Terwijl we jullie wereld onderzoeken merken we dat jullie op individueel niveau steeds verder ontwaken en dat mensen meer over Ascentie durven te spreken. Het is soms moeilijk om exact over te brengen wat het voor ieder individu gaat betekenen, maar in ieder geval is het zaadje van kennis geplant. Er zijn plannen om op grote schaal informatie vrij te geven zodat mensen begrijpen wat voor wonderlijke kans er wordt geboden aan iedere ziel. Er zal nog steeds ongeloof en angst zijn onder mensen die voor het eerst over Ascentie horen, maar wanneer ze zien hoe anderen het nieuws met open armen ontvangen zullen ze zich zekerder voelen over hun toekomst. Mensen neigen er vaak naar om groepen te vormen en jullie instinct zegt je dat jullie samen sterk staan.

 


De grootste problemen vinden waarschijnlijk plaats binnen gezinnen omdat nauw verbonden gezinsleden graag bij elkaar willen blijven. Het is mogelijk dat ze de keuze hebben gemaakt om samen de toekomst in te gaan. Er zijn ook gevallen waarbij een gezinslid zijn of haar eigen weg wil gaan en andere opvattingen heeft dan de rest. In die omstandigheden moeten jullie de vrije keuze van die persoon respecteren. Iedere ziel weet instinctief wat goed is voor hem of haar en dergelijke personen voelen zich kennelijk goed bij hun beslissing. In het algemeen gaan gezinnen met jonge kinderen verder als een eenheid.

De liefdesband tussen familieleden of vrienden zorgt dat er altijd een verbinding blijft. Vrees dus niet wanneer iemand kiest voor een ander pad want in de hogere trillingen kun je elkaar door middel van gedachten opsporen. Op een bepaald moment zullen jullie zelfs in staat zijn om overal in een oogwenk naartoe te reizen. Terwijl jullie jezelf verheffen zijn jullie geneigd betrokken te raken bij groepsactiviteiten en als een groepsbewustzijn te opereren. Omdat er op die niveaus geen donkere energieën zijn begrijpen jullie dat iedere ziel die jullie ontmoeten veel liefde heeft voor iedere andere ziel. Er is dan sprake van acceptatie, vertrouwen en harmonie tussen jullie en alles wat afkomstig van de Bron.

Op aarde voelt het vaak dat je moet ‘strijden’ om jezelf te bewijzen en jullie weten niet zeker wie jullie echte vrienden zijn. Door alle hebzucht en corruptie om jullie heen is het moeilijk om te bepalen wie je kunt vertrouwen. Dat zal spoedig tot het verleden behoren en mensen van het licht scheiden zich al af van de mensen die niet van het licht zijn. De wet van aantrekking speelt er belangrijke rol bij en het is een natuurlijke reactie. Wanneer je incarneert en voor het licht werkt, zul je je collega’s gemakkelijk vinden. Jullie zullen je meer thuis ‘voelen’ bij bepaalde mensen omdat je met hen meer gemeen hebt dan met anderen. Jullie ontmoeten bepaalde zielen die ook onderdeel vormen van jullie levensplan. Dat geldt zelfs voor degene waarmee je in het huwelijksbootje stapt en het gebeurt niet bij toeval.

In de hogere rijken kunnen jullie gemakkelijker zien wie jullie echte broers en zussen zijn. Vaak komt het omdat je van dezelfde sterrenfamilie afkomstig bent en dient in één van de Galactische Federaties of Broederschappen van Licht. Er zijn ook zielen die graag willen samenwerken met mensen die werken aan hun wetenschappelijke kennis en zij worden vaak gevonden in de verschillende raden die betrokken zijn bij dat aspect van evolutie. Alle kennis wordt gedeeld en is beschikbaar voor iedere ziel, in tegenstelling tot de aarde waar het wordt gebruikt om macht over jullie uit te oefenen. Dat is het grote verschil wanneer jullie ascenderen omdat dan alles voor iedereen beschikbaar is.

Jullie zijn te vaak bezorgd terwijl jullie veel helpers om jullie heen hebben die zorgen dat jullie leven wordt afgerond zoals jullie het hadden gepland. Jullie zoeken mogelijk naar meer, maar jullie levensplan is met het oog op de evolutie alles wat telt. Jullie huidige leven is het meest belangrijk omdat jullie hebben aangegeven wat jullie nodig hebben om je tijd in de dualiteit af te ronden. Het komt mogelijk niet op de manier zoals je hebt gewenst, maar neem het zoals het komt. In de eindtijden laten jullie ook alles los wat verbonden is met de lagere trillingen. Wanneer jullie uiteindelijk ascenderen staat er als het goed is nog een minimum aan karma uit en dat zal worden weggestreept.

In deze laatste dagen doe je er goed aan om je meer op je persoonlijke reis te richten. Weet dat voor al het andere wordt gezorgd. Mensen verwachten grote veranderingen en Disclosure komt alsmaar dichterbij. De veranderingen in de financiële sector staan hoog op ons verlanglijstje, maar het is een gigantische uitdaging om het allemaal te coördineren en chaos op de geldmarkten te vermijden. De malaise in het bankwezen wordt steeds groter en terwijl ze er bovenop proberen te komen worden ze geconfronteerd met een onvermijdelijke ineenstorting. Dat zal het signaal zijn voor de introductie van de nieuwe systemen die al klaar zijn.

Jullie Ascentie is het belangrijkst en je kunt het beste zorgen dat je er klaar voor bent en je best doen om het nieuwe tijdperk om je heen te creëren. Na Ascentie is het leven zoals jullie je hebben voorgesteld. Zie alle andere zielen alsof ze één met je zijn. Jullie hoeven niet hun hoeders te zijn, maar door jullie vriendelijkheid en liefde voor jullie medezielen brengen jullie meer licht naar de aarde. In korte tijd hebben jullie een heldere bol van licht gecreëerd die vanuit het hele universum kan worden gezien. Er zijn tijden geweest waarin het leek alsof jullie het niet zouden redden, maar toch bevinden jullie je op het punt van Ascentie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en feliciteer jullie allen voor jullie aandeel in dit succesverhaal. We hebben jullie lief en staan trots aan jullie zij, Wij Zijn Eén.

Dank je SaLuSa.


Mike Quinsey.

 

Bron: Galacticchannels

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees