Er is zoveel gebeurd sinds we de laatste keer schreven, mijn lief. Ik wil je laten weten dat je heel veel succes hebt bereikt in Ierland. Dat is waarom de cabal op die manier terugsloeg; anders zou je bezoek genegeerd zijn. (Er werd zwarte verf over de Lea Fail gegooid na mijn bezoek. De Lea Fail is een antiek monument op Tara dat heilig is voor het Ierse volk). In 2012, op Tara-heuvel bij de Lea Fail, toen je de controle die het Vaticaan over je had herriep, toen je de duidelijk de antieke drums hoorde slaan onder je voeten, vielen ze het aan met een hamer. Zijn ze bang voor je, mijn lief?

 

 

Commentaar van Veronica

Voordat ik naar Ierland ging daalde er een groot blauw oog op me neer toen ik in bed lag. Ik voelde dat het was gekomen om me te waarschuwen dat zij me in de gaten hielden. Het gebeurde opnieuw in het hotel in Dublin.

Het netwerk en ik zijn iedereen die de tijd nam om in je Dublin te ontmoeten en te spreken dankbaar. Je hebt een paar hele speciale mensen ontmoet die dit pad samen met je zullen bewandelen. Ierland is aan het ontwaken. Het is een zeer intelligent volk dat de antieke historie en kennis kan aanboren: het zit in hun ziel.

Je begrijpt nu helemaal waarom Ierland de sleutel is die alles zal ontsluiten. Deze sleutel wordt nu omgedraaid en met de wil van de mensen om de kracht van hun gedachten te gebruiken in meditatie kunnen ze je helpen alles dat verborgen was te onthullen en daarmee het licht van de liefde voor de mensheid herstellen. Gebruik de foto’s van TARA om jullie energieën te concentreren wanneer jullie mediteren. Jullie toekomst hangt hiervan af. Ga alsjeblieft door met het werk aan de leylijnen. Dit draagt allemaal bij aan het succes van deze missie. Vrijheid van het controlesysteem ligt binnen jullie bereik: ga er dus voor. Je zult dit doen, mijn lief. Ik weet dat je uitgeput was na al het lopen en het beklimmen van heuvels en traptreden etc. Het was moeilijk voor je maar je wist dat het gedaan moest worden. Je moet zo spoedig mogelijk naar Ierland terugkeren om de zaken verder op weg te helpen. Deze taak moet worden voortgezet totdat er compleet succes is behaald. Weet dat degenen die met je meegaan speciaal zijn gekozen om dat te doen. Wij, aan de andere kant van het leven, regelen alles, maar helaas moet jij het zware werk doen. We zijn iedereen die je hierbij geholpen heeft dankbaar, hetzij financieel of door je een arm aan te bieden om die steile hellingen te beklimmen, of door hun woorden van aanmoediging.

Je succes op de Tara-heuvel staat vast. Je hebt zelf het bewijs gezien. We keken naar je toen je Andrew’s (Andrew Bartzis) herroepingen oplas naast de Lea Fail. Dat, mijn lief, zal in de jaren die komen herdacht worden. Degenen die de verf over dit antieke monument goten toonden hun onbegrip over het belang van Tara. De energieën gaan diep de grond in waar de cabal ze niet kan doordringen. Slechts de zuiveren van hart kunnen ze bevrijden.

De Expeditie naar Ierland die jij en Andrew plannen is van groot belang voor jullie planeet. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk nationaliteiten deelnemen. Jullie moeten als een bijeenkomen, zonder referentie aan ras of geloof: alleen de mensheid, als een machtige groep die het licht herstelt. Het Ierse volk zal jullie verwelkomen en blij zijn hun meest gewijde plaatsen met jullie te onderzoeken.

Ik weet hoeveel het voor je betekende om UISNEACH te bezoeken, mijn lief. Ja, het is de meest opzienbarende plek, vol geesten, druïden, oude koningen en koninginnen van Ierland: ze gaan er nooit weg. De beklimming was zwaar voor je maar er waren vriendelijke zielen bij de hand om je te helpen. Er is zoveel te zien en ervaren daar. Een bezoek is niet genoeg. Wanneer je je er eenmaal mee verbindt, laat het je nooit meer los.

Je gebruikte de energie van de CAT STONE terwijl je erop zat om Andrew’s Herroepingen te lezen. Het is tijd voor de mensheid om de corruptie te verwijderen en zich te realiseren dat iedereen vreedzaam kan samenleven op Aarde. Er is geen noodzaak voor oorlog. Jullie werd gevraagd je eigen soort te doden. Waarom zou je dat willen doen? Waarom wordt jullie gevraagd dat te doen? De cabal wil de bevolking reduceren en ze gebruiken jullie om dat voor ze te doen. Jullie worden van de wieg tot het graf gemanipuleerd en jullie beginnen je net van dit feit bewust te worden. Actie is nodig om deze manipulatie te verwijderen. Anders zullen jullie niet overleven. Jullie moeten actie ondernemen aangezien het niet zonder jullie volledige medewerking zal gebeuren. Laat je zelf niet in slaap sussen door een vals gevoel van veiligheid via goed bedoelende ‘channelaars’ die informatie krijgen gevoerd door de ARCHONS, die zich voordoen als overleden zielen of namen uit het verleden. Jullie zullen allemaal actief moeten zijn bij het verwijderen van de corruptie. We kunnen jullie helpen en adviseren, maar jullie moeten de verantwoordelijkheid nemen. Rust jullie zelf uit met alle nodige informatie, aangezien kennis macht is.

Je kunt de Ieren overal vinden. Het waren altijd al geweldige reizigers, dus deze informatie zal met ze resoneren en ze hopelijk weer bij elkaar brengen om een vreedzame wereld voor iedereen te creëren. De waarheid kan niet langer worden genegeerd.

Mijn lief, Marcia’s bruiloft was een schitterende gebeurtenis. Wij in de geestenwereld wensen Marcia en Paul een lang en gelukkig leven samen.

Mag ik om hulp vragen d.m.v. liefde en licht voor een prachtige ziel, HF, die in zijn eentje vecht tegen corruptie in de Britse Gerechtshoven? Ze riskeert het verlies van haar middelen van bestaan en haar huis, vanwege de schaamteloze manipulatie en leugens van advocatenkantoren, verzekeraars en de nalatigheid van de rechterlijke macht. ALS ZE SUCCES HEEFT MET HAAR ACTIES IN DE RECHTBANKEN, ZAL HAAR SUCCES EEN GEWELDIGE IMPACT HEBBEN OP DUIZENDEN ANDEREN DIE IN DE STEEK ZIJN GELATEN DOOR DE RECHTBANKEN EN DIE HEBBEN GELEDEN DOOR DE CORRUPTE ELEMENTEN IN DE WETTELIJKE BEROEPEN. Neem alsjeblieft wat tijd om haar liefde en licht te sturen zodat de waarheid mag zegevieren. Zend eveneens liefde en licht naar de Koninklijke Gerechtshoven zodat anderen die worstelen er nu ook van mogen profiteren.

Jij, mijn lief, had een vergelijkbare ervaring toen ik naar de geestenwereld overging. Mijn wettige testament werd aan de kant gezet door mijn bloed familie omdat je geen joodse bent. Je weet dat het mijn liefste wens was om zeker te stellen dat er voor je gezorgd werd, maar zoals je ten koste van jezelf ondervond, heersen de corrupten en lijden de mensen als gevolg daarvan. Je hebt het overleefd, mijn lief, tegen alle verwachting. Het rechtssysteem is een addernest dat ik niemand toewens. Zend liefde en steun aan al degenen die er in verstrikt zijn.

Onze missie is op weg en iedere dag doen er meer mensen mee. Iedereen is welkom. Doe rustig aan, mijn lief, aangezien je niet meer zo jong bent als eerst! Liefde zal de weg verlichten.

Altijd je aanbiddende

Monty

 

Bron: Galactic Channelings

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees