Mijn lief, doe even een stapje terug van alles en kijk met heldere geest naar de dingen. Je hebt stappen gezet om de energie te bevrijden die veel van wat er verborgen werd in het publieke domein vrij kon geven. Je plannen om dit werk voort te zetten hebben nu veel zogenaamde experts aangetrokken die door de cabal werden gemobiliseerd om je van ons werk af te leiden en verwarring te veroorzaken in de gedachten van vele mensen. Angsttechnieken werden al generaties lang succesvol toegepast en ze werken nog steeds voor de zwakkeren van geest. Deze mensen, die zichzelf zien als experts die het beter weten dan wie dan ook, worden gebruikt.

 

montague-veronica_keen

 Het is belangrijk om jezelf er van te distantiëren en ons werk van hen. Afleiding en verwarring worden door de cabal gebruikt: het is alles wat ze nog rest om te proberen zich aan het beetje macht dat ze nog hebben vast te klampen. Door te voorkomen dat het licht volledig geactiveerd wordt zet de cabal haar corrupte leiderschap voort. Iedereen moet zichzelf afvragen….

HELP IK, OF WAT IK ONSCHULDIG DOE, DE CABAL MET HET VOORTZETTEN VAN HAAR KWADE HEERSCHAPPIJ OVER ONZE WERELD?

DODEN JULLIE VOOR HUN DOELEINDEN? VOEREN JULLIE HUN WETTEN UIT?

Zitten jullie nog steeds gevangen in de 3-dimensionale wereld die voor jullie door de cabal is gecreëerd? Kijk in je geweten en vraag jezelf, “Wat doe ik om het licht in staat te stellen alles dat duister en corrupt is te verwijderen?” Er zal een tijd komen, spoedig, dat je deze vraag onder ogen zult moeten zien, dus moet je voorbereid zijn. Er zijn zoveel goede mensen daarbuiten die de moed hebben om de weg te wijzen. Hun begeleiding is vrijelijk beschikbaar. Er moeten beslissingen worden genomen, aangezien je niet kunt blijven stilzitten en hopen dat het weg zal gaan: dat gaat het niet. Jullie handelingen in deze tijd zijn van groot belang. Sta je op met de 99% en verenig je met de mensheid; een mensheid die verenigd is in liefde en licht, die wil leven in vrede en harmonie. Dit is haar doel. Dit is toch zeker waard om voor samen te komen.

Veronica en Andrew (Bartzis) geven jullie de kans om te laten zien dat jullie in harmonie samen kunnen komen en je potentieel te verenigen om alle goede energie, die werd gevangen door de cabal om te voorkomen dat jullie erbij konden komen, te bevrijden. Het is de eerste keer dat het mogelijk is om dit te doen. Hiervoor is het nodig dat de mensheid als een geheel samenkomt. Veronica en haar vrienden maakten een begin, vorige maand en we hebben het resultaat aan beide zijden van het leven gezien. Het wetenschappelijke bewijs is er om te bewijzen dat het werkt. Laat je niet door de neezeggers beïnvloeden. Ze zullen met elke reden onder de zon komen om te suggereren dat het niet gedaan kan worden tenzij het op hun manier wordt gedaan. Ze zullen eveneens valse verklaringen afleggen om twijfel te zaaien in zwakke geesten. Ik zeg jullie: het kan gedaan worden en het zal gedaan worden. Kijk maar naar al die onthullingen die gedaan werden sinds Veronica het vrijgaf op 26 mei en vraag jezelf hoe dit tot stand kwam. Was het toeval?

Feiten moeten onder ogen worden gezien. Het is aan ieder van jullie om je verantwoordelijkheid te nemen. Onderneem actie ten goede van iedereen. Jullie wereld is zo’n puinhoop. Zoveel verstoring en gemanoeuvreer om redenen te creëren een WO3 te starten. De cabal ziet het als haar enige redding. Jullie zwijgen en volgzaamheid stellen hen in staat om door te gaan op hun weg.

Het wordt tijd dat jullie je ware geschiedenis leren kennen. Veronica onderneemt stappen om het publieke bekendheid te geven. Vraag jezelf waarom er de noodzaak was om het te verbergen en te vervangen door pure fictie, die jullie gevangen en gecontroleerd hield. Als je ziet wie deze gefantaseerde geschiedenis creëerde zal alles zo helder worden als daglicht. Ben je klaar voor deze onthulling?

We moesten jullie hier langzaam aan naar toe begeleiden omdat er nu voldoende licht voor jullie is om je in staat te stellen de volledige feiten omtrent jullie slavernij te bevatten. Om te worden wie je waarlijk bent moet je leren waarom jullie tot slaven werden gemaakt en waarom het nodig is om nu jezelf te bevrijden uit deze zeer wrede slavernij. De feiten moeten onder ogen worden gezien en onverwachte beslissingen moeten worden genomen. Jullie zijn machtige lichtwezens die dom werden gemaakt en werden gedwongen een manier van leven te accepteren die volkomen vreemd is aan jullie ware zelf. Jullie werden dermate gehersenspoeld en gecontroleerd dat er geen vrijheid van denken is. Jullie werden gemechaniseerd om te gehoorzamen en te dienen. Maar gelukkig komen deze dagen snel tot een einde. Vrijheid roept en het is tijd die te omarmen.

Mediteer zo vaak als je kunt aangezien dit je verbindt met je hogere zelf en je familie in de geestenwereld. Maak je los van al het valse nieuws, wat slechts propaganda is om je in de val te lokken en je vast te houden in een 3-D wereld. Alles op TV wordt zorgvuldig gecalculeerd om je in de val te lokken. Het houdt je in een mentale gevangenis waar je niet voor jezelf kunt denken. Tot nu toe waren jullie je niet bewust hoe gecontroleerd jullie levens waren. Door TV word je geleid wat je moet eten, wat te denken, wat te dragen en waar te gaan. Het vergt zo veel tijd van je waardoor je je niet langer met de mensen om je heen bezig houdt en je denkt niet langer vanuit jezelf. Een valse realiteit werd gecreëerd die je weerhoudt van denken voor jezelf of bezig te zijn met de natuur. Dit alles zorgt ervoor dat je het niet gewoon bent geïnformeerde beslissingen te nemen voor jezelf. Het zorgt ervoor dat je je niet bewust bent van de enorme veranderingen die allemaal rondom je gebeuren nu het licht gevestigd is en ons werk vrucht begint te dragen.

Samen zullen we alle noodzakelijke stappen zetten om jullie wereld te bevrijden van de waanzin van corruptie en controle. We zullen het vreedzaam doen en met liefde voor de mensheid in ons hart. Dit is jullie grote kans. Kom tezamen als EEN en alles zal goed zijn.

Mijn lief, ik ben me volledig bewust van de obstakels die voortdurend op je pad worden gelegd. Probeer het te zien als de cabal die probeert de macht te behouden. Elke dag brengt meer problemen. Ja, dat is zwaar voor je, maar je hebt de vastberadenheid om door te gaan, ondanks de moeilijkheden. Ik vraag dat liefde en licht worden gestuurd naar ons werk. Het is voor de mensheid.

Wees sterk, mijn lief. Voor altijd, je aanbiddende

Monty

 

Bron : Galactic Channelings

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees