Jullie onderdrukkers slagen er niet in een oplossing te vinden voor de problemen die ze tegenkomen. Langzaam komen ze tot de conclusie dat ze geen keus hebben. We voorzien dat jullie op een dag wakker worden en zien dat ze van de planeet gevlucht zijn. Dan kan alle duistere technologie ontmanteld worden. Het zal vervangen worden door techniek die je zal verbazen en opwinden. Begrijp dat het niet makkelijk voor hen is om gewoon weg te lopen van iets wat ze bijna in de palm van hun hand hadden. We zullen zo snel mogelijk met hen afrekenen. We zullen ook moeten omgaan met diegene die weigeren de derde dimensie te verlaten. Het houdt ze in een wurggreep en ze zijn bang het te verlaten. Ze vrezen elke verandering. Ze hebben nog niet geleerd het bewijs te vertrouwen dat ze onder ogen krijgen.

Ze zijn gehecht aan materiële bezittingen en weigeren in te zien dat als je je verbindt met je vrienden van andere planeten je alles zult hebben wat je hartje begeert. Hoewel ze beperkt zijn in hun denken zal er voor hen gezorgd worden. Een massale genezing zal plaatsvinden en alle ziektes zullen verdwijnen. Dus maak je geen zorgen over je gezondheid, want daar zal voor gezorgd worden. Veel van jullie hebben hard gewerkt om deze Transitie te realiseren. Spoedig zullen je daar de vruchten van plukken.

Je had een paar interessante discussies vorige week. We bewezen weer dat we mensen naar je toebrengen. Je hoeft nooit naar iemand te gaan zoeken. Als alle kennis wordt gedeeld zullen alle deuren opengaan en zal alles onthult worden. Jullie werken allemaal naar hetzelfde resultaat, terwijl je verschillende routes neemt naar dezelfde bestemming. Het hele systeem van de overheid zal compleet veranderen zodat geen enkele familie of groep zich het recht toe eigent om over een ander te heersen.

David Boyle’s visie op de toekomst, die je besprak in het interview dat je hem afnam, is een goede visie en verdient aandacht. Hij heeft veel nagedacht over het onderwerp: overheersing. Het is belangrijk om voorbereid te zijn om elke noodzakelijk maatregel te nemen als de Cabal verwijderd is. Blijf niet stilstaan bij de misstanden van het verleden want ze houden je in 3-D denken. Het is tijd om in het zonlicht van je morgens te stappen. De toekomst moet nu belangrijk voor je zijn. Het is tijd om het verleden achter je te laten. Hoe langer je vasthoudt aan de derde dimensie, hoe langer je de Cabal op zijn plek houdt.

Zoals ik al zo vaak zei: Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten. Mijn lieve vrouw zal naar Ierland gaan in september (details staan op www.montaguekeen.com) om Egypte weer met Ierland te verbinden. Het Arische volk, dat afstamt van het oude Ierse volk, hoeft alleen maar naar hun DNA te kijken om de ware versie van de geschiedenis te bewijzen die niet overeenkomt met de versie die geschreven en onderwezen werd door de Cabal. De geschiedenis die jullie leerden was verzonnen om te voorkomen dat jullie zouden ontdekken wie jullie werkelijk zijn.

Er is verwarring bij veel mensen over waarom er voorspeld was dat de Cabal de Olympische Spelen zou bombarderen, zoals bijv. op de Rockefeller website, enz. We zijn erin geslaagd om te voorkomen dat hun plannen gerealiseerd werden. Ze geven het nooit op! Ze zullen doorgaan met hun pogingen omdat ze je ANGST en bloedvergieten nodig hebben, net als het echte stromen van bloed. Het wordt schaamteloos weergegeven op alle legeruniformen dat de soldaten BLOEDOFFERS zijn; IS HET NIET TIJD DAT ZE DIT ONDER OGEN ZIEN? Het vloeien van bloed is essentieel voor het voortbestaan van de Cabal. Totdat deze jonge mannen dit toegeven zal het moorden doorgaan. Is dat wat je wilt?

Ik vraag iedereen die kan helpen om de dingen vooruit te helpen, doe het alsjeblieft. Laat het niet over aan die paar die zo hard moeten werken om de veranderingen die nodig zijn voor de Transitie te bewerkstelligen. Soms is het enige dat nodig is dat je met iemand praat of helpt met een computer. Computers waren de vloek van mijn leven op aarde!

Iedereen die helpt, hoe dan ook, zal naar behoren beloond worden. We hebben je inbreng nodig. Voor hen die een rol te spelen hebben in de Transitie, het is tijd om samen te komen en samen te werken om een soepele overgang voor iedereen te realiseren. Sommige van jullie krijgen informatie van andere planeten en van de geesteswereld, dus je weet wat er moet gebeuren en wanneer. Sommige dingen moeten op hun plaats vallen, dus assistentie is nodig. Je werd altijd geleerd op je buikgevoel af te gaan, maar dat heeft je van je pad gebracht. Ik zeg je: Volg je hart. Laat liefde de reden zijn van de dingen die je doet. Wanneer liefde je lamp voor je voeten is weet je dat je op de juiste weg bent.

De komende paar maanden zullen de meest interessante en opwindende zijn die je ook hebt meegemaakt. Je worsteling is bijna afgelopen. Alles wat je hebt doorgemaakt om dit voor elkaar te krijgen zal de moeite waard geweest zijn. In elk land is er een enorme prestatie verricht om deze verandering te realiseren die jullie zo hard nodig hebben. We zijn jullie allemaal dankbaar. Ieder van jullie heeft hier een rol in gespeeld. Jullie zullen andere planeten bezoeken en jullie zullen zelf zien hoe ze daar leven. Je zult vrij zijn. Eindelijk vrij om het leven te ervaren zoals het behoort te zijn.

Wij allemaal samen creëren de juiste omstandigheden voor de Transitie. De noodzakelijke veranderingen gaan soepel om een vredige en rechtvaardige toekomst te garanderen en liefde alleen de weg te laten wijzen. Liefde stelt ons in staat om samen te werken hoewel we op verschillende niveaus van bewustzijn zitten. We zijn steeds samen in de ware betekenis.

Het is een lange hobbelige weg geweest voor jou, mijn lief, maar we zijn er bijna. Dus zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Je liefhebbende Monty.

 

Bron : Galactic channelings

 

{jcomments on}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees