Veronica, mijn lief, je werk met Andrew (Bartzis) blijkt heel succesvol te zijn. Het brengt waarheid naar buiten dat alles verklaart hetgeen mensen jarenlang heeft verward en beziggehouden. Ik zei je dat Augustus de maand voor onthullingen zou zijn. Spoedig zul je het hele plaatje zien. Je zult weten welke stappen gezet moeten worden om alles dat duister en corrupt is te verwijderen. De plannen van de cabal hadden geen succes. Het werd ze niet toegestaan WO.3 te beginnen. Ja lieverd, het is waar dat SLAGSCHEPEN van DE AARDE WERDEN WEGGEHAALD en geplaatst werden waar ze geen kwaad kunnen doen. Schepen van de VS, de UK, Duitsland en natuurlijk Israel.

 

montague-veronica_keen

Ze hebben geen idee waar hun schepen heen zijn gegaan. Het wordt ze niet langer toegestaan om oorlog te voeren in hun pogingen om werelddominantie te krijgen.

Ik zeg je nu dat GEEN ENKEL RAS JULLIE PLANEET ZAL DOMINEREN. Dat wordt niet toegestaan. Alle mensen op Aarde moeten in vrede leven. Dat kan niet worden veranderd. Dat is HET PLAN.

Er zijn een paar ET’s die regeringen met duistere intentie steunen, maar ze zullen niet slagen. Het Goddelijke Plan staat: niets kan dat veranderen en ons werk aan beide zijden van het leven zal daar voor zorgen.

Onze hartelijke dank gaat uit naar al die geweldige mensen die geworden zijn wat wij zien als een Leger van het Licht, dat werkt aan de leylijnen om er voor te zorgen dat de energie wordt bevrijd. Ze zullen hun plaats hebben in de geschiedenis en dat verdienen. Ze doen uitmuntend werk. Op een dag zullen ze zelf het belang van hun werk zien. Het activeren van de leylijnen is het belangrijkste werk dat je nu kunt doen. Jullie redden je planeet. Wat voor belangrijker werk zou je kunnen doen?

Ik ben me ervan bewust hoe bedroefd je bent, mijn lief, als je de afslachting ziet van een nobel en vreedzaam volk (in Palestina). Wat zegt dit je over de mensen waarin je werd gevraagd je vertrouwen te stellen? Dit is hun plan om jullie wereld over te nemen. Iedereen die stil blijft en zijn ogen sluit voor deze slachting is net zo schuldig als degenen die de bommen werpen. Wat er op deze arme hulpeloze mensen neerregent is PUUR KWAAD. Wie zal jullie steunen wanneer ze voor jullie komen? Dit is een overname: ze willen alles, en jou eveneens!

Weiger er deel van te zijn en maak je gevoelens duidelijk. Weiger te assisteren in de overname van de mensheid. Weiger een MENSELIJK OFFER te zijn. Trap niet in welk ANGST pakketje dan ook waar ze straks weer mee komen.

De ebola uitbraak werd zorgvuldig gepland. Het is bedoeld om ANGST te zaaien, om ze in staat te stellen meer van jullie te verwijderen. Zulke ‘uitbraken’ worden van te voren goed gepland en getimed zodat jullie je ogen afnemen van wat je aan het doen bent. De niet-verlichten trappen er elke keer weer in. Stop ermee SCHAPEN te zijn. Doe onderzoek en neem je verantwoordelijkheid. Zulke tactieken werkten in het verleden maar nu zijn jullie je bewust van hun spelletjes.

Velen van jullie hebben gedoneerd aan het fonds dat ons zal helpen de Centra in jullie wereld op te zetten. Deze zullen jullie door de moeilijke tijden heen helpen wanneer alles dat jullie vandaag voor gewoon aannamen niet langer beschikbaar zal zijn. Jullie moeten leren een poosje zelfvoorzienend te zijn, totdat jullie bijeenkomen, VRIJE ENERGIE creëren en zelf je voedsel verbouwen etc. Jullie moeten leren zonder de dingen te leven die jullie vandaag de dag voor gewoon houden. Deze verandering komt en je kunt je er niet voor verbergen, want het is al begonnen. Veronica vindt de juiste mensen, die de nodige kennis hebben om jullie te adviseren omtrent alle aspecten van het leven in het licht. Help alsjeblieft wanneer het mogelijk is.

Word wakker voor het feit dat alles wat je op TV en in de kranten wordt verteld ontworpen is om je in slaap en in angst te houden. Jullie zijn in een WIJ en ZIJ situatie. 99% wordt bij de neus naar hun vernietiging gesleept door de 1%. Hoe kan dit?

TV is hun controlemethode. Het zuigt je naar binnen en infecteert je geest. Het controleert elke gedachte en handeling van je. Het laat je zien wat je ‘nodig’ hebt in je leven en waar je niet zonder kunt. Het verblindt je t.a.v. wie je bent en waar je toe in staat bent. Je wordt er een van de KUDDE: allemaal zingend van het zelfde psalmblad. Net als een muis in een rad, je rent voortdurend maar je komt nergens.

Wanneer je ontwaakt t.a.v. wie je bent en waar je toe in staat bent zul je je afvragen hoe zo weinigen zo veel op Aarde hebben kunnen vernietigen. Sommigen van jullie trappen nog steeds in de leugens, en staan hen zodoende toe om te dicteren hoe jullie wereld geregeerd zou moeten worden, in de misvatting dat hun poppetjes jullie bestwil ter harte nemen. Maar dat is niet zo. Het is tijd om te stoppen schapen te zijn.

Jullie waren deze week verrast te ontdekken dat de Rooms Katholieke Kerk JOODS is. De Jezuïeten zijn eveneens Joods. Joden hebben zich dus 2000 jaar verstopt achter verschillende labels. Vraag jezelf waar al die oorlogen om gingen? Het simpele antwoord: het is het bloedvergieten dat vereist is. De energie van ANGST in oorlogssituaties is de levenszuurstof voor degenen die jullie wereld controleren.

Het belangrijkste dat jullie tot je moeten begrijpen is dat ZE HET NIET KUNNEN DOEN ZONDER JULLIE!

Neem je macht terug. Dit is jullie planeet.

Jullie zijn op de weg naar vrijheid en licht. Bereid je er op voor. Denk erover hoe je zult overleven wanneer alle structuren die je momenteel als deel van je leven accepteert verdwijnen. Jullie zullen nieuwe structuren creëren, maar dat zal tijd kosten en geduld. Deze begeleiding hopen we te kunnen geven via onze Centra. Beide zijden van het leven werken samen om een betere wereld voor iedereen te creëren. We zullen jullie niet in de steek laten.

Mijn lief, probeer tijd te nemen om te rusten. Ik vraag jullie allemaal om je liefde en bescherming te sturen aan iemand die vastgehouden wordt door het duister.

Mijn liefde is altijd bij je. Je aanbiddende

Monty.

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees