We zullen nog eens herhalen dat niets jullie lot, het achter je laten van de lagere dimensie, kan veranderen, behalve dat je kunt verdwalen en er niet uit kunt komen. De mogelijkheden om op te staan zijn onbeperkt en als jullie op dat pad zijn moet je al zoveel vooruitgang hebben geboekt, dat je jezelf hebt gevestigd in het trillingsniveau waarop je jezelf veilige doorgang hebt gegeven. Jullie zullen alle aanmoediging krijgen die je nodig hebt en als je bewustzijnsniveau toeneemt, zullen jullie beter begrip krijgen van wat je moet doen.

 

mike Quinsey

 

Blijf in het Licht waar je jezelf mee omringt en weet dat je daarbinnen veilig en beschermd bent tegen elke poging om jullie plan voor Ascentie te beïnvloeden. Laat de lagere vibraties aan je voorbijgaan zonder erbij betrokken te raken.

De onrust waar veel landen doorheen gaan is een teken dat ze hebben geprobeerd om hun problemen of verschillen op te lossen door middel van geweld, dat nooit het antwoord op dergelijke situaties zal zijn. Ze zitten in een vicieuze cirkel, totdat men zich realiseert dat alleen samenwerking een oplossing tot duurzame vrede zal brengen. Jullie geschiedenis is een monumentaal testament van herhaalde pogingen om met geweld te regeren en laat zien dat vrede die bereikt is met dergelijke methoden nooit blijvend is. Het antwoord op al deze problemen is de toepassing van de "liefde" en het begrip dat jullie allen Eén zijn. Ja, we weten dat totdat de mensen klaar zijn om op deze manier te reageren, ze niet ver zullen komen, maar alle oplossingen hebben een begin wanneer de zaden worden gezaaid. Liefde is een zeer krachtige energie die kan leiden tot wonderen als alle hoop verloren lijkt. Het is derhalve belangrijk dat degenen die voor deze hogere energieën kunnen zorgen en deze delen, aan hun rol zijn toegewijd.

Na vele levens in de lagere vibraties zijn jullie in staat om de uitdaging waar zij voor staan het hoofd te bieden en naarmate vooruitgang geboekt wordt zullen zaken makkelijker zijn om mee om te gaan. Ze worden geholpen door de binnenkomende hogere energieën die vanuit andere beschavingen naar de Aarde worden gestraald. Wees ervan verzekerd dat velen van hen zich bewust zijn van jullie lot en erg blij zijn met de gelegenheid om te helpen. Inderdaad, wanneer jullie succesvol Ascentie hebt bereikt zullen vele beschavingen vol vreugde de uitnodiging om jullie te ontmoeten tegemoet zien. Er zal een geleidelijk samenkomen zijn dat in overeenstemming is met de plaats die jullie gaan innemen in de kosmos. Echter, heel veel moet aan die tijd voorafgaan, maar jullie liggen op koers om op je te verheffen en Kosmische Wezens te worden.

Dit zijn prachtige tijden om verbonden te zijn met de Aarde en haar reis naar de hogere vibraties. Veel zielen hadden graag deelgenomen aan de ervaring, maar jullie zijn gekozen en jullie zijn degenen die het meest geschikt zijn voor de toekomstige taken. Je bent veel meer dan je je bewust bent op dit moment en het is alsof je wakker wordt vanuit een droomtoestand. Sommigen kunnen het vergelijken met een nachtmerrie, maar hoe je het ook bekijkt, de tijd is aangebroken voor een enorme lotsverandering. Wees geduldig en zet jezelf in, zodat jullie je beste eigenschappen kunnen gebruiken om anderen te helpen ontwaken voor de waarheid. Veel zielen zijn zich er niet van bewust dat zoiets als totale sterfte niet bestaat, aangezien de ziel onsterfelijk is. Je mag jezelf maskeren om een bepaald leven te ervaren naar eigen behoefte, maar de ziel gaat boven alles en draagt het Licht van de Liefde.

We zijn zowel verrast als blij dat jullie de taken op je hebt genomen met een dergelijke betrokkenheid. Instinctief ken je het belang van deze tijd en jullie gezamenlijke inspanningen zijn zonder dat jullie het weten succesvol. Dus verlies nooit vertrouwen in jullie vermogen en weet dat jullie veel hulp krijgen om ervoor te zorgen dat je kunt omgaan met de eisen die aan je gesteld worden. Als je je openstelt zul je merken dat je veel meer mogelijkheden hebt dan je had gedacht. Dat is de reden dat jullie werden geselecteerd voor het einde der tijden en we weten dat jullie zullen slagen in jullie taken. Voor sommigen van jullie zal deze keer inderdaad niet de eerste ervaring zijn en om die reden zul je jezelf op bekend terrein vinden. Wees ervan bewust dat het belang van de huidige tijd voor jullie en Moeder Aarde niet onopgemerkt is gebleven en Wezens van vele beschavingen hebben zich verzameld om jullie Ascentie te observeren. Wij herinneren jullie eraan dat het de eerste keer zal zijn dat je opgeheven zult zijn zonder de transitie mee te maken door middel van de 'dood' van het lichaam.

Er zal zoveel te leren zijn dat nieuw voor jullie is en het zal jullie op het pad zetten om een Kosmisch Wezen te worden. Dat is natuurlijk een heel eind weg, maar we zouden graag willen dat jullie weten wat jullie kunnen verwachten in de hogere vibraties. Alle inzet die je nu doet zal goed beloond worden en je zult er geen enkel moment spijt van hebben. Intussen zullen jullie geleidelijk worden verlicht volgens de veranderingen die de eersten van velen zullen zijn en zij zullen jullie helpen om je snel aan te passen aan de nieuwe vibraties. Dit is waar wij een grote steun kunnen zijn en waar wij het voordeel van onze ervaringen met jullie delen. We willen jullie helpen de verloren tijd, waarin jullie tegengehouden zijn, goed te maken en jullie snel kennis te laten maken met de vele vorderingen die jullie overgang naar de hogere gebieden zullen doen versnellen.

Het is geen enkel persoon gegeven het levensplan van een andere ziel te kennen. Jullie zullen daarom voorzichtig moeten zijn bij het beoordelen van andere zielen, daar je niet kan weten wat de toekomst voor hen in petto heeft. Ieder van jullie heeft verplichtingen m.b.t. je vooruitgang. Ze worden getemperd door karmische behoeften die goed noch slecht, zoals jullie ze zouden noemen, zijn. Alle karma, ongeacht wie het betreft, zal de lessen bieden die de ziel zal helpen te evolueren. Dus behandel alle ervaringen als essentieel voor je ontwikkeling en verheffing.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben blij dat het contact met jullie heeft geholpen bij jullie evolutie. Houd in gedachten dat we de afgelopen 70 jaar steeds dichterbij zijn gekomen en in die tijd hebben we nota genomen van jullie snelle groei in bewustzijn. Het zal continueren daar de trillingen zich blijven verhogen en na verloop van tijd zullen ze je in staat stellen om de lagere vibraties volledig te verlaten. Ik wens jullie veel succes in jullie werk in opdracht van het Licht en de Liefde die jullie om je heen verspreiden.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees