuze. Wij leggen jullie niks op, maar we brengen een gelegenheid voor jullie om de hoop te gaan zien, want dat is het deel dat hier mist. Jullie begrijpen dat als je nauwkeurig kijkt en dat zo stevig vasthoudt, dat je feitelijk projecteert wat je wilt zien op het scherm voor je. Ja, Lieve mensen, jullie scheppen op deze manier je eigen werkelijkheid, dag na dag, na dag.

Jullie Zijn Allen Verbonden
Indien je je hartenwens niet gereflecteerd ziet in andere mensen en die schijnen niet in dezelfde richting te gaan die jij hebt, nu zullen jullie een beetje verandering zien. Het kan zijn dat door dit verschil jullie aan jezelf gaan twijfelen en je afvragen wat er in de wereld plaats vindt om je heen. Nou, lieve mensen, jullie zijn allen verbonden op die mooie manieren. Laten we gewoon met jullie delen dat die verbinding sterker aan het groeien is.

Terwijl jullie de delen van elkaar beginnen te ontsluiten, zullen jullie de manieren zien waarop jullie zijn verbonden. Het laat je die kleine verschuiving van je eigen hart energie zien, die een verschil kan maken met de mensen om je heen. Het kan zich ook zelfs in jullie gemeenschappen verspreiden, in je steden, je landen en in elk deel van de globe, want dat is magische energie, inderdaad.

We willen jullie opnieuw verzekeren dat je nooit alleen bent. Nooit, nooit alleen! Oh, jullie hebben allen die uitdagingen die er gebeuren en jullie proberen de wereld te bedenken. Dat is wat jullie willen doen. Jullie willen het allemaal op een stuk papier uitleggen en zeggen: “Zo werkt het. Dit zal er gaan gebeuren.”  Het werkt niet allemaal zo, maar jullie zijn best dichtbij gekomen. Nu bereiken jullie een punt waar je je eigen kracht kunt her-ontdekken en dat is prachtig! Jullie hebben allemaal nieuwe ritmes op planeet Aarde en velen van jullie proberen er zich bij aan te passen, maar wij weten dat jullie vaak problemen hebben. Denk eraan, lieve mensen, dat jullie er ook kracht in hebben gebouwd; jullie hebben een stuk van ons in ieder van jullie.

Opvullen van de Leegte aan Licht
We willen met jullie delen dat in de paar volgende maanden, er gelegenheden zijn om de zorgen en uitdagingen, die jullie beleven, los te laten, om altijd maar de wereld te maken/fiksen. Jullie kunnen beginnen om enige van die zaken los te laten en om een beetje van de reis te genieten. Nu, vertellen we je dat jullie, ja, jullie deel zijn van de wereld. Ja, dit zijn ieders problemen die zij moeten oplossen en waar ze mee moeten communiceren, en jullie kunnen daar misschien een groot stuk van hebben. Nu zullen we wachten en zien, maar in de tussentijd zullen jullie het vermogen hebben om een geweldige hoeveelheid licht te gronden. Dat licht moet al direct worden gegrond, want er zit meer leegte van licht in de Aarde dan jullie je kunnen voorstellen. Lieve mensen, jullie kunnen de voertuigen zijn om dat door te geven. Dus wat we jullie gaan vragen, zelfs als je al die uitdagingen hebt die op jullie planeet gebeuren, is om één moment te nemen uit het spel… uit alles. Beoordeel deze niet als goed of fout, maar zet je in de pauze stand, een moment en werk met je licht. Geef je licht door naar planeet Aarde. Breng je licht door naar planeet Aarde. Begin iets van de energie door te brengen en dan voor 30 dagen.

Telkens als je naar iets kijkt en je denken zegt: “Oh, lieve help, wat gebeurt hier?” stop gewoon daarmee. Stop met wat je doet op dat moment, haal adem, breng de energie door je heen en grond die gewoon. Dat voelt prachtig in een stoffelijk lichaam als je dat doet. Dat is het idee, ja, je hebt het nu! We zullen jullie eerst vertellen, er zijn enige echt goede mensen voor die baan. Veel Lichtwerkers werken hier al mee en we willen jullie vragen om die energie te zenden om de Aarde collectief in orde te brengen maar neem het niet als jouw verantwoordelijkheid. Dat is het belangrijke deel, want als je dit als jouw verantwoordelijkheid neemt om de wereld te fiksen, dan ga je er mee ten onder, en wij hebben jullie nodig. We hebben jullie vol energie nodig, vol van leven, en vol ritmes. We staan klaar om de nieuwe energieën van planeet Aarde in te stellen, dus neem dit aan en maak er iets magisch van. Dit zijn de tijden waarop jullie allemaal hier wilden zijn. Jullie her-arrangeerden je gehele kosmische schema zodat je op dit moment op de Aarde zou zijn. Dat was prachtig en we zijn werkelijk trots op jullie om in deze tijden hier te zijn. Vertrouw erop dat jullie een groot verschil maken.

Verfris Jullie Hart: Grond Jullie Licht in de Aarde.
Let op een aantal dingen. Nummer 1: Als je naar je televisie kijkt of nieuwe verhalen leest online of in de krant, zeg je vaak: “Oh, dit is echt verdrietig. Dit is heel erg moeilijk…”Neem even een moment, ga zitten, zet de tv af of wat je moet doen en geef enige energie naar de prachtige planeet waar je op bent. Zij kan dit nu echt gebruiken en verder, ze zal de essentie voorzien om het probleem hoe dan ook te helpen oplossen. Dus dat komt allemaal op een prachtig pad. Ja, jullie hebben nog een paar moeilijke ronden te draaien.

Het is geen verrassing om jullie te vertellen dat je een paar on-echte mensen op Planeet Aarde hebben en die zijn angstig. Dat is echt waar dit allemaal over gaat. Nu, er zijn veel voorspellingen die we erover kunnen maken, maar laten we daar even weg van blijven. Laten we ons hart verfrissen en een nieuwe energie van hoop her-instellen. Dat is waar dit vandaan komt en als je dat niet in je eigen wereld kunt vinden dan is alles wat je moet doen, om aandacht te zetten op de aangrenzende werkelijkheid recht naast die van jullie.

Soms zul je jezelf zien lachen nergens om, maar dat is hier een volmaakte reden. We sturen die naar jullie toe om je grappen beentje te tikkelen, om je er aan te herinneren dat het een spel is en dat jullie verondersteld worden om wat lol te hebben. Nou, dan heb je het.

Dat is wat we jullie gaan vragen om te doen: grond je licht in de Aarde. Zij heeft het licht nodig; ze kan jullie evenwicht gebruiken op veel manieren. Dat zal ook jullie energie laten werken in een grondingsproces dat volmaakt is, maar ieder van jullie heeft een klein deel van de puzzel die nodig zal worden om deze nieuwe Aarde op te bouwen. Jullie hebben kleine unieke stukjes die prachtig zijn maar ze moeten allen samen komen, wat betekent dat jullie voldoende communicatie moeten hebben om dat te doen.

Nou, dat zal gaan gebeuren. Nu dat jullie de stuwkracht hebben om dat te doen, realiseren jullie je wat er is gebeurd? Kun je zien dat dit misschien de eerste keer is dat jullie al die landen hebben om met elkaar te praten? Dat kan magisch zijn. Je kunt hieruit gaan met een prachtige stijging van vibratie. Je kunt hier uit gaan om te leven op een geheel nieuwe plek, dus, verwacht dat. Zet dat op je pad vooruit, als een kristal. Dan, als je erop loopt, zeg je: “Oh, kijk daar naar. Het gebeurde precies zoals we dat wilden. Wat weten jullie daar over? Misschien ben ik toch een schepper,” zul je zeggen. Ja, jullie zijn meer dan je je maar kunt voorstellen. De werkelijkheid is dat jullie het aardig goed gedaan hebben, ook al toen je hier voor het eerst kwam, wilden jullie niks daarvan doen. Ja, ja, velen van jullie moesten in paniek raken, en velen beleefden scheidings benauwdheid door weg van huis te zijn en om alleen als spirit/geest te zijn. Minstens denken jullie dat je alleen bent want dat is het spel dat jullie spelen… doen alsof je afgescheiden bent. We vragen jullie je te verbinden met de Aarde specifiek in de 30 volgende dagen. Dat zal heel veel verschil maken en een elegante/gracieuze energie zenden over de hele planeet. Dat is jullie verantwoordelijkheid en dat is wat jullie hier kwamen doen.    

Plan B
Velen van jullie kwamen met zeer unieke geschenken die je hier bracht voor Plan B. Plan A is voorbij en die beëindigde de Aarde niet, dus jullie hebben het gemaakt tot Plan B. Nu zijn we opgewonden om te zien wat jullie kunnen bouwen en doen met die plek. Jullie hebben een prachtige tuin planeet in het universum, dus wat jullie er van gaan maken –wat is het volgende?  Dat is de vraag die we jullie nu gaan stellen. Je kunt wachten op ‘feedback’ en zien wat er gebeurt met de wereld terwijl de dingen zich ontvouwen. Het is tijd voor de bewuste scheppers om te ontwaken uit de droom en om van de reis te genieten, want het ging nooit over de bestemming. Jullie hoeven nergens aan te komen. Blijf gewoon in beweging omdat het over de reis gaat, die de hele bedoeling is. Dus zwaai hierover heen, en neem dan een tochtje daar langs. Langs de weg moet je niet vergeten om hier naar beneden te gaan en daar omhoog, en experimenteer dan over de hele plaats. Geniet van elk deel ervan, want het is allemaal voor jullie plezier; alles is voor jullie. Jullie zijn de tovenaars die dit in beweging brachten. Wij zijn gewoon hier om jullie te herinneren aan wie je bent en om jullie te helpen om de stukken vanaf hier op te pikken.

Handen Vasthouden

Jullie hadden veel dromen voordat je hier bij planeet Aarde kwamen, individueel en als collectief. Jullie kwamen binnen als deel van een aardig grote groep, de Familie van de Aarde. Jullie hebben al aardig enorme indrukken gemaakt en de Aarde goed geduwd, maar ook de mensheid, in een richting van groei en ondersteunde evolutie. Magisch. Nu. Je moet dit weer opnieuw doen, maar deze keer open dan je ogen in het proces. Word je bewust dat je niet alleen bent; jullie houden de handen vast van een groep van prachtige mensen om je heen. Durf hen in de ogen te kijken en bied bemoediging aan. Open die paden, en jullie zullen als een collectief van de mensheid gaan bewegen, in plaats van een groep individuen die rond galopperen en hun eigen manier proberen te vinden.

Nu is het tijd en jullie hebben de motivatie om het te doen. Jullie leiders komen ook tezamen voor een gewone oorzaak. Het maakt niet uit hoe moeilijk je denkt dat die gewone oorzaak is of de uitdagingen op Aarde, focus je op het positieve. Kijk naar sommige dingen die niet zouden zijn gebeurd als dit niet in beweging was. Jullie zitten op een prachtig pad en jullie hebben er echt de leiding van, dus geniet van de reis. Neem dat op, waar je ook wilt en geniet van de gebieden van ontdekking van alle soorten op planeet Aarde. Weet boven al het andere dat jullie geliefd worden meer dan je kunt begrijpen. We kijken elke dag naar jullie, lieve mensen. We zien jullie worstelingen om verder te gaan, en we zien dat jullie verantwoordelijkheid nemen voor dingen. We weten het als je hart pijn doet en we zien dat je soms je energie niet naar buiten kunt brengen. Dat gaat allemaal rond en je hebt dat deel van je diep in je. Dus, wordt deel van het collectief en spreek je woorden uit. Laat ze naar buiten gaan en maak je geen zorgen over het effect dat ze hebben, spreek ze gewoon uit vanuit je hart. Deel ze op de manier dat er ruimte is voor andere mensen om ook hun eigen waarheid te hebben. Alhoewel jullie niet alleen je eigen waarheid hebben, is het ook belangrijk dat je begint om jouw waarheid uit te spreken omdat je dat kostbare kleine stuk in je zelf hebt. Je kunt twijfelen aan je kracht en zeggen: “Wie ben ik? Wat zal ik gaan worden? Ben ik de ene die de wereld red met mijn kleine stukje dat ik van Thuis meebracht?” Nou, je kunt niet anders, behalve als je dat nu weglegt, niet waar? Dat is wat wij van jou vragen om te doen. Zet jouw stukje op zijn plek. Het is tijd. En boven alles, geniet  van de reis.

Het is met de grootste eer dat we jullie op deze wijze groeten als het collectief, of wat jullie de groep noemen. Dat is geen woord, dat we neerzetten, maar we vinden het wel amusant. En we vinden het ook erg mooi. Wat er gebeurt is dat jullie een deel van je hart hebben laten resoneren dat je herinnert aan Thuis en waarom je hier bent. Dus houd het grote werk vast en weet dat jullie geliefd worden. Er is een gloed nieuw ritme op Aarde en jullie zijn aardig dichtbij om dit in je leven in te passen. Let op de hoop, lieve mensen, het maakt niet uit waar die vandaan komt. Accepteer die. Maak ruimte in je hart omdat het in je werkelijkheid komt, en grond het dan als dit gebeurt. Jullie zitten op een prachtig pad. Weet dat we direct achter jullie staan,  bij elke stap van het pad.

Het is ook met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Koester elkaar bij elke kans die je krijgt en open de deur voor elkaar, in hemels naam, omdat het veel helpt. En speel goed, samen.

Espavo.

Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst.  

Het woord Espavo is een vroege Lemurische begroeting: “Dank Je voor het Nemen van je Kracht.”

 

Bron : Wakkere Mensen

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees