De hele structuur van het leven zoals jullie dat kennen valt uit elkaar. Het wordt aan de kaak gesteld. Verwarring alom nu alles waar jullie in geloofden blootgelegd voor jullie ligt: VALS TOT IN DE KERN. De mensheid was slachtoffer van de grootste misleiding in de geschiedenis van het universum. Jullie, mijn vrienden, zijn degenen die gekozen zijn om de waarheid te onthullen en de corrupten uit hun controleposities te verwijderen. Het is tijd om de illusie te zien voor wat die is en dan het leven op Aarde voor de mensheid te herstructureren.

 

montague-veronica_keen

Degenen die hun manieren aan de Aarde hebben opgedrongen en zichzelf wereldwijd in machtsposities hebben gemanoeuvreerd en de ware geschiedenis van de Mens hebben gewijzigd voor hun eigen doeleinden, moeten zich nu voorbereiden om de Aarde te verlaten op dezelfde manier waarop ze zichzelf toegang verschaften. Ze kunnen hun bewustzijn nooit verhogen. Ze zullen altijd in 3D blijven. Dit is waarom ze zoveel inspanningen doen om zoveel mogelijk van jullie in 3D te houden: altijd daar om hen te dienen. Helaas zijn velen van jullie te bang om de waarheid te erkennen en voorwaarts te gaan. Jullie hebben het controlesysteem geaccepteerd dus kunnen jullie de rest van je leven op Aarde op 3D niveau voortzetten.

De Strijd in de Ruimte wordt nog steeds voor jullie verborgen gehouden, maar spoedig zal het bewijs ervan voor iedereen zichtbaar worden. De strijd om jullie zielen is meedogenloos. Dit is duidelijk voor iedereen die ontwaakt is. Van velen van jullie werd de frequentie gestolen, hoewel jullie je hiervan volledig onbewust zijn. Het zorgt ervoor dat jullie volledig controleerbaar en gedienstig zijn. Dit maakt het de cabal makkelijk om jullie als slaven te gebruiken en degenen die jullie proberen te laten ontwaken t.a.v. het controlesysteem aan te vallen. Jullie verkochten je ziel zonder te begrijpen wat jullie deden. De cabal heeft alles van de laatste 2000 jaar gepland. Het enige waar ze geen rekening mee hielden was jullie ONTWAKEN. Ze geloofden niet dat mensen hun bewustzijn zo konden verhogen dat ze konden zien wat er werkelijk aan de hand was.

Alles op TV, in de kranten, jullie educatie, voedsel, water en lucht etc werd gepland om jullie in 3D te houden. Alle geschiedenis die jullie geleerd hebben is onwaar: helemaal vervalst. Het werd door degenen die jullie controleren geschreven om jullie gedachten te verwarren. Niets, en ik herhaal, niets begon in het Oosten. Het begon in het Westen. DEZE ENE WAARHEID laat zien dat alles wat jullie geleerd hebben compleet verzonnen is. Zij van de cabal bedachten religie en ze schreven de bijbel om ervoor te zorgen dat jullie hun samenzwering aanvaardden. Christus leefde lang voordat de Rooms Katholieke religie bestond. Niets dat ze als ‘evangelie’ aanmerken is waar. Ze schiepen een verhaal over Christus dat niet waar is: er was geen stal, geen kruis, geen nationaliteit.

Er is een enorme inspanning gaande aan deze kant van het leven om de mensheid en de Aarde te redden. We worden door goedwillende wezens van andere planeten geholpen alsmede door ontwaakte zielen op Aarde die hun leven hebben toegewijd aan dit doel. Degenen wiens doel het is ons te assisteren worden genadeloos aangevallen met wapens waarvan jullie geen kennis hebben. De cabal heeft veel geavanceerdere wapens dan jullie denken. Jullie weten alleen van scalaire- en microgolfwapens enzovoort. Wanneer degenen binnen de cabal reizen gebruiken ze geen methoden die aan de mens bekend zijn . Ze kunnen zich voortbewegen met een snelheid die jullie zou verbazen. Jullie onwetendheid houdt jullie op je plaats. De waarheid is dat jullie in een wereld leven waar je niets van af weet. De cabal kan zelfs jullie gedachten lezen, zodat ze je altijd een stap voor zijn. Totdat jullie wakker worden en samen pal gaan staan zullen jullie machteloos zijn.

De Ierse mensen hebben zich dit feit gerealiseerd. Ze kwamen bijeen om de noodzakelijke veranderingen voor elkaar te krijgen en ze zullen hierin slagen. Bid alsjeblieft voor degenen die jullie uit de duisternis proberen te leiden. Sommigen ondergaan de meest afschuwelijke ervaringen, waaronder chemicaliën in hun eten en drinken en geïmplanteerde apparaatjes. Kwaadaardige objecten kunnen worden gebruikt om duistere energieën te implanteren, evenals gedachten en bedoelingen die totaal vreemd zijn aan de betreffende persoon. Deze mensen hebben jullie hulp nodig terwijl ze worstelen om aan deze duistere controle te ontsnappen.

Nadat jullie eenmaal de controle over jullie planeet terugpakken en alles dat duister en corrupt is verwijderen zal alles hersteld worden. De zon zal weer schijnen en vrede zal hersteld zijn. Verwijder de controleboeien. Onthoud, de cabal kan niet bestaan in het licht; dus laat je licht schijnen en deel het met iedereen op je weg, en jullie zullen vrede herstellen. Dat is alles wat je hoeft te doen. De cabal is bang voor jullie licht, aangezien het krachtiger is dan hun wapens. Wanneer jullie dit doen zullen wij in de geestenwereld weer tussen jullie lopen om jullie te helpen de harmonie te herstellen.

Er was een geduchte poging van de cabal om ons Centrum in Ierland te verhinderen. Ze vrezen het ontwaken van de Ieren m.b.t. DE WAARHEID OVER WIE ZE ZIJN. Het Centrum moet er komen, omdat het andere landen voor zal gaan hetzelfde te doen en samen te komen en alles dat corrupt is te verwijderen. Ierland zal de weg wijzen. We zullen Centra over de hele wereld hebben omdat de mens hulp nodig zal hebben bij het zich aanpassen aan een compleet nieuwe manier van leven. Mijn collega’s en ik in de geestenwereld willen graag iedereen bedanken die vertrouwen blijft hebben in mijn werk met Veronica. Wij weten dat het nodig is en daarom zal het doorgaan. Er is geen plaats voor rancune omdat zulke aanvallen de ziel schaden. Jullie ziel is voor altijd, al het andere is tijdelijk.

Wees voorbereid en maak plannen voor wanneer de cabal de Aarde verlaat. Jullie moeten klaar zijn om om te gaan met de chaos die ze achter zullen laten. De mensheid heeft hun plan om een eigen planeet te hebben met enkel een paar mensen om ze te dienen vernietigd; een planeet zonder ‘nutteloze opvreters’. Dan hadden ze in hun ware gedaante kunnen leven, zonder de noodzaak om zichzelf in op mensen lijkende lichamen te hullen. Ze zouden alleen maar zichzelf hebben kunnen zijn, vrij om hun eigen uiterlijk aan te nemen.

2015 staat op het punt te beginnen. Zijn jullie voornemens het licht en liefde over de hele mensheid te verspreiden? Zullen jullie je verenigen met je medemens, om samen alles dat duister en corrupt is te verwijderen van de Aarde? Doe alsjeblieft alles wat mogelijk is om een betere toekomst voor de hele mensheid te creëren. Een toekomst die vrij is van corruptie. De verwijdering van schadelijke chemicaliën in het voedsel, het water, in de lucht en in medicijnen etc. Start met het maken van plannen voor hoe je wil dat leven op Aarde er uit zal zien.

Mag ik jullie vragen begrip te hebben voor het feit dat Veronica op dit moment door een extreem moeilijke tijd gaat, wat te maken heeft met aanvallen en slaaptekort. Ze is bezorgd om vrienden die gegrepen zijn door de cabal. Want dit is de laatste tegenstand van de cabal en ze halen uit naar een ieder waarvan ze vinden dat die in de weg staat. De strijd is behoorlijk venijnig geworden. Zend liefde naar degene die worstelt om zichzelf te bevrijden uit de klauwen van de cabal. Het was, voor zijn terugkeer naar Aarde, zijn keuze de diepten van het duister te ervaren, om zo te kunnen meevoelen met anderen die dit meegemaakt hebben.

Kijk naar de toekomst die jullie bezig zijn op te bouwen. Zorg ervoor dat het vredevol en harmonieus zal zijn voor iedereen die op aarde verblijft.

Mijn hart gaat uit naar jou, Veronica, omdat ik weet wat je doormaakt. Het is niet eenvoudig. Het is een moeizame en pijnlijke weg maar we zullen ons doel bereiken. Wij zijn een drie-eenheid. Wanneer een pijn heeft, lijden alle drie pijn. Dit kan niet veranderd worden, omdat het altijd zo geweest is. Wij drieën hebben in vele levens succesvol samengewerkt en we zullen dat blijven doen.

We omgeven je met liefde en licht, mijn lief.

Altijd, je aanbiddende

Monty.

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees