Zoals jullie ongetwijfeld niet ontgaan is verspreidt de onrust zich onder de wereldbevolking. Mensen willen niet langer het slachtoffer zijn van het geblunder van de bankiers, met ingrijpende bezuinigingen als gevolg. De regeringen zijn bang voor de macht van het volk en weten dat ze een andere oplossing voor alle problemen moeten vinden als de druk aanhoudt. Op de lange termijn is het kwijtschelden van de schulden een antwoord op de problemen, maar de tijd zal het leren of het wordt geaccepteerd. Jullie, het volk, werden bewust afhankelijk gehouden van de Illuminati. Zodoende konden ze exact bepalen hoe jullie je leven leidden. Het machtsspel wordt nog steeds gespeeld, maar het volk wint aan kracht omdat steeds meer mensen ontdekken hoe ze zijn misleid en de oude garde de controle over hun leven gaven. Als soevereine mensen zouden jullie een veel betere levensstandaard moeten hebben en overheden hebben mogelijkheden genoeg gehad om daarvoor te zorgen.

 

De rijken en machtigen hielden jullie tegen om hun positie in de maatschappij te behouden. Wanneer alle rijkdom opnieuw wordt verdeeld zullen jullie zien dat er meer dan genoeg is voor iedereen. De veranderingen die leiden tot de terugkeer van overvloed zijn aanstaande en wij van de Galactische Federatie van Licht spelen er een rol bij. De plannen zijn al voorbereid.

Net als jullie wachten we op bepaalde vorderingen zodat we kunnen verzekeren dat het pad naar Ascentie zich sneller opent. Met het naderen van de eindtijden willen we de kans hebben om naar de aarde te komen omdat onze technologie de communicatie een stuk efficiënter zal maken. Dan kunnen we de wereld toespreken en horen mensen in hun eigen taal wat we te zeggen hebben. Het is belangrijk dat ze weten wat Ascentie inhoudt en de kans hebben om er deel van uit te maken. Sommigen hebben er geen belang bij, maar ze kunnen niet zeggen dat ze er niet van wisten.

We zien de scheiding op aarde tussen mensen van het licht en zij die nog worden tegengehouden door de lagere energieën steeds groter worden. Steeds meer zielen beseffen zich dat ze in positieve zin veranderingen kunnen aanbrengen in hun leven. Het geloven in een god is niet nodig om te ascenderen. Het gaat erom hoe je van binnen bent en of je anderen net zo behandelt als jezelf. Jullie zijn allen één en als je dat kun accepteren bewegen jullie naar het licht vanwege jullie liefde voor alle wezens. Het is eenvoudig en niet gecompliceerd om jezelf te verheffen.

Twijfel niet aan het feit dat jullie krachtige zielen zijn en beperk jezelf niet in je mogelijkheden om een hoger bestaansniveau te bereiken. Jullie kunnen zijn wie of wat je maar wilt, maar je moet er wel voor werken. In de nabije toekomst ontdekken jullie je ware identiteit en merken jullie dat jullie veel voordeel hebben getrokken uit de ervaringen in de dualiteit. Daarna hebben jullie alleen nog maar ervaringen in de hogere dimensies, waar evolutie een stuk langzamer gaat. Daar worden jullie niet geconfronteerd met de dagelijkse beslommeringen waar jullie nu mee te maken hebben.

Na lange tijd in de lagere vibraties te hebben vertoeft is het een aangename verandering voor jullie om naar de vreedzame dimensies te gaan waar jullie kunnen gaan genieten. Er zijn zo veel niveaus waar jullie naartoe kunnen evolueren en elk niveau wordt gekenmerkt door een hogere trilling en meer licht. Uiteindelijk hebben jullie geen vorm meer nodig, maar kunnen jullie indien gewenst elke mogelijke vorm aannemen. De moeilijkheden die gepaard gaan met het leven in de derde dimensie zullen niet langer bestaan en alles zal een mooie en bevredigende ervaring zijn.

Blijf positief, ook al ben je ziek of invalide. Jullie lichaam verandert al en jullie trillingen zijn snel krachtig genoeg voor een omkering in positieve zin. De gedachte aan een perfect lichaam helpt het te creëren en datgene waar jullie je gedachten op richten zal realiteit worden. Daarom moedigen we jullie aan je aandacht op het licht te richten in plaats van de lagere energieën. Twijfel niet aan je mogelijkheden omdat je kunt creëren met je gedachten. Het collectief laat de kracht van gedachten exponentieel toenemen en brengt jullie vooruit richting Ascentie. Het proces wordt versterkt door het licht afkomstig van bronnen op en buiten de aarde.

Als spiritueel wezen is Barack Obama bestemd om de presidentsverkiezingen te winnen. Zijn positie lijkt zeker en dat betekent dat we kunnen wachten tot na de verkiezingen om betrokken te worden bij Disclosure. Dat brengt vele grote veranderingen met zich mee waardoor de oude garde eindelijk zal vallen. Ze zou al enige tijd geleden verwijderd moeten zijn, maar ze probeert nog altijd te ontkennen dat het licht heeft overwonnen. De apathie van mensen die niet inzien hoe hun vrijheid van ze is afgenomen heeft ook niet geholpen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en informeer jullie dat we duistere krachten die al lange tijd bases op jullie aarde gebruiken, blijven verwijderen. Ze mogen niet langer blijven en er is geen plaats voor ze in het Ascentieproces. Ze hebben hun bestaan te danken aan een nalatenschap enkele duizenden jaren geleden waarvan het bewijs nog altijd is terug te vinden in jullie geschiedenis. Zoals velen van jullie weten sloten de Greys in recente tijden een overeenkomst met de Amerikaanse regering zodat ze op jullie planeet mochten verblijven. Zij moeten de aarde echter ook verlaten.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.

 

Bron : Galactic Channelings

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees