Veronica kreeg vanmorgen droevig nieuws. Een dame die al 34 jaar een goede vriendin is is helemaal niet gezond. Dit is erg onthutsend voor haar. Stuur alsjeblieft liefde en licht naar haar vriendin. De cabal wordt onvoorzichtig. Haar activiteiten worden steeds duidelijker voor diegenen onder jullie die ontwaakt zijn. Alles dat gemaskeerd en uit het zicht werd gehouden moeten jullie nu onderzoeken en jullie moeten daarop actie ondernemen. Ik zorgde ervoor dat Veronica de YouTube video, BEHIND THE GREEN MASK (Achter het groene masker) van Rosa Koire bekeek, om ervoor te zorgen dat ze duidelijk kon zien wat er werd gedaan om de controle over de planeet Aarde over te nemen.


Wat ze doen bekleden ze in een taal die suggereert dat het allemaal voor jullie welzijn is. Ze willen alles van jullie afpakken en jullie hulpeloos en zonder hoop achterlaten. Gaan jullie dit laten gebeuren zonder op te komen voor jullie onvervreemdbare rechten? Degenen die jullie de Groene Agenda VERKOPEN implementeren Agenda 21. Ze gebruiken allerlei soorten camouflage om jullie voor de gek te houden en te verwarren en jullie in slaap te sussen met een vals gevoel van veiligheid.

Jullie zijn intelligente wezens van licht die nu het licht in stappen. Jullie weigeren je als schapen te gedragen die gemakkelijk misleid kunnen worden. Ze hebben Agenda 21 in heel veel verschillende vermommingen verborgen in een poging jullie voor de gek te houden. Jullie moeten begrijpen dat ze nooit en te nimmer iets zullen doen dat tot jullie voordeel is. Ze willen jullie niet, maar wat jullie hebben!

Ze willen de controle over jullie wereld, met slechts een paar van jullie in leven om hun slaven te zijn. Jullie hebben geen tijd te verliezen. Onthoud dat jullie gezamenlijk sterk zijn. Velen in het LEGER beginnen in te zien dat ze slechts moordmachines zijn die Agenda 21 ten uitvoer brengen. Sommigen van deze soldaten weigeren nu om nog te doden. Dit feit alleen is al een grote stap voorwaarts.

Ik vraag jullie met klem de meditaties voor de obelisken en de leylijnen voort te zetten. Jullie zien de resultaten, hoewel sommigen zich hier nog niet helemaal van bewust zijn. Jullie bevrijden de energieën van de Aarde; herstellen jullie planeet naar het licht. Elke inspanning, hoe miniem ook, is belangrijk en noodzakelijk.

1 Mei, BELTANE, is een dag waarop jullie je inspanningen moeten verdubbelen, want de Cabal zal de energieën daarvan tegen jullie gebruiken. Kaats gewoon terug wat ze jullie sturen. Ik zei al dat 2014 een zeer belangrijk jaar is. De volgende paar maanden zijn extreem belangrijk, dus doe zoveel moeite als je kunt met jullie meditaties. Vergeet ras of religie: jullie zijn het menselijk ras, worstelend om te overleven. Tezamen zullen we er voor zorgen dat jullie planeet de aanvallen van de Cabal zal overleven. Het is belangrijk dat jullie niets zomaar aannemen, hoe het ook wordt gepresenteerd om jullie voor de gek te houden. Het is niet in het belang van de Cabal om jullie op enigerlei wijze te helpen.

Ze lokken degenen wiens missie het is om de mensheid uit knechtschap te bevrijden in de val. Ik vraag jullie om liefde en licht te sturen naar die ene persoon die op dit moment wordt gemanipuleerd en gecontroleerd om te proberen te voorkomen dat hij zijn missie voltooit. Elke methode wordt tegen hem gebruikt: mind control, slaaponthouding, opiaten in voedsel etc. Hij ondergaat een vreselijke beproeving en hij heeft jullie hulp nodig om zichzelf uit deze val te kunnen bevrijden.

Toch wijs ik jullie er weer op dat niets is wat het lijkt. Onthoud dit en het zal je helpen door de propaganda heen te kijken die is ontworpen en wordt gebruikt om jullie in de val te lokken. De advertentiewereld wordt gerund door de Cabal en hun doel is jullie te misleiden door je te laten geloven dat je niet zonder hun producten kunt leven. De zwaarst gepromote producten zijn die welke jullie het meeste kwaad zullen doen. Alles dat jullie feitelijk goed zou doen, wordt verwijderd en gecontroleerd. Ze vernielen jullie planeet systematisch en velen van jullie assisteren hen. Maar geen enkele carrière is de vernietiging van alles dat voor de Mens noodzakelijk is om te overleven waard. De uiteindelijke conclusie is dat jullie je eigen ras vermoorden, evenals jullie zelf. Kun je in de spiegel kijken en zeggen: “ik heb nooit iets gedaan dat de mensheid of mijn planeet in gevaar brengt”. Jullie leven in een verraderlijke tijd. Jullie hebben alles te verliezen tenzij jullie positief gaan handelen. Wij, in de Geestenwereld, doen ons uiterste best om jullie hier doorheen te helpen maar we hebben jullie input nodig. Samen kunnen we het doen.

Het vergt moed om op te komen voor waarheid en gerechtigheid en te weigeren afgekocht te worden met valse beloften of het vooruitzicht op een makkelijk leven. Weiger je medemens te vergiftigen met fluoride dat aan het water is toegevoegd. Weiger alle producten die dat bevatten. Controleer al het voedsel op vergiften die zijn toegevoegd, vaak onder verschillende namen, in een poging jullie te verwarren. Ze veranderen de namen van additieven waarvan ze weten dat deze ziekte en ongemak kunnen veroorzaken. Onthoud, er zijn geen BIJ-EFFECTEN, alleen maar EFFECTEN.

Alle facties van de Cabal vechten nu onderling. Ze vechten om te overleven. Dit is wanneer ze fouten gaan maken, dus wees alsjeblieft ten allen tijde opmerkzaam. Er bestaat geen eer onder dieven. Kijk achter de publieke façade en zie het ware plaatje. Dit onderlinge vechten heeft ze verrast. Ze waren niet voorbereid.

Alle sterrenpoorten op jullie planeet worden zwaar bewaakt door de meest slechte REPTIELEN. Jullie hebben de hulp nodig van zeer krachtige mediums om ze te verwijderen. Maar jullie kunnen ook je gedachten gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Jullie leylijnenwerk zal ze storen, dus richt je energie op de sterrenpoorten en bevrijd deze bewust. Verwijder de reptielen. Gebruik de KRACHT VAN LIEFDE om je te verbinden met de sterrenpoorten, aangezien de reptielen niet kunnen leven in een atmosfeer van liefde. Het is alleen jullie angst en stress die ze machtig laat lijken.

De OBELISKEN, de LEYLIJNEN, en de ARK DES VERBONDS ZIJN WAAR JULLIE JE MEE MOETEN VERBINDEN EN DIE JULLIE DRINGEND MOETEN ACTIVEREN. JULLIE HEBBEN ALLES WAT JULLIE NODIG HEBBEN OM HET KWAAD TE VERWIJDEREN EN JULLIE PLANEET EN DE MENSHEID TE HERSTELLEN.

Waar wachten jullie op? Word je bewust van de kracht van jullie geest: gebruik het om vrede, gezondheid en geluk op jullie planeet te herstellen.

Velen keren naar de Aarde terug om een missie te vervullen. Vaak worden ze van hun koers afgeleid en dat is verwarend, want ondanks de wijziging van hun pad willen jullie nog steeds in ze geloven. Het valt echter niet te zeggen dat ze niet op het juiste pad zullen terugkeren. Ze hebben VRIJE WIL. Dus controleer het om te zien of een persoon op het juiste pad is of niet.

Angst is een wapen van de Cabal. Sommige mensen worden zo angstig dat ze bang zijn om tegen de Cabal in te gaan, of ze worden besmet door materieel gewin. Dingen kunnen dagelijks veranderen. Degenen binnen de Cabal zijn experts in het controleren van mensen en ze hebben er jaren ervaring mee.

ROME
Concentreer je op Rome, aangezien de ineenstorting van het Vaticaan alles dat corrupt is in jullie wereld zal doen omvallen. Het gezicht dat ze jullie laten zien is niet te vergelijken met wat er feitelijk gebeurt of wat er gepland wordt. Laat je niet om de tuin leiden door hun zorgvuldig gekozen woorden waarvan ze hopen dat ze jullie in onderdanigheid zullen lokken. Want woorden is alles wat ze zijn. Ze hebben geen substantie en ze kunnen niet vertrouwd worden. Spoedig zullen jullie in verwondering terugkijken naar wat jullie bereikt hebben door samen te werken en te handelen als een geheel. Je zult zien dat jullie in staat waren de energieën van de Aarde naar de mensheid te herstellen.

Wees lief voor jezelf, mijn lief. We hebben je kracht nodig.

Ik wil iedereen die ons werk steunt bedanken. We zijn een geweldig team.
Met mijn liefde, altijd. Je aanbiddende

Monty.

 

Bron: Galactic Channelings

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees