Ons Plan voor de Overleving van de Mensheid. 1. De Leylijnenergie: Jullie hulp bij het vrijmaken van deze energie was van het grootste belang voor de planeet. Dit moet doorgaan, jullie kunnen het je niet veroorloven te rusten totdat jullie werk gedaan is. Ga alsjeblieft door met dit waardevolle werk. 2. We zullen plekken met macht kiezen. We zullen ons concentreren op het sturen van licht en liefde om alles dat duister is te verwijderen. LONDEN is de eerste stad waarop we ons gaan concentreren. Wat ik me voorstel is enorme kringen van mensen die liefde en licht sturen naar Londen vanuit elk land ter wereld. Vanwege het tijdsverschil zou er een constante stroom van licht en liefde gericht worden op Londen.

 

montague-veronica_keen

Taal is geen barrière. Jullie komen als mensheid tezamen, om jullie overleving te verzekeren. Deze verrichting zal demonstreren hoe machtig jullie zijn; de Cabal had het nodig dat jullie dat geloofden. Kijk naar de methoden die ze gebruikten om ervoor te zorgen dat jullie je hulpeloos voelden: chemtrails, fluoride, inentingen, chemische medicijnen etc, allemaal ontworpen om jullie volgzaam en hulpeloos te maken.

Dit werkte niet bij iedereen, aangezien sommigen doorkregen wat er gedaan werd en dit aan de kaak stelden. Elke dag ontwaken er meer van jullie en het licht in jullie wereld neemt toe.

(Neem alsjeblieft de tijd om Everything goes into the Grids van Bradley Love te lezen en in je op te nemen. Het verklaart zo veel en het helpt je te begrijpen waar je mee te maken hebt.)

De Mensheid werd in slaap gesust met een vals gevoel van veiligheid door de Cabal. Je kunt je niet voorstellen hoe gecontroleerd dit was. Jullie vinden nu je weg en zoeken naar antwoorden. Jullie zullen ze vinden. Denk zelf na. Accepteer niet blindelings wat jullie door de media wordt verteld, en door regeringen etc. Doe je eigen research. Jullie zijn geen schapen. Jullie beginnen nu pas het controlesysteem duidelijker te zien en jullie voelen de behoefte om te handelen. Het wegwerken van de corruptie in Londen is een belangrijke stap voorwaarts. De resultaten die jullie boeken in Londen zullen jullie de aanzet geven om door te gaan totdat alle corruptie wereldwijd aan de kaak is gesteld en verwijderd.

Onthoud om kringen van mensen te gebruiken wanneer maar mogelijk, vanuit alle centra van de globe. Dit kan niet mislukken. De kracht van jullie gedachten zal je verbazen. Jullie zullen worden wie jullie zijn: lichtwezens, in deze tijd op de Aarde, om de Aarde te redden van de Cabal.

Ik weet dat de aanvallen van de Cabal moeilijk zijn om mee te leven. Velen van jullie worden door de Cabal gebruikt om degenen die de corruptie aan de kaak proberen te stellen geniepig aan te vallen. Jullie moeten je hiertegen wapenen. Weiger jezelf te laten gebruiken door de Cabal om hun vuile werk te doen.

Niets is wat het lijkt. Houd dit altijd in gedachten. Probeer met heldere ogen te kijken, met eerlijkheid en compassie, naar waar je mee te maken hebt. Wat was het dat expres de gedachten en zielen van de mensheid wilde controleren: RELIGIE. Ze stammen allemaal uit ROME, dat de mensheid 2000 jaar lang domineerde. Het is verantwoordelijk voor dood, vernietiging en mindcontrol van de massa’s. Het zal vallen en zonder een spoor na te laten verdwijnen. Het zal tenonder gaan als DE GROOTSTE ZWENDEL IN DE GESCHIEDENIS. Het drinken van het bloed, het eten van het vlees; dit is een SATANISCH RITUEEL. Word wakker!

Terwijl het licht zich uitbreidt zal het degenen die niet op Aarde thuishoren ontmaskeren. Ze zullen niet in staat zijn hun menselijke verschijningsvorm te handhaven. Zonder jullie inschikkelijkheid kunnen ze niet overleven op Aarde. Ze hebben het leven op Aarde voor de meerderheid gereduceerd tot een schamel bestaan. Ze hebben ervoor gezorgd dat iedereen die ze aan de kaak stelt zonder geld komt te zitten. Dit wordt gedaan om te proberen te voorkomen dat je voor het licht werkt.

Stuur liefde en licht naar de mensen van de Oekraïne. De VS, het Verenigd Koninkrijk en Israel sturen aan op oorlog. Kijk naar al diegenen die oorlog propageren. WAT IS DE GEMEENSCHAPPELIJKE NOEMER? Waarmee zijn ze allemaal sterk verbonden? Wie zijn ze?

Het vergt moed om voor de waarheid op te komen, omdat dat nooit zonder gevolgen is. Het Ierse volk blijft waarheid en gerechtigheid verdedigen. Ze zullen alle corruptie die hen was opgedrongen verwijderen. Tezamen zullen ze slagen. Zij zullen de weg wijzen. De tijd is gekomen om voor de waarheid, de liefde en het licht op te komen. Maak een bewuste keuze om het 3D denken- en leven te verlaten. Sta erboven. Bezie alles dat 3D is als iets uit het Duistere Tijdperk. Het is tijd om te groeien en de toekomst die voor jullie opdoemt te onderzoeken. Een toekomst zonder oorlog, honger, thuisloosheid en alle andere ‘voordelen’ die het leven onder de heerschappij van de cabal oplevert. Dit betekent alles dat jullie tot nu toe zonder vragen hebben geaccepteerd, opnieuw overwegen. Jullie oogkleppen zullen worden verwijderd. Jullie zullen geschokt zijn over wat jullie voor je zien gebeuren. De verandering ligt in jullie handen. Er is meer dan genoeg voor iedereen van alles in de wereld. Er is geen tekort aan goud; het is alleen voor jullie verborgen. Er is een overvloed aan olie; er is geen schaarste.

Deze tekorten zijn gecreëerd om jullie ongerust te houden. Voedsel wordt vernietigd terwijl velen verhongeren. Dit wordt gedaan om de massa onder controle te houden. Ze tonen geen compassie voor de mensheid. Ze kunnen geen medeleven voelen. Ze zijn niet als jullie. Een paard, geboren in een varkensstal, maakt het nog geen varken. Jullie hebben jaren van indoctrinatie, gefingeerde geschiedenis en giftige chemicaliën doorgemaakt en jullie hebben het overleefd! Sommigen van jullie zullen moeite hebben met accepteren dat het allemaal leugens waren en dat de cabal, die jullie gediend hebben, de populatie wil afmaken. Jullie accepteerden de rotzooi die jullie als feit werd gebracht zonder te vragen. In werkelijkheid was het mindcontrol.

Ik moedigde Veronica aan Centra op te zetten om de overgang te ondersteunen en het jullie mogelijk te maken naar een hogere dimensie van leven op te stijgen. Jullie zagen de leugens en karaktermoorden, etc, alles georkestreerd door de cabal. We zullen de Centra over de hele wereld opzetten. Het maakt deel uit van het Grote Plan. Het zal geschieden. Veronica heeft 11 jaren van haar leven gewijd aan het onderzoeken en blootleggen van de corruptie. Gedurende dit proces is ze familie en vrienden kwijtgeraakt waar ze zielsveel van hield. Het is een moeilijke weg maar ze is op Aarde om een taak te vervullen en ze zal niet aan het wankelen gebracht worden.

Jullie hebben geen tijd te verliezen. De cabal werkt onvermoeibaar aan haar overname van de planeet. Voeg je je bij het Leger van het Licht en werk je aan de bevrijding van het menselijke ras uit slavernij? Grote vragen behoeven antwoorden. De tijd om in actie te komen is NU!

Mijn lief, probeer alsjeblieft een beetje tijd voor jezelf te nemen. Wees te allen tijde alert. Voorzichtigheid is geboden omdat dit zware tijden zijn.

Voor altijd, je aanbiddende,

Monty.

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees