Om wereldvrede te bereiken moet er een einde komen aan alle vormen van oorlogvoering. Indien noodzakelijk beschikken we over de middelen om dat af te dwingen. Er is voor dergelijke lage vibraties geen enkele plaats in het nieuwe tijdperk. Het is gemakkelijk om nu succes te boeken omdat meer mensen oorlog vanwege de stijgende bewustzijnsniveaus afwijzen. Zelfs sommige doorgewinterde veteranen zijn bereid om zich in te zetten voor vrede. Ze beginnen in te zien dat de oproep om hun land te beschermen werd gebruikt voor hele andere doeleinden. Wanneer dergelijke mensen ontwaken naar de waarheid weet je dat de Illuminati haar macht over het leger snel kwijtraakt.

 

 

In de toekomst zijn er helemaal geen gevechtstroepen nodig, maar worden systemen van bescherming gebruikt om indringers bij de aarde weg te houden. Dan is er nog onze Galactische Federatie van Licht die optreedt als een soort politieagent van het universum. We kunnen met onze technologie gemakkelijk schepen detecteren die een andere planeet bezoeken. We kunnen sneller dan het licht bewegen en hebben verantwoordelijkheden in diverse sectoren van het universum. Het Ashtar Commando werkt net zoals ons en heeft haar eigen verantwoordelijkheden. Iedere planeet is goed beschermd en de inwoners ervan kunnen in vrijheid en vrede leven. Jullie oude aarde is ook beschermd tegen inmenging van buitenaf, al wordt niet getornd aan jullie vrije keuze. Als gevolg van de lage vibraties moesten we echter toestaan dat gelijksoortige beschavingen contact met jullie opnamen.

Na Ascentie kunnen jullie ook bezoekers met een soortgelijke trilling van liefde en licht ontmoeten. Je kunt ze vertrouwen en van ze leren hoe andere beschavingen leven. Je zult andere planeten bezoeken die soms groter zijn dan de zon. De meeste hoogontwikkelde beschavingen vinden het aangenamer om in hun planeet te leven en de meeste zijn om die reden hol. Net als de bewoners van de binnenaarde hebben ze hun eigen zon en het lijkt er niet alsof je onder de grond bent. Zij zijn hoger ontwikkeld dan jullie en kiezen spoedig het juiste moment om zich aan jullie bekend te maken. Het zijn jullie voorouders die naar de binnenaarde ontsnapten toen Lemuria viel. Sommigen hebben ze relatief recentelijk bezocht en hun verhalen zijn nog altijd in omloop.

Veel kennis is bewust bij jullie weggehouden en er is veel in te halen na Ascentie. Niet langer zullen jullie in het duister worden gehouden en ook worden er geen leugens meer verspreid. De tijdsvoorstelling waar jullie in gevangen zijn gehouden wordt opengebroken en wij zullen helpen bij het onderscheid tussen waarheid en desinformatie. Als mensen sceptisch zijn hebben we middelen om alles wat aan jullie wordt gegeven als de waarheid te onderbouwen met bewijsmateriaal. We dringen het niet aan jullie op en sommigen zullen blijven vasthouden aan hun oude overtuigingen. Dat maakt niet uit omdat uiteindelijk alleen de waarheid kan bestaan. Jullie hebben een eigen zaal der archieven waar jullie leven wordt vastgelegd. Deze archieven worden gebruikt wanneer je na iedere incarnatie je leven analyseert. Voor sommigen is dat een ontnuchterende gedachte.

We nemen het leven niet dermate serieus dat we geen plezier en lol kunnen beleven. We leven in vreugde en komen nader tot elkaar wanneer we humor kunnen delen. We hebben jullie zorgen niet, maar je kunt ze even vergeten door samen lekker te lachen. Lachen is universeel en alle zielen hebben het in zich om een grappige situatie of uitspraak te kunnen waarderen. Lachen werkt verheffend en verhoogt de trillingen. Dat geldt niet voor het belachelijk maken van iemand anders. In jullie hart zijn jullie nog kinderen, maar als jullie volwassen worden komt daar al snel verandering in omdat het anders wordt gezien als kinderachtig gedrag. Laat je gaan en zie de grappige kant van het leven.

Onze bondgenoten weten wat hun verantwoordelijkheden zijn en dienen jullie om de laatste stappen te zetten in de richting van Ascentie. Het gaat sowieso gebeuren, zelfs al worden bepaalde gebeurtenissen enige tijd uitgesteld. Bepaalde veranderingen zijn belangrijker dan andere en we zoeken naar de eerste tekenen dat Disclosure wordt aangekondigd. We hebben die erkenning van jullie autoriteiten nodig zodat we eindelijk in alle openheid kunnen verschijnen.

We kunnen er nog steeds voor kiezen om de kwestie te forceren, maar dat is wel het laatste wat we zullen doen. We zouden liever zien dat jullie Disclosure door middel van eigen inspanningen realiseren. Jullie hebben jullie leiders er zo vaak om gevraagd, maar tot op heden heeft nog niemand daar de moed voor gehad. Het is nu tijd om niet langer voorzichtig te zijn en aan te kondigen wat een groot gedeelte van het volk al weet. We laten ons steeds vaker zien en het doet ons goed dat we worden geaccepteerd zonder de angst die ooit bestond. We voelen dat jullie er klaar voor zijn om ons te begroeten en dat bespoedigt onze respons.

Ik ben SaLuSa van Sirius en breng de wensen van de Galactische Federatie van Licht over dat jullie allemaal je licht door de wereld verspreiden. Er kan nooit te veel van zijn en jullie helpen het exponentieel te groeien in een tijd waarin jullie bijna klaar zijn om te ascenderen. De aarde laat een lichtspektakel zien dat afkomstig is van jullie allen. Het laat zien dat jullie hebben gereageerd op de oproep om je voor te bereiden op Ascentie. Jullie hebben veel hulp gehad en stonden er nooit alleen voor. Dat zal zo blijven terwijl jullie je een weg banen in de richting van de hogere dimensies.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey

 

Bron : Galactic Channelings

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees