Steve & Barbara Rother


In 1995 was Steve Rother tevreden met zijn leven als aannemer waarmee hij in het levensonderhoud van zijn gezin kon voorzien. Op oudejaarsavond 1995 besloten hij en Barbara om deze avond eens anders dan anders door te brengen. Zij deden mee aan een workshop om het oude los te laten en een goed voornemen voor het nieuwe jaar te formuleren. Op nieuwjaarsochtend zou men dan middels een ceremonie dit bekrachtigen. Tijdens deze ceremonie hoorde Steve zichzelf zeggen: "Ik kies ervoor een Lichtwerker te zijn" Hij wist toen zelf niet wat dit betekende maar kreeg daar later antwoord op.


Gegroet dierbaren, Ik begroet jullie vandaag met een open en vol hart, ik ben Merlia. Ik ben gekomen om te helpen met het uitbalanceren van de vrouwelijke en mannelijke energie tot een evenwicht. De aarde roept om vrouwelijke energie op dit moment omdat de planeet al te lang uit balans is. Nu zijn er veel kansen doen zich veel omstandigheden voor die jullie in staat stellen om verandering aan te brengen. Het is erg duidelijk dat jullie je in een terugtrekkende golf bevonden en velen van jullie hebben zich er behoorlijk zorgen om gemaakt.

Steve  Barbara

Gegroet dierbaren. Na nogal wat strubbelingen hebben we toch onze weg naar jullie gevonden. Laat ons jullie groeten in deze nieuwe energie want jullie zijn door de uitdaging heen gekomen. Op aarde is er zoveel aan de hand, zoveel dingen samengeperst tegelijkertijd dat het je aandacht weghaalt van waar je werkelijk wenst te zijn. We vertellen jullie, dierbaren dat er zoveel mensen nu in hun kracht stappen en staan, hun stemmen laten horen, soms zelfs voor het eerst in deze kostbare tijden. Deze unieke kruising in tijd en ruimte biedt een kans om een significant verschil te maken. Dit is de boodschap die we jullie willen brengen. De uitdaging is om in jou licht te gaan staan, voorover te leunen en planeet aarde door deze veranderingen heen te helpen.

Steve  Barbara

Groeten van Thuis dierbaren. We voegen ons bij jullie terwijl er al een spel aan de gang is, jullie zijn al een tijd in beweging. Jullie hebben het spel van ‘mens spelen’, met alle blinddoeken op al zo goed gespeeld. Zo magisch! Jullie kunnen iet eens je eigen compleetheid zien. Jullie kunnen alleen je eigen imperfecties zien en we vinden het fascinerend, want het zijn feitelijk die imperfecties die jullie planeet zo mooi maakt. Eigen je jezelf deze imperfecties toe. Houd van ze. Bewaak ze, wees trots op ze en kijk hoe de realiteit erdoor veranderd.

SteveRother


Gegroet Iedereen, ik ben Elrah van de Ritmische dienst.
Ik wilde me hier even bijvoegen omdat ik ook een verjaardag heb. Eigenlijk heb ik elke maand een verjaardag, maar ik heb er niemand over verteld omdat jullie niet voldoende aantallen hebben om voor mijn verjaardag een sluitend geheel te maken. Nee, we zijn nu al het 200.000 doel gepasseerd en we vergeten het dan ongeveer vanaf dat moment. Ik wilde deze met jullie allemaal vieren omdat jullie begrijpen wat er gebeurt op Planeet Aarde en dat wordt best mooi.

2014_12

Gegroet dierbaren, deze dag is zo vreugdevol want jullie gaan een nieuwe realiteit binnen. We hebben uitgelegd hoe je in een multi-dimensionaal wereld kunt leven terwijl je , letterlijk maar een fragment van wie je bent kunt zien en ervaren in een fysiek lichaam hier op aarde.  Wij vinden het fascinerend dat jij bent gaan ontdekken welke andere aspecten er van jou zelf zijn. Begin ze te combineren en de perfectie ervan te zien waarmee jij naar planeet Aarde kwam. Dierbaren, zoals jullie weten is planeet Aarde de planeet van imperfectie en dat is de reden dat jullie meerdere dimensies hebben. En wat er nu aan het gebeuren is, is dat jullie de delen die jullie eerst verdeeld hebben om het spel te spelen, bij elkaar aan het halen zijn.

SteveRother

Groeten van Thuis, geliefden, Jullie zijn magisch. Een ieder van jullie koestert een speciale vorm van magie, iets dat jullie van Thuis meebrachten. Jullie waren van plan je hele leven te focussen op het naar de Aarde brengen van die magie, en nu beginnen jullie je dat op nieuwe manieren te herinneren. Dit, geliefden, is een magische tijd waarin een ieder van jullie je ware macht kan herinneren om het tot in detail te manifesteren. Jullie daden en toewijding creëren de wereld voor je neus, want dit zijn nieuwe tijden. We zullen terstond iets van wat je verwachten kunt met jullie delen, opdat jullie het vanuit ons perspectief kunnen bekijken. Als jullie dat doen, geliefden, worden jullie verliefd op de mensheid.

Steve  Barbara


Gegroet Dierbaren, Jullie zien er zo levendig uit vandaag! Het is magisch voor ons om vanaf dit perspectief naar jullie te kijken te en de energetische veranderingen te zien die overal plaatsvinden. De magie is begonnen op planeet Aarde en jullie verschuiven je energie allemaal op een hele magische manier. En sinds het vandaag al een aantal keren voorbijgekomen is willen we met jullie praten over muziek. Welke rol speelt muziek in jullie leven?

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees