Gegroet lieverds, Het is een groot genoegen om bij jullie te zijn, om jullie op een nieuwe manier te zien, want jullie zijn allemaal een nieuwe energie binnengegaan. Iedere …afzonderlijke…persoon op Aarde is naar een nieuw niveau gegaan. Wij zijn er zo trots op om jullie te bekijken, want wij zijn allemaal een deel van jullie. Jullie denken aan ons als afgescheiden, jullie denken aan ons als hoger, als anders en op veel manieren beter. Lieverds, wanneer jullie thuis komen zul je beseffen wie jullie zijn. Je zult je de aard herinneren van waarom je in eerste instantie naar de Aarde kwam. Begrijp alsjeblieft dat jullie ervoor hebben gekozen om deze sluier te dragen; jullie wilden verstoppertje spelen. Je bent god die zich voor zichzelf verstopt. En jullie zijn er heel succesvol in geweest. Begrijp alsjeblieft dat er hier niets verkeerds is. Jullie hebben dingen in beweging gezet op de prachtigste manier en nu zul je de vruchten daarvan plukken.

 

steve en barbara intro afbeelding

De channel laten doorkomen – het verhaal van de Hoeder

Wij willen dit vandaag onder jullie aandacht brengen want er zijn nu zoveel nieuwe dingen beschikbaar voor de mensen. We zeggen je dat veel van deze dingen in het verleden verborgen waren; veel ervan dook op in jullie Sciences fiction en in films van creatieve schrijvers die dachten dat ze iets verzonnen, terwijl ze in feite de toekomst channelden. Zij channelden energie die wij aan velen van hen stuurden, want dat is de aard van wat de Hoeder channeling noemt. Hij focust zich zodanig dat hij de groep channelt. Hij kan ons naar voren brengen als een collectieve vibratie van Thuis, wat heel magisch is. Welnu, ieder van jullie heeft een gelijksoortig vermogen. Het kan zijn dat je het niet op dezelfde manier uit, het kan zijn dat niet iedereen in staat is om zich er op af te stemmen of zoveel vertrouwen te hebben als de Hoeder uiteindelijk geleerd heeft te hebben. We gebruiken het woord uiteindelijk, want het duurde een tijd voordat wij er aan gewend waren om met hem te werken. Je zou de eerste channeling moeten zien. Dat was dikke pret voor ons.

In het begin channelde hij via een toetsenbord. Dit was heel eenvoudig en gemakkelijk voor hem omdat hij de channeling kon nalezen of alles in orde was voordat hij de entertoets indrukte. Op dat moment was het te laat om nog iets terug te nemen en daarom aarzelde hij ook en duurde het even voor ons om werkelijk zijn vertrouwen te winnen. Het was niet dat hij ons niet vertrouwde, maar hij vertrouwde zichzelf niet. Want jezelf vertrouwen is een sleutelstuk. Wij gaven hem een duwtje. We zorgden ervoor dat een jonge vrouw hem uitnodigde om naar een ander deel van de wereld te komen en dat deed hij. Hij kwam opdagen en zij deden samen een seminar en toen zei zij:” Goed, nu ga jij channelen.” Hij zei: “dat was ik niet van plan.” Zei zij:”Ik heb iedereen gezegd dat we een channeling krijgen, dus ik denk dat je moet proberen om te channelen.” Dus hij antwoordde:”Oké. Waar is mijn toetsenbord?” En hij ging zitten om de eerste live boodschap te brengen, zoals hij nu doet. We moeten zeggen, lieverds, we hebben aan deze kant van de sluier alle zeilen moeten bijzetten om door die dichte energie te komen. Wat was die dichte energie? Heel eenvoudig. Hij vertrouwde zichzelf niet. We vinden dat niet slecht, we denken niet dat hij iets verkeerd deed. Dat was eenvoudigweg waar hij was. En dat is waarschijnlijk het allerbelangrijkste over de nieuwe energie – er is geen goed of fout – niet op de manier zoals jullie die woorden tot nu toe zo voorzichtig hebben gebruikt. Er is nu geen zwart en wit en dat is er ook nooit geweest. Er zijn alleen grijstinten – alle vermengingen – en daar zit de magie, met name in deze nieuwe energie. Dus, de Hoeder begon deze energie door te geven; hij deed zijn mond open en wist de eerste woorden, omdat wij die al vele malen aan hem gegeven hadden. Hij zei: Groeten van Thuis,” op de manier waarop wij dat het liefste zeggen. Daarmee ging er een resonantie de zaal in en vanaf dat moment hoorden de mensen alleen maar af en toe een woord, omdat de tranen begonnen te stromen. Die eerste channeling was erg moeilijk voor hem omdat hij overweldigd was. Zijn circuits werden letterlijk uitgerekt om deze nieuwe energie te dragen, om de energie van het hart te dragen. Nu hebben jullie dit allemaal op een of andere manier leren doen en doen het al. In de nabije toekomst echter zullen jullie nieuwe manieren vinden om jullie channelings te verspreiden. Dat is het mooie en dat is wat wij vandaag met jullie willen delen, omdat we niet beperkt zijn in onze tijd. Is dat niet prachtig?


De eerste, tweede en derde golf van bekrachtiging
Een korte reis door de geschiedenis van de Aarde

Elrah, de Bewaker van Tijd, eM, Merlia en vele anderen over wie wij nog niet hebben gesproken, waren aan deze kant van de sluier, maar we zijn erg verbonden met jullie. Wij zijn deel van jullie zoals jullie deel zijn van elkaar, wat jullie niet kunnen zien omdat jullie er zo op stonden om dit spel te voltooien van net doen of je afgescheiden bent. Nu zijn we de derde golf van bekrachtiging binnengegaan. De eerste golf ging over het volgen van de leider. Jullie leerden dat je meer voor elkaar kon krijgen door een leider te volgen, dat jullie in een collectief konden zijn. De volgende stap was om te leren jezelf te volgen en dat was de tweede golf van bekrachtiging. En dat deden jullie. Jullie leerden om grenzen te stellen om je eigen energie te definiëren en te voorkomen dat je te veel werd beïnvloed door de energie van anderen. Je moest bepaalde aspecten van vertrouwen leren; je moest leren om je eigen waarheid te spreken in het aangezicht van tegenslag. En je deed het. Jullie hebben je uitgestrekt en nu is de gehele mensheid naar een nieuw niveau gegaan. Dat is magisch en dat is het begin van de derde golf.

De derde golf van bekrachtiging lieverds is harmonie. Ook al klinkt dit heel eenvoudig en gemakkelijk, niets is verder van de waarheid. Jullie hebben nu geleerd om op Aarde te leven en om je essentie te vinden zodat je zou weten wat je weg was en dat jullie een realiteit konden creëren. En nu, lieverds is dit allemaal aan het samensmelten, iets wat de meeste mensen niet gewend zijn. De meeste mensen weten niet precies wat ze daarmee aan moeten. Diep van binnen weten jullie allemaal dat jullie deel zijn van elkaar; diep van binnen zijn jullie als vingers van een hand. Ze lijken gescheiden, maar zijn allemaal deel van dezelfde energie, dezelfde verbinding met dezelfde intentie en hetzelfde spirituele doel. Ieder van jullie is naar de Aarde gekomen met een zeer heilige unieke lichtstraal die jullie met een speciale reden naar de Aarde hebben gebracht. Waarom is dat nodig als jullie een spel spelen? Kun je niet gewoon afdalen en het spel spelen? Dat is wat er eeuwenlang is gebeurd, lieverds, maar jullie hebben het spel op een nieuwe manier veranderd.


De dagen van Lemurië en Atlantis

Wij zeggen jullie dat jullie al veel langer op Aarde zijn dan jullie wetenschappen vertellen. De meeste wetenschappen geloven dat er 65 miljoen jaar geleden een astroïde op Aarde is neergestort, waardoor er een hoop stof in de atmosfeer is gekomen dat 70% van alle levensvormen op Aarde heeft uitgeroeid, inclusief de dinosaurussen. We zeggen jullie dat dit de afronding was van een levensfase. Jullie zijn hier vele keren eerder geweest. Jullie eigen ideeën van Atlantis en Lemurië komen van echte herinneringen die verder terug gaan dan je je kunt voorstellen. Er was een tijd waarin jullie spiritueel vergevorderd waren. Er waren twee continenten: Atlantis en Lemurië – Mu. In werkelijkheid was jullie spirituele niveau in de dagen van Mu – Lemurië, enorm. Jullie openden de deur en hadden het vermogen om over te steken naar de andere kant van de sluier terwijl je in je lichaam was. Jullie waren op een niveau dat jullie zelfs nu nog niet bereikt hebben.


De zes ouderlijke rassen

Jullie hebben echter de dagen van Atlantis overstegen, wat magisch is want zelfs jullie technologieën hebben zich met jullie ontwikkeld. Je denkt dat technologieën gescheiden zijn van jullie, maar dat zijn ze niet. Zij zijn slechts een reflectie van je eigen vibratie – alles. In werkelijkheid zijn de technologieën hier gebracht door jullie eigen ouderlijke rassen. Vanuit het universum zijn er zes ouderlijke rassen die naar de Aarde kwamen om te verdichten en deze levensgolf te starten; de fysieke lichamen waar jullie nu in verblijven. Jullie hadden eerst andere fysieke lichamen. We zullen dat niet beschrijven, want dat zou erg lastig zijn om te begrijpen. Je kunt zelfs verder terug gaan naar de tijd dat de Aarde begon – want de Aarde zit op een tijdlijn. Zij is in de basis onderdeel van het eindige proces en ook al zijn de lichamen waarin jullie verblijven ook eindig, jullie zijn oneindig van aard. Jullie zijn volmaakt en jullie hebben geen begin en geen einde. Net als alle energie, het sterft nooit. Het transformeert slechts van de ene vorm naar de andere. Dat is magisch. En hier zijn jullie nu, in de derde golf van bekrachtiging en proberen uit te vinden waarom de dingen niet hetzelfde werken als tijdens de eerste en tweede golf. Laat ons nog een stuk verder terug gaan.


Lichtlichamen

In het prille begin was de Aarde een hete gasachtige bal, gesmolten magma die door de ruimte zweefde, niet eens volmaakt rond. Ze probeerde de wenteling te vinden die haar volmaakt bij elkaar zou brengen, wat ook gebeurde, maar ze had verzorging nodig. En toen verschenen jullie op het toneel. Dit was de eerste keer dat jullie op Aarde waren, want in werkelijkheid hebben jullie geholpen met haar creatie. Wij hebben jullie eerder god genoemd ook al weten we dat je daar weerstand tegen hebt. We weten dat je het niet fijn vindt om te horen dat je god bent, omdat dit veel van jullie geloofssystemen lijkt te ondermijnen. Welnu, we zeggen jullie, je kunt daarmee niet verder van de waarheid zijn. God is nooit afgescheiden van jullie. Dat is het mooie. Als je begrijpt dat jullie deel zijn van elkaar, dan zijn jullie ook deel van ons. Je bent deel van alles wat bestaat. Wanneer je je fysieke lichaam verlaat, keert je spirit naar Huis terug en wordt weer één met alles. Het versmelt weer met alles. Op Aarde zijn jullie door de eerste golf en de tweede golf van bekrachtiging en nu zijn jullie aan het werken met harmonie.

Toen jullie voor het eerst naar de Aarde kwamen – toen ze een zwevende bal van hete magma was – waren jullie heel erg in harmonie met elkaar omdat jullie geen fysiek lichaam hadden. Jullie hadden lichamen die je tegenwoordig lichtlichamen noemt. Jullie hadden letterlijk lichamen van licht die maar weinig dichtheid hadden; maar jullie moesten wel wat dichtheid hebben om de Aarde te kunnen bezoeken, want zij was eindig. Ook al zijn jullie oneindig van nature, het was belangrijk om een kleine onvolmaaktheid aan te nemen om in dezelfde staat te verblijven. Is dat niet mooi? Wanneer je begrijpt wat er werkelijk gebeurt – wanneer je Thuis komt – dan zul je, net als wij absoluut verteld staan dat de Aarde en de gehele mensheid dit niveau van vibratie heeft bereikt. Het is meer dan opwindend, lieverds. Het is een kans die er op wacht om gegrond te worden op meer manieren dan jullie ooit zullen weten. Laat ons jullie nu wat nieuw gereedschap geven. Laat ons wat van de mogelijkheden met jullie delen die tot nu toe alleen maar zijn geïntroduceerd in jullie Sciences fiction.

Attributen van het lichtlichaam

Een van de belangrijkste elementen, lieverds is dat jullie de attributen van je lichtlichaam van toen jullie geen dichtheid hadden en gewoon konden zijn,nooit verloren bent. In feite is dit waar jullie naar terug proberen te keren. Ook al dragen jullie verdichte lichamen, is het niet mogelijk om volledig te stoppen en te zijn. Je fysieke lichaam zal er letterlijk mee ophouden terwijl jij wacht op je volgende ademhaling. Dus doe je deze evenwichtsoefening en je probeert zoveel als je kunt gronding te vinden voor deze energie. Jullie doen dit zelfs beter dan je je kunt voorstellen, maar jullie hebben ook hulp gehad. O, we weten wat jullie denken. Jullie denken aan buitenaardse wezens – de kleine mannetjes met de diamanten ogen die lijken op knaagdieren en andere dingen. Lieverds, dat is maar een onderdeel ervan. Wanneer je uiteindelijk begrijpt dat je daar deel van uitmaakt, dan zul je alle angst kwijtraken. Je zult op een nieuwe manier verbinden en je zult in staat zijn om alle attributen die je in je lichtlichaam had, opnieuw terug te krijgen, ook al heb je een fysiek, verdicht lichaam. Kun je je voorstellen hoe het is om een gedachte in je hoofd te hebben en dit direct voor je te zien verschijnen? Kun je je voorstellen hoe het is om vooruit in de tijd te reizen om zaadjes te planten voor jezelf, zodat je daarheen kunt lopen op de tijdlijn? Dit zijn allemaal gewone attributen van je lichtlichaam. Maar er komt nog veel en veel meer, omdat jullie zullen beginnen met multidimensionaliteit. Jullie zullen beginnen te begrijpen wat dit werkelijk voor je betekent en hoe je je op andere dimensies van tijd en ruimte kunt afstemmen.


Aanpassingen aan deze nieuwe dichtheid

Het volgende niveau dat wij vandaag willen delen is deze prachtige multidimensionele reünie van jullie. Ieder van jullie heeft deze mogelijkheid nu binnen bereik. Als je verder gaat, zul je zien dat de energie opklaart en dat jullie op een nieuwe manier zullen kunnen gronden. Velen van jullie zijn aan het overleven geweest. Velen hebben te maken gehad met de wereldeconomie die jullie- ongeveer 7 jaar geleden – hebben zien instorten en waar jullie niet meer volledig van hersteld zijn. De reden dat je nooit helemaal bent hersteld, lieverds, is het simpele feit dat jullie uit die dichtheid zijn gegaan. Je hebben al je systemen meegenomen in deze nieuwe dichtheid. Daarom moet je deze aanpassen en naar dit niveau brengen. Dit is niet gemakkelijk want wat jullie hadden was van een systeem van een lager vibratieniveau waar je nu mee probeert te werken in de hogere vibraties van de nieuwe Aarde.

Dit is waarom velen van jullie een terugslag in energie hebben gehad. Soms liet zich dat in de wereld zien in de vorm van gebrek aan geld of gebrek aan welke vorm van overvloed dan ook. In werkelijkheid hebben jullie er altijd toegang toe op ieder moment. Wanneer wij uiteindelijk met jullie kunnen delen wat dit werkelijk is en wie jullie werkelijk zijn, dan zul je je verheugen op een manier alsof je Thuis niet bent weggegaan en dat is de magie die in het verschiet ligt.


De multidimensionele reünie

Laat ons het nu even hebben over de multidimensionele reünie die een magisch deel is die wij jullie zullen brengen als een ervaring. Weet dit alsjeblieft: jullie zijn meervoudige wezens waarvan jullie jezelf zien. Wanneer je in de spiegel kijkt, heb je een gespiegelde reflectie, nietwaar? Het is het tegenovergestelde van wat je zou verwachten, want het reflecteert feitelijk de stralen precies, in plaats van hen te interpreteren en dan terug te sturen. Velen van jullie denken dat je haar aan een andere kant zit dan in werkelijkheid, omdat je gewend bent om jezelf in de spiegel te zien. Dus wat is die reflectie? Deze reflectie kan je spirit niet helemaal omvatten. Je moet er heel goed naar kijken om er een beetje energie van te krijgen, want het is allemaal gespiegeld; alles is een letterlijke vertaling, maar jij bent dat niet. Jij bent een spirit en jouw magie gaat dieper dan gereflecteerd kan worden met een 3-dimensioneel voorwerp en dat is precies wat het is, dus de nieuwe spiegels worden gevormd. Nee, deze zullen niet gebruikt worden om je haar te kammen of je tanden te poetsen. Zij zullen gebruikt worden om je op een nieuwe manier te zien met alle dimensies samen als een. Dit is een waarlijke dimensionele reünie op een prachtige manier.


Multidimensionaliteit – Een universum met een basis van 12

Hoe zit het met de dimensies? Waarom zijn zij daar? Waar ging dit over? We hebben het hier al eerder over gehad maar we zullen het snel samenvatten zodat degenen die er nooit over hebben gehoord het ook kunnen begrijpen. Jullie zijn volmaakte wezens, lieverds. Jullie zijn op alle manieren volmaakt. Wanneer je naar jezelf kijkt en je kijkt naar je ervaring van het leven, kun je het daar niet mee eens zijn. Je zou kunnen zeggen: “Nee, ik heb allerlei tekortkomingen, allerlei problemen, allerlei onvolmaaktheden.” Ja, zoals we al eerder hebben gezegd, zelfs in een channelling – jullie zijn de volmaakte onvolmaaktheid van god. Waarom moet je onvolmaakt zijn? Waarom ben je je hele leven bezig om jezelf te vervolmaken? Omdat je diep van binnen weet dat je dat in werkelijkheid bent. Je weet dat je niet de persoon bent die je in de spiegel ziet. Dat is slechts de letterlijke reflectie van je fysieke wezen. Zelfs wanneer je van heel dichtbij kijkt, is het heel moeilijk om je energie te zien, want die kun je eigenlijk zien met gesloten ogen. En dat is onderweg. Jullie gaan een tijd binnen waarin veel van dit soort attributen weer beschikbaar worden. Hoe zit het met die onvolmaaktheid? Laat ons zo goed mogelijk multidimensionaliteit uitleggen om jullie een idee te geven dat niet alleen in jullie wereld past, maar ook in jullie brein. Dus weet dat dit een zo accuraat mogelijke beschrijving is die we jullie nu kunnen geven. Wanneer jullie je verder ontwikkelen, zal jullie begrip zich ook ontwikkelen en zullen wij de beschrijving ook verder kunnen ontwikkelen. Op dit moment is de gemakkelijkste manier om het te begrijpen dat jullie Thuis volmaakt zijn en onvolmaakt op Aarde, omdat de Aarde een onvolmaakte plaats is. Ook zijn jullie op Aarde op een tijdlijn, terwijl er Thuis geen tijd bestaat. Thuis bestaan er geen horloges. Waar zou je naar kijken? De waarheid is, dat je hier vrij van bent en je kunt je op meer manieren bewegen dan je ooit gedacht hebt. Om een ervaring op Aarde te hebben moet je je volmaaktheid echter opdelen. Daarom kwam je hier in de vorm van 12 stralen of 12 afscheidingen. Waarom 12? Dit is een illustratie die wij nu gebruiken op dit punt van jullie begrip, maar begrijp dat de rest van het universum gebaseerd is op 12. Het grootste deel van de Aarde is gebaseerd op 10. Dat is hoe je leert tellen, dat is hoe je alles leert te doen, maar het grootste deel van de rest van het universum is gebaseerd op een systeem van 12. Het is een natuurlijk systeem waar dat van 10 het niet is. O, jullie denken dat het gemakkelijk is, omdat je het op die manier hebt geleerd, maar zodra je iets anders leert, zul je zien hoeveel verder het reikt in jullie wereld.


Je volmaaktheid verdelen en verenigen over 11 verschillende ‘jijen’

Dus toen je besloot om naar de Aarde te komen zei je:”Ik kan niet al mijn volmaaktheid die ik Thuis heb, meenemen als ik naar de Aarde ga. Ik ga 12 ervaringen tegelijkertijd hebben.” In feite heb je elf ervaringen tegelijkertijd. Wat gebeurt er met dat twaalfde deel? Dat twaalfde deel houdt de energie vast. Dat twaalfde deel vult de leemte tussen Thuis en de Aarde en al je elf ervaringen. Die twaalfde dimensie is wat je je hogere zelf noemt. Dat is jullie expressie. Betekent dit dat we het hebben over de dimensies waarin je leeft in de realiteit? Nee, lieverds, we hebben het over jouw persoonlijke expressie, over het verdelen van je onvolmaaktheden zodat je een ervaring kon hebben op een tijdlijn op Aarde. Dat is de essentie van wat jullie in beweging hebben gezet en iedere dag leven. Betekent dit dat er in feite elf andere jijen rondlopen? Is het mogelijk om hen te ontmoeten? Is het mogelijk om hen te begroeten? Het is fysiek niet mogelijk, lieverds. Er is een magnetisme dat deze dimensionele niveaus zeer gescheiden houdt. Het is nodig om jullie hele spel te ondersteunen; het is nodig om de mogelijkheden op het speelbord zo te maken dat er het beste op gespeeld kan worden. Er vinden ook nieuwe dingen plaats omdat jullie door de 12-21 poort zijn gegaan en de nieuwe wereld zijn binnengegaan. Jullie hebben nu de vaardigheden om opnieuw samen te komen met de andere jijen. Dat is magie, want wat hier gebeurt, lieverds is dat jullie je perfectie hadden opgedeeld. Wanneer je nu naar je leven kijkt en ik vraag je om 5 dingen op te schrijven waar je werkelijk heel goed in bent, zou je dat waarschijnlijk erg goed kunnen. Als ik je zou vragen om vijf dingen op te schrijven waar je werkelijk heel slecht in was, dan zou je dat waarschijnlijk ook kunnen. Ergens heel goed of heel slecht in zijn is niet goed of slecht. Het betekent niet dat je die dingen moet perfectioneren en ze naar de andere kant moet brengen; het is eenvoudigweg deel van jouw prachtige onvolmaaktheid. Dat is moeilijk te begrijpen, nietwaar? Wij verzekeren je dat een van jou elf jijen het deel heeft dat jij dacht te missen op je lijstje. Feitelijk draag je de energie van de dingen waar je hier slecht in bent helemaal in een andere dimensie.

Hoe zou het zijn wanneer je in staat zou zijn om deze verschillende dimensies te verenigen en samen te brengen en een multidimensionele reünie te hebben met je spirit? Dat is aan het gebeuren en het gebeurt door middel van een directe verbinding met je hogere zelf. Dat ene sleutel element dat jou niet alleen verbindt met de andere elf jijen, maar je ook voortdurend verbindt met Thuis. Oja. Het is jouw mooie hogere zelf dat in feite een fragment van ieder deel van de perfectie van alle elf dimensies van tijd en ruimte vasthoudt die jij als mens ervaart.

Adem in lieverds. En nog een keer. En wanneer we deze adem uitblazen, gaan we die gedachten over onze onvolmaaktheid loslaten en beginnen we iets van dat nieuwe perspectief te omarmen.

Kun je voelen dat het niet alleen vanuit je hoofd ging maar dat het ook je hart raakte? Dat is de magie. Dat is de verbinding die je voortdurend kunt binnenlopen … ieder moment van de dag. Je hebt een directe verbinding met je hogere zelf en die heb je altijd gehad. Slechts een enkeling wist wat je daarmee kon doen; slechts een enkeling heeft geleerd om het te vertrouwen. Dat is wat de Hoeder moest doen toen wij de eerste keer via hem begonnen met channelen. Daarom vroeg het zoveel van zijn fysieke lichaam dat het hem tot tranen bracht die niet eerder stopten dan 30 minuten na de channeling. Hij voelde zich vreselijk beschaamd. Daar was hij, een grote mannelijk man – tenminste dat dacht hij toen – zittend voor al die prachtige mensen en hij probeerde die mensen onder de indruk te laten zijn en hij begon ons te channelen. Hij kon die keer niet veel uitbrengen. Hij kon gewoonweg niet ademen, omdat wij zijn systeem overlaadden met een directe verbinding met zijn hogere zelf. Na verloop van tijd klaarden zijn energetische paden op, schoonde hij zijn eigen geloofssystemen op die hem blokkeerden en was hij in staat om te channelen en door te geven.  Ieder van jullie is hiertoe in staat, want jullie komen ook van Thuis. Jullie zijn van dezelfde familie van licht. Dat is het mooie en wanneer je Thuis komt, zul je die familie vieren op allerlei nieuwe manieren – op manieren die je vergeten was. Dat zal je weer Thuis brengen.


Een multidimensionele reünie – beweging van de spirit

Wat is hiervoor nodig? Wat is het volgende? Jullie leven op Aarde is zo drastisch veranderd dat iedere keer wanneer je de televisie aanzet je onenigheid en nieuwe dingen ziet. Je ziet dingen uit elkaar vallen die een tijdje op het randje leken te balanceren maar nog steeds werkten en ineens begint alles in te storten. Wat is er aan het plaatsvinden? Jullie hebben een multidimensionele reünie. Dat is wat er gebeurt. De deuren gaan open. Jullie leven op de planeet van vrije keuze. Jullie hebben deze regels heel duidelijk gesteld en het heeft meer bereikt dan wij ooit konden doen op de miljoenen andere spelborden – jullie zoeken nog steeds naar een spelbord, maar daarbuiten zijn er miljoenen en miljarden met andere levensvormen. Het is moeilijk voor ons om deze levensvormen uit te drukken met woorden die jullie kunnen begrijpen, want woorden geven er grenzen aan. Op het moment dat wij zeggen miljoen, miljard, dan geeft dat een grens aan voor ons en er is geen grens, er is een ontelbaar aantal. Wij weten dat oneindigheid geen concept is dat mensen langer dan een halve seconde kunnen bevatten, want het past niet. Het beschrijft niet jullie ervaringen op Aarde maar het beschrijft absoluut jullie ervaringen wanneer je Thuis komt. Alle tijd is dan verdwenen. Tijd is een spelbord waarop je een ervaring kunt hebben en de Bewaarder van Tijd is naar voren gekomen met heel specifieke ideeën die jullie allemaal kunnen beginnen te begrijpen, vooral die rond circulaire tijd, om te begrijpen hoe het werkt en hoe je dit op een nieuwe manier kunt gebruiken. Maar iedereen stapt er in en dat is magisch.

Lieverds, als jullie de voortdurende stroom van applaus en aanmoedigingen konden horen die aan deze kant van de sluier plaatsvindt over de gebeurtenissen die plaatsvinden op Aarde. Eerder vandaag hebben jullie een van jullie leraren horen spreken over de onenigheid op Aarde en hoe zij bezorgd was over wat er zou gebeuren in een specifiek gebied. Wij zijn ook bezorgd maar wij zouden ons meer zorgen maken wanneer er geen beweging zou zijn. Begrijpen jullie dat? Begrijpen jullie dat alle beweging, of je het nu vooruit of achteruit noemt, of je het goed of slecht noemt, of je het naar boven of naar beneden noemt geen verschil maakt? Het is beweging van de spirit en alles zal als vooruitgang tevoorschijn komen, ook al lijkt het een stap in de andere richting. Dus vier het, lieverds.

Een nieuwe spirituele gronding voor jullie channel

Wat kun je gebruiken om jouw eigen channel in beweging te zetten? Hoe kun je het openen? Eerst moet je een beetje begrijpen over het proces van channeling. Wij hebben dit niet verzonnen. Wij hebben het ervaren terwijl we naar voren kwamen en nu jullie door de poort zijn gegaan, hebben jullie allemaal een open kanaal. De meesten hadden al een open kanaal voordat je door de poort ging. Nu hebben jullie er allemaal een en iedereen is meer open dan ooit tevoren. De vaardigheden zijn veel dieper dan je ooit hebt gehad. Dat is magisch en dat is wat er nu plaatsvindt. Dus er is een nieuwe vorm van gronding op Aarde. Jullie hebben altijd je fysieke lichaam gebruikt om het te gronden. Hoe grond je? Je grondt door dingen te eten en te drinken, door elkaar te knuffelen en door seks. Je grondt op veel manieren die allemaal betrekking hebben op je fysieke wezen. Nu is er een nieuwe spirituele gronding die een directe verbinding is met je eigen hogere zelf. En zoals wij al zeiden, jullie hadden het allemaal; en de meesten van jullie hebben geleerd om het niet te vertrouwen in de lagere vibraties voordat jullie door de poort gingen. Jullie hebben geleerd om het te overdenken, jullie hebben geleerd om je hersenen te gebruiken en je hart te negeren. Dat is allemaal aan het veranderen. Ieder deel van de mensheid is nu aan het leren om met het hart te denken in plaats van met de hersenen. Betekent dit dat jullie je brein zullen uitzetten en uitsluitend vanuit jullie hart zullen leven? Dat zal nog niet echt werken op Aarde, maar uiteindelijk wel. Jullie zijn daar nog niet – niet bezien vanuit het collectieve standpunt. Dus maak je er geen zorgen om en veroordeel het niet. Rek jezelf gewoon uit in die verbinding.

Welnu, hoe heb je vroeger gechanneld als je je er niet bewust van was? Je trekt niet rond om seminars of live channelings te geven, dus je denkt dat je niet channelt. Heb je ooit een idee gehad, lieverds? Ben je ooit geïnspireerd geweest? Je zegt: “Ja. Ik maak altijd muziek en ik schrijf voortdurend nieuwe liedjes en die vallen me gewoon in.” Dat is een channeling, lieverds. Of je bent misschien de kunstenaar die prachtige schilderijen maakt en denkt dat je het gewoon verzonnen hebt. Jouw channeling is een gezamenlijke energie waar je op kunt afstemmen en die je gemakkelijk kunt uitdrukken. En ook al voel je je ongemakkelijk bij het woord channeling, je afstemmen op je hogere zelf is op dit moment de beweging op Aarde; en dat is waar jullie deze multidimensionele reünie hebben.


Kristalkinderen en spectrum stoornis

Brengt het jullie vooruitgang? Dat heeft het al gedaan maar velen van jullie weten niet hoe je het in je dagelijkse leven moet gronden en daarom is er zoveel onrust. Daarom is er zoveel druk op Aarde. We vertellen jullie hier veel over want de Kristalkinderen zijn hier geweest, in stilte zaadjes plantend en op verschillende manieren aan het werk, zoals de Indigo’s en de regenboogkinderen en al de andere namen die jullie hebben bedacht. Maar het waren met name degenen die wij de Kristalkinderen noemen, die met zo’n ongelofelijke gevoeligheid geboren worden en een verkeerde diagnose van spectrum stoornis hebben gekregen. Lieverds, dit zijn gevorderde wezens die binnenkomen met nieuwe vermogens om jullie spirit in nieuwe lichamen te dragen, naar ervaring met het lichtlichaam en nog begrijpen jullie het niet. Jullie zullen uitdagingen ontmoeten, jullie zullen voor sommige zelfs medische verklaringen voor vinden omdat je daar naar zoekt, want dat is wat er gebeurt als god ergens naar zoekt – dan krijgt hij een antwoord. Dus gebruik dit op alle manieren die je wilt maar begrijp dat veel van deze kinderen die met deze vreselijk moeilijke uitdaging geboren worden een groot offer hebben gebracht voor iedereen op Aarde. Ook al heb je misschien geen sleutel om op dat gebied te kunnen helpen of heb je geen kind dat je op die manier kunt eren, weet dat wanneer je hierover spreekt op Aarde dat het meer wezens omvat dan je weet. Jullie hebben op dit moment cijfers van hoeveel nieuwe wezens er geboren worden met deze nieuwe stoornis, maar we zeggen jullie dat je slechts een vijftigste deel hebt van wat er werkelijk is. Er zijn veel wezens die dit dragen. Hopelijk zullen jullie op een bepaald moment geboren kunnen worden met deze hogere attributen en ze gebruiken want op het moment dat je deze nieuwe energieën begint te verankeren, zullen ze niet langer de onenigheid veroorzaken die jullie ziekte of stoornis noemen. Kijk dus uit naar de geschenken. Vind een manier om de geschenken te vinden.

Help deze prachtige, vloeibare wezens om te gronden op Aarde. Zij hebben meer structuur nodig dan andere wezens. Zij hebben meer moeite om net te doen alsof ze mens zijn omdat zij een opener kanaal hebben naar hun hogere zelf. Weet dat zij meer moeite hebben om net te doen alsof ze mens zijn. Zij brengen ook een ongelofelijk geschenk met zich mee. Niet ieder kristalkind heeft wat jullie noemen een spectrum stoornis. Er zijn er veel op de planeet die het niet hebben maar dat is de reden dat jullie op Aarde zo’n dramatische stijging zien van deze specifieke stoornis.


Je kanaal beheersen

Laat ons terugkeren naar deze prachtige multidimensionele reünie die plaatsvindt met ieder wezen op Aarde. Het kan zeker verwarrend zijn. Ineens ontdek je dat je jezelf afstemt op een van de andere attributen die je hebt. Het is gebeurd met de Hoeder. Hij groeide op met piano’s  in huis en hij heeft er nooit op gespeeld. Zij hebben onlangs een piano gekocht, hij ging zitten en stemde zich er direct op af. Het kostte hem weinig moeite om hiermee te werken en om zijn channeling via de piano naar buiten te brengen in plaats van via zijn mond. Elrah kwam vlak achter hem aan want Elrah staat heel dichtbij de Hoeder en bracht via de Hoeder in principe zijn muziek naar voren op een nieuwe manier. Betekent dit dat hij een ervaren musicus is nu hij piano speelt? Nee, dat betekent het niet. Hij moet nog steeds zijn werk doen hier op Aarde, maar dat is de inspiratie waarmee jullie allemaal kunnen werken. Een aantal van zijn vrienden is gefrustreerd omdat zij jarenlang pianoles hebben genomen en nog steeds niet zo vloeiend kunnen spelen als hij nu ineens kan. Dat komt omdat hij zijn kanaal beheerst. Dat is een van de manieren waarop dit naar voren kan komen. Er zijn veel manieren waarop jullie dit kunnen openen. Waar je eerst iets moest opbouwen en leren om op dit niveau te komen om je er gemakkelijk mee te voelen, kun je er nu direct in springen vanwege de multidimensionele reünie. Dat is de magie. Dat is de schoonheid van wat er nu op Aarde plaatsvindt. Daar gaan we. Zijn jullie er klaar voor?


Je onvolmaaktheden vieren

Hoe zit het met de onvolmaaktheden? Jullie hebben geprobeerd om jezelf te perfectioneren vanaf het moment dat je werd geboren en je verwierf bewustzijn; zeker sinds de puberteit want dan daalt de spirit volledig in het menselijke lichaam. Het duurt zo lang voor een spirit om in een menselijk lichaam te komen. Vele aardse jaren. Ook dat zal gaan veranderen. Jullie zullen nieuwe evoluties zien en nieuwe kinderen die geboren worden die de schoonheid met zich mee brengen. Zij zullen allemaal op een of andere manier onvolmaakt zijn – net als jullie, want je bent op de planeet van vrije keuze om het spel te spelen van net doen of je afgescheiden bent. Speel het spel goed, lieverds. Geniet van ieder moment en vier je onvolmaaktheden wanneer je die vindt, in plaats van aan jezelf te twijfelen of jezelf uit te dagen of jezelf neer te halen omdat je onvolmaakt bent. Vier de schoonheid die je bent. Dat zal de hemel sneller naar de Aarde brengen dan je je kunt voorstellen. Het is al begonnen. Het is zo snel gebeurd, dat de meesten van jullie zich een beetje misplaatst voelen in deze nieuwe energie. Heb niet het gevoel dat je je moet haasten om alles in te halen. Laat het naar je toe komen. We zullen veel manieren delen om het op een natuurlijke manier naar voren te brengen, om op een natuurlijke manier de persoon te worden die je gewoon kunt zijn en laat het door jouw deur naar binnen komen. We zullen hiermee beginnen in de vele cursussen die we beginnen te geven omdat zij gaan over de hogere attributen van de nieuwe energieën van de Aarde die jullie zo prachtig gecreëerd hebben.

Lieverds, neem deze stappen in vreugde. Dans naar huis en geniet van de rit. Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere gelegenheid. Speel goed samen.

Espavo

De groep

Het woord Espavo is een groet uit het vroege Lemurië: “Dank je dat je je kracht pakt.”


Terwijl we groeien

Terwijl we groeien
Terwijl we groeien
Terwijl we groeien
Terwijl we groeien

Vanochtend gaf ik de planten water en ik bewonderde hun levensenergie. Ik herinnerde me dat ik dit land met planten heb bezaaid met onze zoon Austin. Zij zijn verzorgd met zonneschijn, water en liefdevolle zorg. Om te zien hoe deze planten elke dag groeien, groot en sterk worden, vult me met waardering voor Moeder Natuur.

Wij maken deel uit van dit wonder dat leven heet. We beginnen als kinderen en groeien iedere dag van ons leven terwijl we eerst verzorgd worden door onze ouders. Pas wanneer we gegroeid zijn tot het punt dat we zelfstandig zijn, kunnen we volledig tot bloei komen als de persoon die we bestemd zijn te worden.

We voeden ons met goed voedsel en water. We absorberen kennis om onze gedachten te ontwikkelen. We ontwikkelen ons fysieke lichaam door zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen.

Net als planten die soms last hebben van de aanval van insecten of gebrek aan zorg, hebben we allemaal onze problemen en uitdagingen. Het verschil tussen planten en ons is, dat wij de mogelijkheden hebben om iedere situatie die ons voorgeschoteld wordt te corrigeren zonder dat we iemand anders nodig hebben om bekrachtigd te worden. We vragen om hulp maar uiteindelijk is het onze eigen verantwoordelijkheid om voor ons welzijn te zorgen. Mensen kunnen in hun eigen kracht groeien door hun eigen vaardigheden. De tuin zal overvloedig zijn van groenten net zoals ons leven op alle vlakken overvloedig kan zijn. Dit is de cyclus van het leven.

Met liefde en licht,

Barbara Rother

Bron : Lightworker

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op lightworker.com te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op lightworker.com te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht. - See more at: http://international.lightworker.com/?p=5113#sthash.UZbJIS9t.dpuf

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees