DE WERELD VERANDERT DOOR JE VOORBEELD, NIET DOOR JE MENING. (Anoniem) Vrienden op Planeet Aarde, ik vraag jullie om de tijd te nemen om jullie positie te bepalen. Het is cruciaal dat jullie volledig begrijpen waar jullie tegenover staan. Ieder van jullie moet een rol hebben in het redden van de mensheid en jullie planeet. Er is voldoende informatie beschikbaar voor jullie, waardoor het voor jullie mogelijk is te zien wat er gedaan wordt door hen die jullie planeet willen overnemen. Sluit jullie ogen niet voor de ernstige situatie waar jullie je in bevinden.

 

montague-veronica_keen

 

Atlantis en Lemurië verzaakten maatregelen te nemen en moesten de consequenties onder ogen zien. Luister naar jullie harten en zielen, niet naar de trollen die jullie in een 3D wereld willen houden; eens zullen ze geconfronteerd worden met de consequenties van hun handelen. Pogen de mensheid in 3D te houden is een misdaad.

Bewijs voor de corruptie wordt dagelijks blootgelegd. Het is in jullie belang het te onderzoeken en stappen te ondernemen om jullie zielen uit een dergelijke slavernij te bevrijden. De gevangenisdeuren hebben zich geopend. Heb je de moed om de vrijheid in te gaan? Jullie zielen werden bij de doop binnengehaald. Neem ze terug! Het is jullie recht. Jullie alleen zijn verantwoordelijk voor je eigen ziel. De beslissingen die je nu neemt zijn voor eeuwig. Denk hier alsjeblieft serieus over na. Het vereist moed om op te staan en geteld te worden. Heb je de moed die dit vraagt?

De strijd om de overname van jullie planeet woedt in alle hevigheid rondom jullie. Hebben jullie de ogen om dit te zien? Je ogen sluiten is geen optie. Het zal niet weggaan. Elke dag zien degenen die ontwaakt zijn steeds duidelijker wat er gebeurt en komen samen om tegenstand te bieden om jullie helpen te zien waar jullie mee te maken hebben. Neem je macht terug. Gebruik de Verklaringen. Stop hersenloze slaven te zijn. Bereid je voor veranderingen door te voeren en creëer een toekomst die al het leven op Aarde respecteert.

Wanneer de corrupten vallen (en dat zullen ze), ben je dan klaar om voedsel te produceren en alles dat nodig is om het leven op Aarde te ondersteunen? Met jullie steun zullen onze Centra dat doen, maar het kan niet gerealiseerd worden zonder jullie hulp. Veronica is zich bewust van de maatregelen die de corrupten bereid zijn te nemen, om zodoende de macht vast te houden. Eeuwenoude demonen worden gebruikt om frequenties te stelen en deze vast te houden. Ze kunnen vele aanvalsvormen gebruiken, bijvoorbeeld via dieren etc. Mensen zijn zich niet bewust van dergelijke mogelijkheden en wijzen ze direct af. Ze zijn al tijden inderdaad met groot succes ingezet. Onwetendheid zal jullie niet beschermen. Het leven op Aarde is risicovol geworden. Onderzoek manieren om jezelf en de jouwen te beschermen. Aarde is de katalysator. Andere planeten zijn afhankelijk van jullie in het nemen van de juiste beslissingen. Vele zielen zijn van Atlantis teruggekeerd in de hoop dat ze kunnen voorkomen dat er weer zo’n ramp gebeurt. Ze nemen contact met Veronica op vanuit zoveel landen: Canada, Spanje, Oostenrijk, Holland, Rusland enzovoort.

Je snapt toch wel dat sport, muziek, TV, films enzovoort allemaal ontworpen zijn om je in slaap en onder controle te houden. Ze zijn gebruikt als gevangenbewaarders en tot nu toe heb je van je gevangenschap genoten. Jullie ogen zijn geopend en jullie willen vrij zijn. Jullie overweldigers hadden honderden jaren om zich op de overname voor te bereiden. Jullie, daarentegen, zijn er net voor ontwaakt en moeten actie ondernemen. De informatie is er, dus je kunt je handen niet in onschuld wassen. Er zijn goede mensen die veel van zichzelf geven om jullie te helpen ontwaken, en je ziel en je planeet te redden.

Degenen die suggereren dat ik angst creëer, zullen leren wat echte ANGST is, mocht de overname van jullie planeet ooit lukken. Het is alarmerend te zien dat het ‘A’virus zoveel mensen heeft bereikt, die nu goede informatie met onjuiste en misleidende informatie mengen. Dit zijn mensen die vertrouwd werden; maar nu niet langer vertrouwd kunnen worden. Het is een strijd om de gedachten (engels: mind) van de Mens. Wees waakzaam en alert hiervoor. Deze verandering gebeurt van de ene dag op de andere. Het is schokkend om te zien. De Corrupten gebruiken alle hen ter beschikking staande wapens. Hun arsenaal is enorm. Jullie zijn er op gewezen hoe woorden en zwarte magie elke dag worden gebruikt. Het is krachtig en het is al eeuwenlang het wapen van hun keuze. Veronica maakte het onlangs uit de eerste hand mee en leerde tot haar schade hoe effectief het is. Degenen die jullie wereld regeren hebben agenten en gezanten die handelen wanneer ze daartoe worden bevolen en zullen tot het uiterste gaan om aan de macht te blijven. Het wordt ze niet toegestaan elkaar te kennen, aangezien dat het controlesysteem zou verzwakken. Jullie moeten dit alles begrijpen zodat jullie jezelf kunnen beschermen. Ik ben er eentje van twaalf, aan wat jullie de andere kant van het leven noemen. Wij zijn het Netwerk. Onze missie is Planeet Aarde te beschermen. Veronica heeft mijn collega’s van het Netwerk ontmoet. We zullen als adviseurs handelen tijdens de Transitie. Dit is onze wens. We zullen in staat zijn onszelf te laten zien en vrijelijk met jullie te spreken wanneer de controle die jullie verstrikt wegvalt. Daarna is alles mogelijk en zal alles onthuld worden. De strijd om jullie zielen is meedogenloos. Als jullie de hele wereld zouden winnen maar je eeuwige ziel verliezen, dan zijn jullie niets.

Mijn boodschappen zijn ernstiger geworden. We moeten jullie wakker schudden m.b.t. je plicht. Liefde, en alleen liefde zal jullie helpen. Liefde voor je medemens. Compassie voor degenen die lijden vanwege de Cabal haar verlangen naar oorlog. Zend liefde en licht naar de hele mensheid, speciaal naar die zielen wiens frequenties gevangen worden gehouden door de heersers van jullie planeet. Ze hebben jullie hulp nodig om vrij te komen. Gebruik alsjeblieft je meditaties om ze liefde en licht te sturen. We hebben jullie hulp nodig om ze te bevrijden. Kom tezamen als nooit tevoren en werk naar het bevrijden van de mensheid uit haar slavernij.

“Niets is wat het lijkt.” Het is gewoonlijk het omgekeerde. Accepteer niet blindelings wat je via de televisie, enzovoort, wordt verteld. Het is niet waar. Stop marionetten te zijn.

Mijn lief, we komen er. De zaken openen zich snel. Je werklast neemt dagelijks toe. Probeer te rusten. Het is moeilijk om overal mee te dealen, maar de mensen zullen dat begrijpen.

We zijn hier voor je. Altijd, je aanbiddende

Monty

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees