Wie je bent, je levensdoel, de reis die je creëert en de keuzes die je maakt, zijn allemaal gebaseerd op waarheid. Waarheid is je niet gegeven of voor jou gecreëerd, het is een vibrationele frequentie die je creëert gebaseerd op je oordeel. Met andere woorden, waarheid is een perceptie die gecreëerd is door een energie-stroom, die bevroren is door een oordeel. Elke persoon heeft zijn eigen waarheid en je voegt je bij anderen via de intersecties van jouw waarheden. Door energie te bevriezen creëer jij jouw werkelijkheid omdat spirit een dichte werkelijkheid nodig heeft om in fysieke ruimte te manifesteren.

 

Aartsengel Uriel

Dit is hoe je lessen leert en energie bevriest in een specifieke waarheid die soms onecht is, dit is je healing reis. Door deze oordelen creëer je ‘Ik ben niet’ scenario’s, zodat je je IK BEN aanwezigheid opnieuw kan oproepen.
Veel van deze ‘Ik ben niet’ scenario’s worden teruggespiegeld door anderen, door wat ze doen en zeggen. In plaats van hun waarheid proberen te veranderen, weet dat ze jou helpen om de jouwe te veranderen.

De waarheidsverbindingen hebben plaats wanneer iemand’s waarheid resoneert met een waarheid die jij ook aanhoudt, zelfs wanneer je niet gelooft dat die ook waar is voor jou. Deze waarheid is vaak een aspect van je ‘Ik ben niet’ waarheid, en je reageert met afwijzing. Maar dit maakt het niet onwaar, en het brengt krachtige lessen, healing en transformatie voor je mee. Het is door de pijnlijke waarheid te erkennen als weerspiegelingen van je eigen overtuigingen en inzichten, dat je de healing realiseert die deze waarheden voor jou inhouden.

Er zijn geen leugens, want iedereen handelt, spreekt en gelooft vanuit hun eigen waarheid, die een unieke spiegel is van hun eigen energie. Jij kan dat een leugen noemen, maar voor hen is het waar, en weerspiegelt het de waarheid die zij verkiezen te geloven, integreren en op af te lijnen op dat moment. Voel je een drang om hun waarheid te veranderen? Wat resoneert erin voor jou? Welke nieuwe waarheden kan jij voor jezelf creëren, die het healingdoel van jouw leven dienen, die jouw doel naar een hoger aspect tillen, die nieuw potentieel voor je levenspad manifesteren en je reis transformeren van karma in creatie?

silence-of-one_thumb

Dat is het doel van hun waarheid en waarom je kan vinden dat het vervelend, frustrerend, boos makend of ongemakkelijk is. Wanneer je dit voelt, weet je dat er een waarheidsverbinding is gemaakt. Nu kan je deze waarheid gebruiken om een krachtiger aspect van je IK BEN aanwezigheid te activeren en je waarheid te veranderen.

Je kan natuurlijk kwaad zijn op de andere, maar dat helpt je healingreis niet. Exploreer je waarheid in plaats van te oordelen, en creëer een nieuwe waarheid voor je leven die maakt dat je evolueert naar hogere frequenties en exploreer uitgebreide aspecten van je onbeperkte IK BEN aanwezigheid.

Wees de waarheid via dewelke jij jezelf wil kennen, en je zal de vrede, vreugde en liefde vinden die de waarheid van je ziel is.

 

Jennifer Hoffman

 

Bron: Nieuwetijdskind

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees