Het Licht der Waarheid verspreidt zich, mijn lief. Het ontwaken versnelt zich. Hier hebben we lang op gewacht. Er is tevens een enorme overschaduwing van mensen op sleutelposities om het Ascentieproces naar het licht te voorkomen of te vertragen. Ze willen voorkomen dat mijn woorden de mensen bereiken door ze te blokkeren. Dit was te verwachten. Ik heb altijd gezegd dat ze zouden vechten tot het einde. Ze concentreren zich op sleutelfiguren en brengen deze uit koers. Het is zwaar, maar wij in de Geestenwereld zijn vastbesloten om je hier doorheen te gidsen. Het zou nooit een makkelijk pad worden maar tezamen zullen we slagen.

 

De wetenschappelijke wereld realiseert zich nu het grote belang van Ierland. Ik vraag je nu om iets uit zo’n rapport te delen, aangezien het zo velen zal helpen duidelijk het grote belang van ons leylijnen-werk te begrijpen.

“Voor sommigen representeert Ierland het eerste land dat door de Alta-Ra werd gekoloniseerd, de wetenschapspriesters die in staat waren Atlantis te verlaten voordat het in de oceaan verdween. Heden bekend onder de naam DRUIDEN, zetten ze hun stempel op Ierland met hun kennis en hun krachten. Dit land heeft meer Heilige Plaatsen, meer Gewijde Sites, meer megalithische en middeleeuwse bouwwerken dan enig ander land en in elk ervan kan een GODDELIJK doel worden gevonden. Deze bouwwerken, vaak duizenden jaren oud, zijn allemaal geplaatst op krachtgebieden of krachtvelden, waar de mineralogische samenstelling, ondergrondse watersystemen, de tellurische en kosmische verbindingen geoptimaliseerd worden om een “constructie” te ontvangen die ontworpen is om als brug tussen Hemel en Aarde te dienen. De activering van deze belangrijke energetische centra van Ierland heeft een resonantie-effect gecreëerd tussen alle andere sites die in het verleden werden geactiveerd. Het is nu een zeer dicht netwerk dat bestaat uit een massa getransmuteerde tellurische lijnen (gordijnen), Leylijnen en Gouden en Zilveren lijnen die zich over Ierland en de wereld verspreiden: een radicale transformatie van het Collectieve Bewustzijn van het Ierse volk als geheel. Deze sites, die het spirituele erfgoed zijn van een uniek verleden in de geschiedenis van de mensheid, zijn nu ontwaakt voor hun hemelse bestemming en sturen het Waarheidsbewustzijn naar de diepten van Wezens en Materie.”

De auteur van het bovenstaande is bekend bij Veronica Keen, maar wenst momenteel anoniem te blijven.

Vele keren heb ik jullie verteld: “IERLAND IS DE SLEUTEL DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN”.

Het moet daar beginnen. Ik zeg tegen het Ierse volk: kom tezamen, ontdek wie je bent, je ware geschiedenis; dan zal het duidelijk worden wat er was gedaan om de illusie te creëren waarin jullie je vandaag bevinden. Verwerp datgene dat jullie gedachten door middel van angst gevangen hield. Word zoals jullie werden geschapen te worden. Wees trots op wie jullie zijn. De oude Ieren kenden alle antwoorden. Zij waren compleet. Kijk naar jullie verleden om te leren hoe een betere toekomst te creëren voor de hele mensheid. Onthoud, de mensheid rekent erop dat jullie dit doen.

De expeditie die jij en Andrew Bartzis hebben besproken is van het grootste belang. Het zal alles ontsluiten dat werd gebruikt om de mensheid te controleren. Het moet gefilmd worden zodat het live de wereld in kan gaan, zodat iedereen die dat wenst zich er mee kan verbinden. De Ierse drums zullen opnieuw het ritme van de waarheid slaan terwijl ze de energie vrijlaten die jullie planeet zal herstellen. Ierland, de toekomst van de mensheid en de toekomst van jullie planeet ligt in jullie handen.

Zijn jullie bereid te doen wat er van jullie wordt gevraagd?

Ik geloof van wel. Jullie namen het op tegen de banken. Nu is het tijd om degenen die jullie gevangen namen aan te pakken.

Mijn lieve vrouw kreeg dinsdag een beroerte en wederom werkte Robert’s “magische formule” prima om voor volledig herstel te zorgen. Ze kreeg zo veel verzoeken om de formule die we dan ook graag met jullie delen. Het werkte ook voor mij toen ik op het aardvlak was.

Zodra je weet dat je een beroerte hebt gehad, neem:

400 mg vitamine Q10

400 mg vitamine E

400 mg vitamine C

3 Kyolic knoflook

3 Cardio aspirines

Herstel begint binnen een half uur. Algeheel herstel binnen 3 uur.

Je lichaam is in stresstoestand als je een beroerte hebt. Dus moet je het onmiddellijk ondersteunen met deze vitaminen. Draag ze altijd bij je. Vertel je naasten om erop toe te zien dat je ze zo spoedig mogelijk inneemt. Onze dochters bellen Veronica elk uur om zich er van te verzekeren dat ze in orde is nadat ze een beroerte heeft gehad.

Veronica zal volgend weekeinde in Ierland zijn. Ik vraag de mensen van Ierland om er voor te zorgen dat ze de verzekering krijgt die ze nodig heeft dat jullie bereid zijn naar voren te stappen en te doen van wat jullie gevraagd wordt. Kijk niet naar jullie regering aangezien zij het Ierse volk niet dienen. Het zijn jullie, de mensen, die de wereld vrij zullen maken. Geen oorlogen meer, geen honger of dakloosheid, geen armoede meer. Laat dit jullie aandrijfkracht zijn.

Een boodschap van Veronica

Begrijp alsjeblieft dat ik niet iedereen kan beantwoorden. Ik sla alle e-mails die ik ontvang m.b.t. de Expeditie naar Ierland op. Ik werk alleen en heb momenteel een gezondheidsprobleem dat me intense pijn oplevert. Jullie hulpaanbod zal behandeld worden, ofwel door mij, of door iemand van Andrew’s team.

Zoveel landen staan klaar en bereid om met ons mee te doen en willen deelnemen aan onze Ascentie naar het Licht.

Rust, mijn lief. Je hebt een moeilijke week voor de boeg. Geniet ervan wanneer je Marcia’s bruiloft viert. Ik wens Marcia en Paul alle geluk in hun toekomstige leven met elkaar.

Wees gelukkig, mijn liefde. Ons zware werk komt tot voltooiing.

Voor altijd, je aanbiddende

Monty

 

Bron: Galactic Channelings

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees