Verhoog je bewustzijn en omhels het licht dat jullie wereld binnenstroomt. Laat het 3D denken achter in de Duistere Tijd waar het hoort. Doe alles wat je bewustzijn zal verhogen. Verbind je, hetzij door mediteren, lezen of d.m.v. communicatie met gelijkgestemde vrienden. Verbind je met de centrale zon. Combineer je energie met anderen om dit te doen. Onthoud, het is altijd het meest donker voor de dageraad, en jullie dageraad wacht jullie. Jullie zitten nu midden in het eindspel, vandaar dat aanvallen en sabotage gebruikt worden in een poging jullie in een 3D bestaan gevangen te houden. Wanneer jullie je openstellen voor het licht, zul je ontdekken dat alle hulp die je nodig hebt al op zijn plek is.

 

montague-veronica_keen

 

Het heeft alleen je verzoek om hulp nodig. Het ware plaatje van het Vaticaan doemt elke dag op. Je kunt nu geen enkele twijfel hebben omtrent wie jullie wereld regeert en hoe ze dat doen. Vanwege de informatie die nu in het publieke domein aanwezig is verliezen ze hun greep op de mensheid. Belangrijker nog, ze kunnen hun aardse vorm niet langer behouden. Velen van hen moeten nu buiten beeld blijven.

Ratzinger moest zich terugtrekken aangezien hij zijn vorm niet langer kon handhaven. Hij is nog steeds heel actief in zijn pogingen de controle over het Vaticaan te houden. Ik liet jullie zien hoe ze Planeet Aarde binnendrongen, jullie geschiedenis veranderden, alles overnamen, overal, en de Nieuwe Wereldorde planden. Ze zullen dezelfde methode moeten gebruiken om zich van de Aarde terug te trekken. In feite, het gerucht gaat dat ze voorbereid moeten zijn om dezelfde methode te gebruiken om de Aarde te verlaten. Sommigen weigeren om hun nederlaag te accepteren en zullen zich verstoppen, in de hoop dat ze op een dag de planeet opnieuw in kunnen nemen. Dit zal niet worden toegestaan. Materiële rijkdom zal hen niet redden.

Liefde en waarheid zullen de weg naar voren wijzen. Het zal mensen samenbrengen om een wereld te creëren die vrij is van 3D oorlogen en de armoede die deze brengen. Jullie hebben onlangs geleerd hoe WOORDEN in Zwarte Magie-rituelen gebruikt worden en de Gerechtshoven etc. Oorspronkelijk communiceerden jullie telepathisch. Dat was de norm in Lemurië. Het zorgde voor vrede en harmonie. Het was in Atlantis dat woorden de norm werden. Leugens en bedrog doemden op en jullie wereld is deze verandering in communicatie nooit te boven gekomen. Degenen die jullie wereld overnamen hebben sindsdien de magie van woorden gebruikt. (Bradley heeft geweldig werk gedaan over dit onderwerp.) Wees voorzichtig hoe je je woorden gebruikt, aangezien ze macht bevatten die voor jullie verborgen was. Wees wakker en waakzaam.

Vanwege het licht dat nu op jullie wereld opdoemt komen de Elementalen terug. Jullie werd verteld dat het sprookjesfiguren waren. Nee, ze waren echt. De Elementalen waren onderdeel van het leven op Aarde. Ze zijn teruggekomen om hun plaats naast jullie in het licht in te nemen. Het Vaticaan is zich hier heel erg van bewust. Dus probeerden ze dit te voorkomen. Degenen binnen het Vaticaan komen erachter dat er een grotere macht is dan zijzelf. De Hoogste Schepper heeft jullie roep om licht en liefde te herstellen beantwoord. Alles dat duister en slecht is zal jullie planeet moeten verlaten.

Er zijn mensen op Aarde wiens taak het is vrede en harmonie te bewerkstelligen. Ze hebben elkaar gevonden en werken samen. Hoewel ze zelfs op verschillende plekken in de wereld zijn, leidt dit ze niet af. Ze incarneerden om deze reden en hebben hun levens gewijd aan het bereiken van dit doel. Het zijn oude zielen wiens ervaring noodzakelijk is voor dit werk. Ze weten allemaal wie ze zijn, ze kennen hun missie en ze zijn zich volledig bewust van hoe jullie planeet werd ingenomen en overgenomen. Ze zijn van plan dit te rectificeren. Ze weten wie ik ben en waarom ik vanaf deze kant van het leven werk om hen te assisteren bij het bereiken van hun doel. We zullen de mensheid bevrijden. Jullie tralies worden elke dag zichtbaarder. Beperkingen op het leven op Aarde vermenigvuldigen zich elke dag en elke beweging van jullie wordt beperkt en in de gaten gehouden. Jullie werden beduveld om zo veel op te geven en dat deden jullie zonder vragen te stellen. Slaapwandel niet nog meer beperkingen in.

Kijk naar een toekomst waarin het leven op Aarde harmonieus zal worden. Een wereld zonder chemtrails, chemicaliën in het water en voedsel dat vrij van chemicaliën groeit. Jullie zullen een nieuwe manier van leven leren. Er zal vrije energie zijn. Dit alles kon al vele jaren geleden van jullie zijn, maar het Vaticaan voorkwam dit, om jullie in stress en onder controle te houden. Maar de stop zal uit alles dat het Vaticaan controleert worden getrokken. Jullie moeten je hierop dus voorbereiden door onderzoek te doen. We hopen Centra van Uitmuntendheid te creëren, om vrijelijk hulp en advies te geven omtrent nieuwe manieren van leven en voedselproductie etc. Met jullie hulp zullen we dit voor elkaar krijgen.

Veronica en ik hebben al vele levens samengewerkt. We komen terug wanneer dit van ons wordt verlangd. Dit geldt voor velen van jullie die in deze tijd op de wereld zijn. We hebben ons vele malen verbonden. We herkennen elkaar telkens weer.

Ik was blij Veronica en haar vriend deze week twee keer naar Lemurië te brengen. Het bestaat nog steeds op een ander bestaansniveau. Jullie zijn voor zoveel dingen blind gemaakt. Het zal zo opwindend voor jullie zijn om alles te onderzoeken dat voor jullie werd verborgen. Alles zal open zijn voor jullie wanneer jullie alle 3D beperkingen en controles verwijderen en genieten van de vrijheid die dat zal brengen. Stuur liefde en licht naar hen die nog steeds in 3D gefixeerd zijn omdat ze te bang zijn om er buiten te kijken.

Samen, mijn lief, zullen we helpen liefde en licht naar jouw wereld te brengen. Liefde sterft nooit. Het blijft bloeien en sterker worden naarmate te tijd vordert.

Ons werk gaat door. Altijd, je aanbiddende

Monty.

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees