Er gebeuren veel dingen binnen de niveaus van autoriteit die jullie dagelijkse leven bepalen en dit zijn veranderingen die voornamelijk worden veroorzaakt door de constant veranderende trillingen. Uiteindelijk zullen ze jullie uit de lagere trillingen, die niet langer passen in het Nieuwe Tijdperk dat nu begonnen is, verheffen. Ze moeten veranderen of verdwijnen van jullie niveau van bestaan, aangezien dit een algehele reiniging van alles wat uit oude energieën bestaat doormaakt. Het brengt vele veranderingen teweeg, alsmede verwarring voor degenen die onwetend zijn van wat de toekomst zal brengen.

 

mike Quinsey

Aan de ene kant lijkt alles in te storten maar aan de andere kant legt het de reiniging die gaande is bloot. Jullie zijn een nieuwe periode in jullie evolutie binnengetreden en de oude gebruiken zullen plaats moeten maken voor nieuwe. Binnen niet al te lange tijd zal duidelijk worden dat er een plan is dat vorm krijgt, dat jullie op zo’n manier het Nieuwe Tijdperk binnen zal leiden, zodat er geen misverstand zal bestaan over wat er gaande is.

Wij van het Galactische Bestuur zullen steeds meer op de voorgrond gaan treden totdat we onszelf aan iedereen bekend kunnen maken. Voordat dat kan gebeuren zullen we jullie geassisteerd hebben in het creëren van verschillende veranderingen, inclusief NESARA dat, zoals je zou kunnen zeggen, de slagroom op de taart zal zijn. We zijn volledig gereed om onze rol te spelen en vooruit te kijken om jullie te helpen met de benodigde veranderingen die beslist de voorspelde voordelen van het Nieuwe Tijdperk tot stand zullen brengen. Dan zullen jullie over je ware achtergrond vernemen en hoe jullie eeuwenlang gemanipuleerd zijn door het duister. Jullie zijn gevangen gehouden in een tijdverdraaiing en ontbeerden de vooruitgang die ze voor hun eigen macht en controle hebben gebruikt. Maar ze bezitten niet langer die mate van controle die ze bereikt hadden en ze verliezen langzamerhand hun greep. Er zal geen weg terug voor ze zijn en ze hebben hun eigen einde veroorzaakt.

Voor miljoenen mensen is het leven in de huidige tijd, gevangen in de laatste pogingen van het duister om aan de macht te blijven, extreem moeilijk. Echter, een deel hiervan is karma en elke ziel is op de juiste plek om het nodige te ondervinden om zodoende zijn/haar ervaringen af te sluiten. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om je zorgzaamheid en je liefhebbende kant te laten zien aan degenen die anders ontweken en genegeerd zouden worden. Er is heel veel behoefte aan liefde en begrip, zodat ze kunnen weten dat ze niet in de steek zijn gelaten. Onthoud dat jullie Allemaal Een zijn in God’s ogen en evenzeer als alle anderen geliefd worden. Deze concepten zijn voor sommigen moeilijk te begrijpen, maar mettertijd zullen alle zielen de waarheid leren kennen.

St. Germain heeft eonenlang naar deze tijd van verandering toegewerkt en zich voorbereid op de behoeften van degenen die voorbestemd zijn in het Nieuwe Tijdperk voort te gaan. Dat wil niet zeggen dat de zielen die nog steeds niet in staat zijn zich te verheffen op enigerlei wijze worden genegeerd, feitelijk zal er ook voor hen worden gezorgd waar het hun specifieke behoeften betreft. Alle zielen worden evenzeer geliefd en het is bekend dat zij zich uiteindelijk zullen verheffen en zich zullen aansluiten bij degenen die hen voorgegaan zijn. Wanneer je met zo’n liefde en begrip naar anderen kijkt zul je hen helpen de uitdagingen te overwinnen die ze onder ogen krijgen. Jullie hebben allemaal gelijkaardige situaties meegemaakt op jullie reis terug naar het Licht, en jullie hebben allemaal hulp gekregen van degenen die al geascendeerd zijn.

Jullie worden je geleidelijk aan meer bewust van de waarheid m.b.t. wat er rondom jullie gaande is. Je bewustzijn breidt zich uit en zal dat blijven doen totdat jullie een punt bereiken dat je op Ascentie zal hebben voorbereid en dat is al heel lang jullie doel geweest. De gelegenheid doet zich nu voor omdat het door de Hogere Wezens, die jullie begeleiden en je bestemming controleren, is bepaald. Jullie kunnen jezelf vergelijken met jonge mensen die zich voorbereiden op hun examenuitslag en de vaardigheid hebben om te slagen, maar om er te komen onderweg hulp nodig hebben. Tijdens alle stadia van je evolutie hadden jullie begeleiding, maar het was nog nooit zo belangrijk als in deze specifieke tijd. Jullie zouden op elk moment kunnen ascenderen wanneer je trilling het noodzakelijke peil bereikt, hetgeen moeilijk is vergeleken met de huidige periode waarin jullie alle hulp ontvangen. Verder zullen jullie voorbereid zijn op dit uiteindelijke ‘zetje’ en we zouden graag zien dat zoveel mogelijk van jullie succesvol zijn. Het is derhalve noodzakelijk dat jullie je op je doel blijven focussen en niets je van jullie succes laat afleiden.

Jullie zitten in een zeer veeleisende tijd die je uithoudingsvermogen danig op de proef stelt, aangezien zich zo veel rondom jullie afspeelt. Vooropgesteld dat jullie je niet van je doel laten afleiden zullen jullie echter zeker succesvol zijn, en hoe verder je langs jullie pad reizen, hoe makkelijker het zal worden. Jullie hoeven je geen zorgen te maken m.b.t. wat er rondom je gebeurt, aangezien dat je vooruitgang niet hindert, tenzij jullie dat toestaan. Toe maar, help anderen die je pad zouden kunnen kruisen met een vriendelijk woord of advies. Soms worden zulke ontmoetingen gearrangeerd wanneer het bekend is dat je een andere ziel die informatie zoekt kunt helpen. We weten dat velen van jullie regelmatig bidden om medereizigers, waarvan sommigen je vrienden of familieleden zouden kunnen zijn. Weet, dat aan het einde van de cyclus iedere ziel de plek heeft gevonden die precies goed voor hem/haar is.

Vanaf het moment dat jullie werden tegengehouden hebben jullie het nog steeds klaargespeeld je evolutie vooruit te helpen en dat is jullie verdienste, aangezien jullie door een extreem moeilijke periode zijn gegaan. Echter, jullie behoeften worden niet langer gedekt door de vooruitgang die is geboekt, aangezien jullie een kwantumsprong voorwaarts moeten maken. Velen van jullie zijn klaar om te ascenderen en je plaats in de hogere dimensies in te nemen en er valt weinig profijt te halen uit achterblijven in de lagere trillingen. Derhalve hebben jullie nu slechts een relatief korte tijd om in je huidige dimensie te blijven, maar jullie kunnen nog steeds ervaring putten uit degenen om je heen. Inderdaad, het einde van een cyclus is een belangrijke periode en ook een uitzonderlijke.

Ik ben SaLuSa van Sirius, optredend als de stem voor verschillende contacten waarmee jullie in recente tijden in contact zijn geweest. Ik kan jullie vertellen dat alles goed vooruitgaat en dat wat er ook rondom jullie gebeurt, het zal de succesvolle uitkomst niet voorkomen. Ik laat jullie achter met Zegeningen en Liefde van al degenen die deel uitmaken van het Ascentieprogramma.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees