Tijd blijft zeer snel voorbijgaan en dat zal het blijven doen, wat voor velen van jullie een opluchting is omdat jullie vele uitdagingen ervaren. Dit is te verwachten als je onder ogen ziet dat de resten van karma worden opgeruimd die over een lange periode van tijd zijn opgebouwd. Er zal een moment komen dat je het bijna geheel hebt afgerond en het zal als gewist beschouwd worden en de lei zal schoon zijn. Je focus op alles wat positief is zal ervoor zorgen dat je op het pad van Licht blijft en de eindtijd zou een gelegenheid moeten zijn waarin je je bewust wordt van voltooiing binnen jezelf. Het zal vergezeld gaan van een gevoel van vrede en een weten dat alles goed is.

 

mike Quinsey

Je zult het makkelijker vinden om in het "Nu" te leven en het leven zal leuker zijn als je je richt op het Licht. De oude trillingen zullen weinig of geen aantrekkingskracht meer hebben en je zult zonder twijfel weten dat je zult ascenderen.

Het is alsof er twee werelden zijn verstrengeld maar in werkelijkheid raken ze afgescheiden terwijl de hogere vibraties je verheffen. Door je eigen keuze laat je de oude vibraties achter je, omdat je de lessen die ze jou moesten geven hebt geleerd. Want degenen die ervoor kiezen te blijven zullen hun leven blijven leven als voorheen, zelfs als ze naar een nieuwe Aarde moeten verhuizen. Wees ervan verzekerd dat het plan voor de Mens perfect is en dat iedere ziel zich precies daar zal bevinden waar ze moet zijn. Als dat afscheid nemen van vrienden betekent, niet wanhopen, aangezien het is gevormd uit een link van liefde zul je altijd in staat zijn om het te vernieuwen. Houd in gedachten dat op een bepaald moment in de toekomst alles in het "Nu" zal zijn en dan zul je in staat zijn om je direct te verplaatsen door de kracht van het denken.

Op dit moment kun je beginnen je voor te stellen wat de toekomst in petto heeft, evenals de vreugde en het geluk dat het zal brengen. Sommige zielen zullen zich zorgen maken over het behouden van oude relaties maar houd in gedachten dat contact altijd kan worden gemaakt door het uitzenden van de gedachte en als die ziel vrij is zul je verbinding kunnen maken. In vergelijking met de vrijheid die je zult hebben, zal de ervaring op Aarde net lijken alsof je in de "gevangenis" hebt gezeten simpelweg omdat de beperkingen nodig zijn geweest om te verzekeren dat er geen bemoeienis was met jullie leven. Jullie hebben je eigen realiteit gecreëerd en het was noodzakelijk voor jullie om datgene te ervaren wat jullie gecreëerd hebben. Het is de enige manier om te leren hoe je met zo'n macht om gaat en het zal jullie goed van dienst zijn wanneer jullie de volledige vrijheid hebben om je binnen de hogere dimensies van de Melkweg te bewegen.

Wij geloven dat velen van jullie zijn ontwaakt tot jullie ware potentieel en weten dat jullie zijn ontwaakt en dat je bewustzijn zich heeft uitgebreid. Dit zal doorgaan tot jullie zo ver zijn om de laatste stappen te nemen om een Galactisch Wezen te worden. Het zal niet nieuw voor jullie zijn aangezien je terugkeert naar een niveau dat je eerder had bereikt. Je verlaagde je vibraties om ervaring op te doen in de lagere trillingen en nu zijn velen van jullie klaar om de hogere vibraties terug te vorderen. Je bent veel grootser dan je je waarschijnlijk kunt voorstellen maar naarmate de tijd verstrijkt zul je je eerdere ervaringen herinneren. Na vele levens op Aarde te hebben doorgebracht in een beperkt bewustzijn, zul je uiteindelijk weer Een worden met je Hogere Zelf en weer één geheel worden. De tijden die in het verschiet liggen zijn spannend en jullie zullen je volgende ervaring kiezen, aangezien de evolutie zich voortdurend afspeelt. Het einddoel is om terug te keren naar de Godheid maar dat ligt voor jullie op dit moment nog ver in het verschiet.

Zoals altijd monitoren wij alle activiteiten op Aarde en rondom haar, met het oog op het verhinderen van strijdende partijen om nog een Wereldoorlog te veroorzaken. We houden eveneens ongewenste indringers in de gaten die we op afstand houden, omdat de Aarde, een zogenoemd “no go area " is. Soms laten we contact toe maar alleen om je bewustzijn te verhogen wat betreft de andere vormen van leven die in jullie Universum bestaan. Jullie moeten gewoon nog zoveel leren en het zal zeer aannemelijk zijn en het zal jullie helpen het allesomvattende leven te begrijpen, dat zo overvloedig om jullie heen aanwezig is. Tot voor kort zijn jullie zo geïsoleerd gehouden dat jullie echt geloofden dat jullie het centrum van het heelal waren. Nu realiseer je je dat er naast jullie vele, vele zeer geavanceerde beschavingen bestaan en als je zover bent zullen ze aan jullie voorgesteld worden.

Houd jezelf In de tussentijd bezig met wat je noemt "onafgemaakte zaken" en probeer waar het om relaties gaat een wederzijds begrip tot stand te brengen om alle resterende problemen te overwinnen. Wrok of ronduit vijandelijkheden zijn niet aanvaardbaar voor iemand die op zoek is naar vooruitgang in zijn ontwikkeling. Zoals jullie zo vaak is verteld is "Liefde" de meest krachtige energie en het zal uiteindelijk de meest moeilijke problemen die kunnen optreden overwinnen. Wanneer jullie de boodschappen van de Meesters lezen, zul je merken dat ze uit "Liefde en Vrede" bestaan en bijvoorbeeld de leer van Jezus benadrukte de noodzaak om "de andere wang toe te keren" en dat is voor jullie niet eenvoudig wanneer je wordt geconfronteerd met vijandigheid of bedreigingen. Echter, streef altijd naar het hoogste weerwoord dat je kunt bedenken en door jouw voorbeeld zul je anderen helpen.

De veranderingen aan de Aarde waar jullie voor gewaarschuwd zijn voltrekken zich nu en er zullen onvermijdelijk levens verloren gaan. Maar wees ervan verzekerd dat alles volgens het levensplan van elke ziel gaat en in het algemeen zijn jullie allemaal waar je hoort te zijn om ervaring op te doen. Als je het in je eigen tempo kunt doen komen jullie relatief gemakkelijk door dergelijke perioden. Zoveel wordt beïnvloed door de veranderingen en niet in de laatste plaats de Natuurrijken. De dieren in het bijzonder zullen verhuizen naar gebieden die in hun behoeften voorzien en belangrijker nog, hun voortbestaan zullen continueren. Sommige soorten zullen noodzakelijkerwijs uitsterven en als je naar de geschiedenis kijkt, zijn zulke veranderingen niet ongebruikelijk. Wijzigingen zijn onvermijdelijk en als eenmaal de dingen zich hebben aangepast zullen jullie zien dat de wereld meer gematigd wordt. Het maakt allemaal onderdeel van jullie uit, evenals van de evolutie van Moeder Aarde.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben altijd verheugd om jullie te informeren over de aard van de wijzigingen die jullie kunnen verwachten. Zoek naar de positieve uitkomst van wat er gebeurt en weet dat de zuivering ver reikt daar het de Aarde zal herstellen naar haar ongerepte toestand. Voer jullie taken met Liefde en Vreugde uit en geef er vrijelijk van om anderen te helpen op jullie gezamenlijke reis.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey

Leuke post? Blijf in de toekomst op de hoogte van dit soort artikelen en word lid van mijn gratis wekelijkse Nieuwsbrief!

 

Bron : Galactic channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees